MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

ilkbaharcım20 cim senin adına üzüldüm canım ya.... her işte bir hayır vardır ama... benimde salı günü transferim oldu... 31 martta yani... 2. günümdeyim yani.... hata ne yaptı acaba

ya kızlar bende hatayı çok merak ediyorum acaba olumsuz mu oldu yoksa şimdiye kadar bize haber verirdi diye düşünüyorum

HATACIM NERELERDESIN SENI MERAKLA VE DUA EDEREK BEKLIYOR INS GUZEL HABERLERLE GEL CNM:Saruboceq:

ilkbaharcım20 cim senin adına üzüldüm canım ya.... her işte bir hayır vardır ama... benimde salı günü transferim oldu... 31 martta yani... 2. günümdeyim yani.... hata ne yaptı acaba
insallah seninki pozitif olsun canim bizim yüzümüz gülmedi rabbim senin yüzünü güldürsün saglikli,hayirli evlatlar versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm bayanlar 3 martta tedaviye basladım ve bittii inşallah herkes için hayırlısı olur test yapmayı beklıyorum

arkadaşlar ilk negatif sonuç aldıktan sonra benden gittiğim merkez histereskopi istedi ve fiyatının 4 milyar fakat bana 2milyara yapacaklarını söylediler ben merkezimden memnun kalmadığım için farklı merkezler araştırıyorum aradığım başka bir merkeze başımdan geçenleri anlattım ve histereskopi fiatını sordum 1200 dedi fakat yaptırmam gerekip gerekmediğine dr muayene ettikten sonra karar versin dedi kafam çok karıştı ne yapacağimı bilmiyorum daha önce sizden istendimi yaptırıp fayda gören oldumu yardımcı olursanız sevinirim

Hatacımmm....Çok ÜzÜldÜmm.allahım ınŞallah ısteyen herkese nasıp etsın ıÇınde bızede.nolur pes etme bıraz dınlen yola devam et..hakkında hayırlısı olsun.

Manolyacım benım 5 c, denemem Çok doktor araŞtırdım.Çok doktora gıttım eŞımde azospermı var.henÜz transferlerden olumlu sonuÇ alamadık.Şuan beklemedeyım.fakat ıyı kalıte emrıyo verılıp dÜŞÜk yada tutunma problemı varsa bunu ıstıyorlar.benden 1doktor ıstedı fakat sorun bende degıldı.ve 3000 tl para ıstedı tedavı oldugum hastanelerde boŞa yaparız gerek yok dedıler.ben memoraılda semra kahramanda yaptım Çok memnunum ınŞŞallah ıyı sonuÇ. Alırız.Çok ıyı araŞtır hemen yaptırma derım sana

hatacımmmm çok üzüzldüm canım ya... bir o kadarda yıkıldım... ilkbahar sen ve ben aynı gün başlamıştık tedaviye benim uzun protokoldü yalnızca..... ben daha transferimin 3. günündeyim ve acayip korktum şimdi... canım benim eminim çok üzülmüşsündür ama bence bir an önce toparlan... her işte bir hayır vardır...

ilkbahar20 cim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim a.s.

hatacım çok üzüldüm canım bugün beklediğim bir arkadaşımdanda kötü haberi aldım size üzülmeyin diyemiyorum ama fazlada kendini yıpratma yola devam öpt seni

Hatacım canım çok üzüldüm ama yapcak bişey yok kendini bırakma tamam mı?Hayırlısıyla biz de bir gün anne olcaz belki daha zamanı gelmedi.Zaman herşeyin ilacı hepimiz bebişlerimizi çoookkk özledik tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin Allah..:Saruboceq:

rüyamız kabus oldu .negatifimmmmmmmmmmm.
canim benim ya üzülme ..bak herseyde bir hayir vardir.bazen bizim hayir gibi gördügümüzün ardinda ser vardir.ser gibi gördügümüzün ardinda hayir vardir..söyle düsün belkide bu bizim icin hayirli degil...allahu teale bizim icin bunu hayirli görmüs,belkide zamani gelmedi..ben kendimi toparladim biraz üzüldüm,canim sende kendini toparla.benim annemin 5 tane özürlü cocugu olmus allah bebekken yanina almis,annem neler cekmis neler,gözünün önünde erimis bitmisve su anda ne diyor biliyormusun allah beni cok sevdi cocuklarimi yanina aldi.o yüzden ben üzülmüyorum herseyde bir hayir var oldugunu inaniyorum.kendini toparla türkiyedesiniz en azindan genetik tani yaptirabilirsiniz . neden tutunamadigini arastirabilirsiniz.bizim o imkanimiz yok burda yasak genetik tani...hadi gel bir daha deneyelim ben deneme tahtasimiyim...türkiyeye gelip arastirma yaptiracagim..olurda herhangi bir sorun cikarsa yoluma devam edecegim.allaha sükür beyimle cok mutluyum

hata ben de merak etmiştim çok üzüldüm canım. ne desem boş üzüleceksin biliyorum ama bak yaşın benim gibi 41 değilse :1no2: inşallah daha önünde uzun yıllar var deneyecek ve inşallah uygun zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın. :teselli: bak herkese diyorum teknoloji her geçen gün gelişiyor ve ülkemizde de en önden takip ediliyor. burada ne kalitesiz yumurtaları olanların hatta olmayanların hamile kaldığını okudum. bir süre dinlen canım ve umudunu kaybetme ve unutma her şerde bir hayır vardır bunu şu an göremesek de a.s

slm kızlar ben geldim yoktum tedavi için ankaradaydık.
hatacım adımı listede göremedim tekrar ekelrsen sevinirim.olmadı kızlar iki embriyo transfer edildi herşey yolunda gidiyordu ama bebişlerim 9.gün benden vazgeçtiler bıraktılar beni.haziranda birdaha gideceğiz.kötüyüm kızlar zormuş cidden.allah yardıcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…