MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

Slm arkadaşlar ben de Mart benim ay'ım olacak diyenlerdenim..Ben 28 yaşında 4 yıllık evliyim sebebi açıklanamayan infertilite bizimki 2 aşılama sonrası şimdi ilk tüp bebek tedavisine başladık.Ben 15 Şubatta Lucrine başladım(uzun protokol) sanırım bir kaç gün içinde puregona başlanacak.Bu sitede çok şey öğrendim sorularımızı sorunlarımızı paylaşalım hepimizde Mart ayı hamişleri olalım İnşallahhh:Saruboceq:[/QUOTE]

canım hoşgeldin.hayırlı olsun tedavin.oh ne güzel çoğalıyoruz.benimde birkaçgüne kadar başlar tedavim.tabi bir aksilik olmassa.kısa protokol ama olsun beraber ilerliyecek tedavimiz.heyecan nasıl.............

selam hata cım ben birazcık senden önde gidiyorum bu gün yani 02.03.2009 transferim olcak 1 yumurtam döllenmiş umarım tutar. ama çok heyecanlıyım.12 gün nasıl geçecek bilemiyorum.sanada başarılar diliyorum isteyen herkese rabbim nasib eylesin tabiki en önemlisi hayırlı evlatlar...arkadaşlar yazalım olur mu birbirimize destek olalım herkese iyi şanslar.

canım hoşgeldin şimdiden hayırlı olsun bitanem.inş hamiş olacaksın ve sen bize umut olacaksın.biz daha transferi yapmadan senin haamile haberini alacağız inşallah canım .korkma nasıl geçer bu 12 gün diye.işte böyle geçecek yazacağız birbirimize.yalnız kalmayacağız.bide biraz kendinden durumundan bahsedermisin neden 1 emriyo anlatırmısın.bizimde senin deneyimlerine ihtiyacımız var.nerde yaptırdın mesela anlatsana canım.

arkadaşlar yarın ilaçlarıma başlıyorummmmmmm. çok heyecanlıyım.... zannedersem ilbahar_20 ile aynı gün başlıyoruz.... bende kendimden çok kısa bahsedeyim.... eşim testis kanseri nedeniyle azospermi. eşim şimdi çok iyi. 2 kere denedik......

Merhaba.Ben de geldim arkadaşlar.Bence de mart benim ayımdır gibi geliyor.23 mart ben de tedaviye başlıyorum.İlk defa deniyorum.Sayenizde bu siteden çok şey öğrendim arkadaşlar.İnşallah tanrım isteyen her birimizi sevindirir çabalarımızı boşa çıkarmaz arkadaşlar...

evet canim benimde yarin basliyor desene bereber basliyoruz,insallah sonucuda hayirli olur

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2 negatif aşılamadan sonra şuan lucrin kullanıyorum daha sonra puregon ve nasip olursa mart sonu transfer yapılacak. inşallah tüm isteyen ve bekleyenlerin allah yardımcı olsun

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmben geldim.size bir haberim var.ben yarın iğnelere başlıyorum kısmetse kesinleşti.tabiki doktora gittiğimizde bir sorun çıkmazsa..yarın saat 1 de kan vereceğim.doktor muayene ve kan sonucuna göre dozu kaç kullanacağız ona karar verecek.benimki kısa protokol.canbebek ve ilbahar20 sizinki uzunmu haber verin.dr.günay hoşgeldin canım.

Hoş buldum Hatacım.Yarın hangi müayene ve tetkikleri yaptırıcan canım?eşinin sperm tahlili oldumu durumlar nasıl?

merhaba yeni üyeyim:)bugün transferim oldu 5.gün transferi 2 adet.umarım herkes buradan mutlu haberler verir...

slm hata. adanalıyım ama eşimin işi nedeniyle bu yaz anamura geldik ve burdayız.burayada yerleşmeyi düşünüyoruz.tüp bebeğe kadar ki tedavi sürecini hep özel de yaptık. şimdilik devlet hakkımızı kullanalım diyoruz.olmazsa zaten özelde devam ederiz.sorunumuz açıklanamayan infertilite canım.sanırım haklısın nasıl olacak sonuç? ne olacak?kafam hep bu sorularla dolu.dilerim herşey yolunda gider..tecrübenden yararlanmak isterim.

Son düzenleme:
kursatim merhaba hoşgeldin canım.hayırlı olsun allah sonuna ulaştırsın.drgunay canım eşimde bir problem yok.ben kan verceğim.ultrason muayenesi olacağım.yani tedavim başlıyor.yarın daha net yazarım herhalde canım.

hata umarım herşey yolunda gider ve sende mutlu olursun.herşey gönlünce olsun

canim benimkisi kisa protokol olacak

canım benim eşim de .bende senin geçtiğin yollardan aynı şekilde geçtim.1,5 yıl öncesine kadar bizimde açıklanamayan inferlite idi.bende senin gibi tüpbebeke kadar özelde yaptım hatta adanada.bizde sizin gibi önce devletten faydalanalım dedik ama sonu çok ama çok kötü bitti.kusura bakma canım sana böyle yazıp moralini bozmak istemezdim.ne olur affet beni.dayanamadım aynı şeyler çünkü.benim canım çok yanıyor çünkü seninde yanmasın.ama biz şimdi keşkelerin en büyüğünü yaşıyoruz.keşke başa dönebilsek özelliklede.bide sağlığımla ödüyorum.belki birgün bebeğimiz olacak ama benim giden sağlığım yerine asla gelmeyecek.ve ben bebeğime ne kadar faydalı olabileceğim bilmiyorum.o yüzden madem karar vermişsiniz.1 defa yaptırın eğer olmazsa inşalah olur.direk özele gidin vakit geçiyor çünkü ..............

Son düzenleme:
canbebek eşinede geçmiş olsun allahh birdaha yaşatmasıncanım .ilkbahar 20 çok güzel canım yol arkadaşıyız o zaman seninle.sen yarın doktora gitmiyormusun canım

canım senin adına cidden üzüldüm.zor şeyler yaşamışsın.burda olan herkes öyle yada böyle aynı şeyleri yaşıyoruz.ama ben inanıyorum ki birgün bu yaşadıklarımızı gülerek anacağız.ALLAH büyük canım bizede o kutsal annelik duygusunu yaşatacak.sen nerelisin istanbuldasın sanırım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…