MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

HATA

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
206
0
296
46
İstanbul
ben mart 3 gibi tedaviye başlıyorum.lütfen düzenli arkadaşlık etmek isteyenler buraya................................................................................30 yaşında 11 yıllık evliyim.4 laparaskopi ameliyatı ,6 aşılama, 3 tüpbebek...veeeee tabikiii hepsi negatif. hiç bir sorunumuz yokken yıllara ve doktor hatalarına bağlı olarak 2 yıldır sorunlar başladı.şu anda yumurta sayımız yok denecek kadar az olanlarda kalitesiz. veeeeee yeni bir umut için 4.denememiz başlıyor kısmetse...................herkes kendinden ve sorunlarından kısaca bahsederse sevinirim..................................hepinize şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar.........

HATA........... = ıstanbul...........................................4.deneme.......NEGATıFFFFFFF
CANBEBEK ..=ızmir..........3 mart tedavi başlangıcı....3.deneme
ıLKBAHAR 20.=Almanya.................................... .....3.deneme.......21.03.2009 transfer
KAMıLLıE.......=Almanya..........................................4.deneme
KADRISH 28...=G.Antep..................1.deneme................................NEGATıF
KAYMAKLIM..=Fransa.......31.03.2009 yumurta topl....2.deneme
ıNCı 26...........=ıstanbul....11 mart tedavi başlangıcı... 3.deneme
HOSGÜL.......=ıstanbul...................................................................02.03.2009 transfer
KURSADIM....=Bursa.......................1.deneme................................NEGATıF
SADECEBU...=Mersin......27 şubat...1.deneme.......
BENDE-ADANADA=Adana.....7 mart. 2.deneme
YEHARE........=Ankara......7 mart.......4.deneme
SEVGıDEN ....=ızmir.........6 mart
ACıA67..........=Zonguldak................................................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
ESEL83.........=ıstanbul......................2.deneme...............................NEGATıF
16BURSA......=Bursa.........................2.deneme...............................15.03.2009 transfer
GAME30.......=ıstanbul....................................................................NEGATıF
HAZERAN.....=ıstanbul........24 mart tedavi başlangıcı...1.deneme..................................
KıTAPE.........=ıstanbul...............................................5.deneme.......31.03.2009 transfer

Son düzenleme:
hatacım bende 3 martta ialçlarıma başlıyorum... uzun protokol.... hadi bakalım arkadaşlar, allah yolumuzu açık etsinnnnn........:Saruboceq:

bende 11 martta ilaçlarıma başlıyom uzun protokol allah ihşallah hepimizin yüzünü güldürür

kızlar ben geldim ...umudumol,canbebek,inci26,caykolik hoşgeldiniz.herkese şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar.kısaca durumunuzdan bahsedermisiniz.. benim tedavim kısa olacak..burdan benim gelişmelerimi takip edebilirsiniz.sizde haber verin,yazın lütfen .biliyorum az kaldı herkes heyacanlıdır şimdi.hadi hayırlısı bakalım.

slm kızlar.bizde bu ay başladık ilaçlara. herşey yolunda giderse martta ankaradayız transfer için hayırlısı inşallah.tabiki hemen olmayacak orda da ilaçlara devam ilk tüp bebek denememiz.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah kızlar.çok heyecanlıyım.heyecanda değil aslında bende bilmiyorum ne olduğunu?

bu arada düzenli olarak yazışmak ve arkadaş olmak istiyorum ama cvp gelmiyor yazılarıma üzülüyorum açıkcası kızlar...

su33 ve ilkbahar20 hoşgeldiniz canlarım.su canım seninki heyecanın yanıda biraz da merak vardır.ilk yaptırıyorsun ya.

su33 canım ben hergün mutlaka buraya girerim bu sayfadayım.canım bu arada neden ankara .adana değilde.size adana daha yakın değilmi.bide sorun ne biraz bahsedermisin.mersinlimisin peki.şimdilik iyi geceler yarın görüşmek üzere arkadaşlar.hepinizi seviyorum canlarım benimmm...................

hosbulduk canim sen nerede yaptiriyorsun canim tedavini ve ilk defami yaptiriyorsun
canım bahçeci kliniğinde başlıyorum.4.yaptırıyorum kısmetse. sen kaçıncıyı nerde yaptırıyorsun ...canım kendim hakkında bilgiyi sayfanın başına ekledim.ordan okursun.

slm kizlar tedavide olan herkese önce sabir sonrada pozitif sonuclar diliyorum ...
bende 4. denememi basladim subat ayinda ama bir türlü transferi yapamadik maalesef kaldi benimki de marta ....3 mart randevum var bakalim bu sefer ne diyecek dr....
1. denemem negatif
2. denemem donmuslarla pozitif ama 9 haftalikke düsük.
3 denemem negatif
4. denememi donmuslarla yapacagiz kismetse ama cok yiprandim artik bi an önce bitmesini istiyorum....herkese basarilar buradan takip edelim birbirimize....

canım ben 29 yaşındayım 6 yıllık evliyim 3 aşılamam var ben tüp bebeği ilk defa deneyeceğim

kizlar merhaba bende insallah 9 martta degapeptyl le basliyorum ignelerime sonrada gonal f benim bu 2 inci tup bebek denemem olucak benim bi kizim var simdi ikincisi icin ugrasiyoruz nasipse. ben 7 yillik evliyim 23 yasindayim iste boyle kendinize iyi bakin allah hepimizin hayirli dualarimizi kabul etsin amiiiiin:Saruboceq: optum heinizia.s.

kizlar bu arada benim kizim normal oldu ama simdi ikinicisi olmuyor ikimizdede problem yok ama bebegimiz gelmek istemiyor bakalim hayirlisi ins hepimiz bebeklerimizi kucaklaimiza alirizz aamiiiiiiin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrherkese iyi akşamlar.valaha mart geldi.bak bak....daha çok heyecan yaptım şimdi.siz ne durumdasınız.bu arada yeni gelen arkadaşlar sizinde hayırlı olsun tedaviniz..hoşgeldiniz...............

selam canım sen daha önceki denemeleri nerede yaptırmıştın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…