ilkbaharcım20 cim senin adına üzüldüm canım ya.... her işte bir hayır vardır ama... benimde salı günü transferim oldu... 31 martta yani... 2. günümdeyim yani.... hata ne yaptı acaba
insallah seninki pozitif olsun canim bizim yüzümüz gülmedi rabbim senin yüzünü güldürsün saglikli,hayirli evlatlar versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ilkbaharcım20 cim senin adına üzüldüm canım ya.... her işte bir hayır vardır ama... benimde salı günü transferim oldu... 31 martta yani... 2. günümdeyim yani.... hata ne yaptı acaba
arkadaslar bısey sorucam brukselde şişlide tedavı olan varmı?
canim benim ya üzülme ..bak herseyde bir hayir vardir.bazen bizim hayir gibi gördügümüzün ardinda ser vardir.ser gibi gördügümüzün ardinda hayir vardir..söyle düsün belkide bu bizim icin hayirli degil...allahu teale bizim icin bunu hayirli görmüs,belkide zamani gelmedi..ben kendimi toparladim biraz üzüldüm,canim sende kendini toparla.benim annemin 5 tane özürlü cocugu olmus allah bebekken yanina almis,annem neler cekmis neler,gözünün önünde erimis bitmisve su anda ne diyor biliyormusun allah beni cok sevdi cocuklarimi yanina aldi.o yüzden ben üzülmüyorum herseyde bir hayir var oldugunu inaniyorum.kendini toparla türkiyedesiniz en azindan genetik tani yaptirabilirsiniz . neden tutunamadigini arastirabilirsiniz.bizim o imkanimiz yok burda yasak genetik tani...hadi gel bir daha deneyelim ben deneme tahtasimiyim...türkiyeye gelip arastirma yaptiracagim..olurda herhangi bir sorun cikarsa yoluma devam edecegim.allaha sükür beyimle cok mutluyumrüyamız kabus oldu .negatifimmmmmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?