ben mart 3 gibi tedaviye başlıyorum.lütfen düzenli arkadaşlık etmek isteyenler buraya
hosbulduk canim sen nerede yaptiriyorsun canim tedavini ve ilk defami yaptiriyorsunsu33 ve ilkbahar20 hoşgeldiniz canlarım.su canım seninki heyecanın yanıda biraz da merak vardır.ilk yaptırıyorsun ya.
canım bahçeci kliniğinde başlıyorum.4.yaptırıyorum kısmetse. sen kaçıncıyı nerde yaptırıyorsun ...canım kendim hakkında bilgiyi sayfanın başına ekledim.ordan okursun.hosbulduk canim sen nerede yaptiriyorsun canim tedavini ve ilk defami yaptiriyorsun
kızlar ben geldim ...umudumol,canbebek,inci26,caykolik hoşgeldiniz.herkese şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar.kısaca durumunuzdan bahsedermisiniz.. benim tedavim kısa olacak..burdan benim gelişmelerimi takip edebilirsiniz.sizde haber verin,yazın lütfen .biliyorum az kaldı herkes heyacanlıdır şimdi.hadi hayırlısı bakalım.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrherkese iyi akşamlar.valaha mart geldi.bak bak....daha çok heyecan yaptım şimdi.siz ne durumdasınız.bu arada yeni gelen arkadaşlar sizinde hayırlı olsun tedaviniz..hoşgeldiniz...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?