canım bahçeci kliniğinde başlıyorum.4.yaptırıyorum kısmetse. sen kaçıncıyı nerde yaptırıyorsun ...canım kendim hakkında bilgiyi sayfanın başına ekledim.ordan okursun.
ben mart 3 gibi tedaviye başlıyorum.lütfen düzenli arkadaşlık etmek isteyenler buraya......................................................
Slm arkadaşlar ben de Mart benim ay'ım olacak diyenlerdenim..Ben 28 yaşında 4 yıllık evliyim sebebi açıklanamayan infertilite bizimki 2 aşılama sonrası şimdi ilk tüp bebek tedavisine başladık.Ben 15 Şubatta Lucrine başladım(uzun protokol) sanırım bir kaç gün içinde puregona başlanacak.Bu sitede çok şey öğrendim sorularımızı sorunlarımızı paylaşalım hepimizde Mart ayı hamişleri olalım İnşallahhh:Saruboceq:
selam hata cım ben birazcık senden önde gidiyorum bu gün yani 02.03.2009 transferim olcak 1 yumurtam döllenmiş umarım tutar. ama çok heyecanlıyım.12 gün nasıl geçecek bilemiyorum.sanada başarılar diliyorum isteyen herkese rabbim nasib eylesin tabiki en önemlisi hayırlı evlatlar...arkadaşlar yazalım olur mu birbirimize destek olalım herkese iyi şanslar.
evet canim benimde yarin basliyor desene bereber basliyoruz,insallah sonucuda hayirli olurarkadaşlar yarın ilaçlarıma başlıyorummmmmmm. çok heyecanlıyım.... zannedersem ilbahar_20 ile aynı gün başlıyoruz.... bende kendimden çok kısa bahsedeyim.... eşim testis kanseri nedeniyle azospermi. eşim şimdi çok iyi. 2 kere denedik......
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmben geldim.size bir haberim var.ben yarın iğnelere başlıyorum kısmetse kesinleşti.tabiki doktora gittiğimizde bir sorun çıkmazsa..yarın saat 1 de kan vereceğim.doktor muayene ve kan sonucuna göre dozu kaç kullanacağız ona karar verecek.benimki kısa protokol.canbebek ve ilbahar20 sizinki uzunmu haber verin.dr.günay hoşgeldin canım.
merhaba yeni üyeyim:)bugün transferim oldu 5.gün transferi 2 adet.umarım herkes buradan mutlu haberler verir...
canim benimkisi kisa protokol olacakcanlarımmmmmmmmmmmmmmmmben geldim.size bir haberim var.ben yarın iğnelere başlıyorum kısmetse kesinleşti.tabiki doktora gittiğimizde bir sorun çıkmazsa..yarın saat 1 de kan vereceğim.doktor muayene ve kan sonucuna göre dozu kaç kullanacağız ona karar verecek.benimki kısa protokol.canbebek ve ilbahar20 sizinki uzunmu haber verin.dr.günay hoşgeldin canım.
slm hata. adanalıyım ama eşimin işi nedeniyle bu yaz anamura geldik ve burdayız.burayada yerleşmeyi düşünüyoruz.tüp bebeğe kadar ki tedavi sürecini hep özel de yaptık.eşim asker oolduğu için de gata da yapılacak şimdilik devlet hakkımızı kullanalım diyoruz.olmazsa zaten özelde devam ederiz.sorunumuz açıklanamayan infertilite canım.sanırım haklısın nasıl olacak sonuç? ne olacak?kafam hep bu sorularla dolu.dilerim herşey yolunda gider.sende mi gata da tedavi oldun öyle yazmışsın.tecrübenden yararlanmak isterim.
canım senin adına cidden üzüldüm.zor şeyler yaşamışsın.burda olan herkes öyle yada böyle aynı şeyleri yaşıyoruz.ama ben inanıyorum ki birgün bu yaşadıklarımızı gülerek anacağız.ALLAH büyük canım bizede o kutsal annelik duygusunu yaşatacak.sen nerelisin istanbuldasın sanırım şuancanım benim eşim de asker.bende senin geçtiğin yollardan aynı şekilde geçtim.1,5 yıl öncesine kadar bizimde açıklanamayan inferlite idi.bende senin gibi tüpbebeke kadar özelde yaptım hatta adanada.bizde sizin gibi önce devletten faydalanalım dedik ama sonu çok ama çok kötü bitti.kusura bakma canım sana böyle yazıp moralini bozmak istemezdim.ne olur affet beni.dayanamadım aynı şeyler çünkü.benim canım çok yanıyor çünkü seninde yanmasın.ama biz şimdi keşkelerin en büyüğünü yaşıyoruz.keşke başa dönebilsek özelliklede o gata da başladığımız yere.direk ne kadar olursa olsun önemli değil çünkü bu zamana kadar çok fazla harcadık.bide sağlığımla ödüyorum.belki birgün bebeğimiz olacak ama benim giden sağlığım yerine asla gelmeyecek.ve ben bebeğime ne kadar faydalı olabileceğim bilmiyorum.o yüzden madem gata ya karar vermişsiniz.1 defa yaptırın eğer olmazsa inşalah olur.direk özele gidin vakit geçiyor çünkü ..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?