MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

hatacım neoldu .özelden bana mesaj atarmısın.bende nisanda başlıyorum tedavime.bende doktor hatası yüzünden şimdiye kadar sağlığımdan oldum.ne yaşadığını merak ediyorum.

Son düzenleme:
hoşbulduk sagolun kızlar:)benim de kısa protokoldu.19 yumurta toplandı 12 döllendi en sonunda 5 gün 2 tane transfer edildi..bakalım hayırlısı ben bursada tedavi oldum özel merkezde..

sena 81 senin başına ne geldi nerde nasıl doktor hatası demişin sende özelden yaz canım merak ettim olurmu

canbebek eşinede geçmiş olsun allahh birdaha yaşatmasıncanım .ilkbahar 20 çok güzel canım yol arkadaşıyız o zaman seninle.sen yarın doktora gitmiyormusun canım

evet canim yarin saat 11 de randevum var sanirim yarin ignelere baslarim,doktordan gelince yazar bildiririm

canlarım bana müsade herkesee iyi geceler.erken yatayım biliyorsunuz yarın ilk gün.sabah erken kalkıp kuaföre gideceğim.hazırlanmam lazım moralim yüksek olmalı.yarın görüşmek dileğiyleeeeeeeeeeeee

selam arkadaşlar, hata, ilkbahar _20, benim uzun protokol canım yaa!! herhalde yaştanmıdır nedir? ayıptır söylemesi 36 yaşındayımda..... neyse sizlerin güzel haberleri benim moralimi düzeltecek:lepi:

bu arada hata, bu gruptaki arkadaşların bir listesini yapsan nasıl olur? hem ay sonuna doğru pozitif ve negatifleri daha rahat görürüz demi canım!!!

sena 81 senin başına ne geldi nerde nasıl doktor hatası demişin sende özelden yaz canım merak ettim olurmu

kızlar yazılarınızı hergün okuyorum ben yazacak bişiy bulamıyorum doktor adetin başlayınca gel dedi gidince size haber veririm ayrıca ilk denemem olacak uzun ve kısa protokol ne bilmiyorum adetin 21.günü ilaçlara başlayacakmışım doktor nisanın başı gibi transfer olur demişti sizleri takip ediyorum

adetin 21. günü başlıyorsan uzun protokol canım.Allah kolaylık versin.umarım güzel sonuçlar alırsın.

canlarım bana müsade herkesee iyi geceler.erken yatayım biliyorsunuz yarın ilk gün.sabah erken kalkıp kuaföre gideceğim.hazırlanmam lazım moralim yüksek olmalı.yarın görüşmek dileğiyleeeeeeeeeeeee

canım tedavin hayırlı olsun.su gibi aksın geçsin.inşallah çok güzel sonuçlarımızıda burada konuşuruz.a.s.

kizlar doktora gitdim geldim.sabahlari menogan,aksamlarida puregan50 ignesini vuracagiz 5 gün sonrada puregan75 cikaracak

selam herkese ben geldimmmmm.ama kötüyüm.bugün doktora gittik.kan verdim.sonuç fena değiildi.muayenede temiz çıktı.bugün lucrin 0.8 başladım.yarın 450 gonalf (elimde bu olduğu için)akşam başlıcağım.pazartesiye kadar kullanacağım.pazartesi kontrole gittiğimde tedaviye devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz.yani tedavi iptal olabilir.

çok rica ediyorum su33 bide sena 81 yazıların altındaki EDIT e basıp yazıdan o bölümleri silip düzeltebilirsiniz.

Son düzenleme:
Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bugün transferimin 5.günü feci belim ağrıyor.transfer olan arkadaşlar sizler bu sürecte neler yaptınız devamlı yatıp dinlendinizmi .ben işe gidiyorum hatamı yaptım acaba gerçi işyerimde rahatım işim masa başı akşama kadar kalmıyorum saat 4 de evdeyim ne yapayım dersiniz izin almam gereklimi.
işe arabayla gidiyorum araba kullanmamda sakınca varmı.doktor gidebilirsin dedi ama sizlere danışmak istedim

canım merhaba.ben yattım hep. hiçbir iş yapmadım.genelde herkes istirahat şeklinde yatıyor.yani herkes benim gibi.bence sende yatsaydın.o kadar acı çekiyoruz yazık değilmi öyle ihtimalden dolayı kaybetmek.keşke dememektense en azından belli olana kadar yatsaydın.herkesin bünyesi bir olmuyor tabiki canım.yinede sen bilirsin.

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.siz yoksunuz.nerelerdesiniz.küsmüyüz yoksa.AŞKOLSUN.İLK GÜDEN BENİ YALNIZ BIRAKTINIZ.dün lucrinlerden sonra fenalaştım.ateş başması,mide bulantısı,başağrısı,nefes darlığı,sıkıntı mahvoldum valla.hala devam ediyor.öncekilerdede oluyordu ama bu kadar erken ve bu kadar kötü olmuyordu.ölüyorum zannettim.saatlerce balkonda oturdum.hem üşüyorum.hem yanıyorum.nasıl birşey olduğunu anamadım.herhalde menepozda böyle bişi.teyzeleri görürdüm.dışarıda fırtına varken bile balkonlarda durulardı.demek bundanmış.menepozdanmış.ay çok kötü birşeymiş.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu kadar şeyden sonra bide menopoz yaşayacağız daha.tabi allah o kadar ömür verirse.

slm kızlar hata geçmiş olsun umarım bugün daha iyisindir ilaçlar agır insanın dengesini bozuyor

ben de 3.günümdeyim bişey yok öyle yatıyorum arada kasıklarım agrıyor işte öyle:)bu hafta izin aldım işten böylece 6 gün falan yatmış olacagım.pzt de işbaşı ama işim masa başı zaten haftaya perşembe testim olacak..

Geçmiş olsun canım bende olmadı böyle bişey ama dün ben şimdi Puregona başladım Lucrini 5 üniteye düşürdü doktor ikisinden de 4 gün kullanıp kontrole gidicem C.tesi günü dün ilk Puregonu yaptım sabah midem bulandı biraz ama uzun sürmedi şükür..Daha önce Pregnyl'dan 4 günde 4 kilo vermiştim mahvetmişti beni.Şimdi benimki uzun protokol ya tahminen transfer ne zaman olur arkadaşlar?İl dışında olunca çok zor oluyo böyle bi de izin falan off offf Allah'ım sen hepimizin yardımcısı ol Ya Rabbim..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…