canım benim eşim de asker.bende senin geçtiğin yollardan aynı şekilde geçtim.1,5 yıl öncesine kadar bizimde açıklanamayan inferlite idi.bende senin gibi tüpbebeke kadar özelde yaptım hatta adanada.bizde sizin gibi önce devletten faydalanalım dedik ama sonu çok ama çok kötü bitti.kusura bakma canım sana böyle yazıp moralini bozmak istemezdim.ne olur affet beni.dayanamadım aynı şeyler çünkü.benim canım çok yanıyor çünkü seninde yanmasın.ama biz şimdi keşkelerin en büyüğünü yaşıyoruz.keşke başa dönebilsek özelliklede o başladığımız yere.direk ne kadar olursa olsun önemli değil çünkü bu zamana kadar çok fazla harcadık.bide sağlığımla ödüyorum.belki birgün bebeğimiz olacak ama benim giden sağlığım yerine asla gelmeyecek.ve ben bebeğime ne kadar faydalı olabileceğim bilmiyorum.o yüzden madem gata ya karar vermişsiniz.1 defa yaptırın eğer olmazsa inşalah olur.direk özele gidin vakit geçiyor çünkü ..............
canbebek eşinede geçmiş olsun allahh birdaha yaşatmasıncanım .ilkbahar 20 çok güzel canım yol arkadaşıyız o zaman seninle.sen yarın doktora gitmiyormusun canım
sena 81 senin başına ne geldi nerde nasıl doktor hatası demişin sende özelden yaz canım merak ettim olurmu
kızlar yazılarınızı hergün okuyorum ben yazacak bişiy bulamıyorum doktor adetin başlayınca gel dedi gidince size haber veririm ayrıca ilk denemem olacak uzun ve kısa protokol ne bilmiyorum adetin 21.günü ilaçlara başlayacakmışım doktor nisanın başı gibi transfer olur demişti sizleri takip ediyorum
canlarım bana müsade herkesee iyi geceler.erken yatayım biliyorsunuz yarın ilk gün.sabah erken kalkıp kuaföre gideceğim.hazırlanmam lazım moralim yüksek olmalı.yarın görüşmek dileğiyleeeeeeeeeeeee
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bugün transferimin 5.günü feci belim ağrıyor.transfer olan arkadaşlar sizler bu sürecte neler yaptınız devamlı yatıp dinlendinizmi .ben işe gidiyorum hatamı yaptım acaba gerçi işyerimde rahatım işim masa başı akşama kadar kalmıyorum saat 4 de evdeyim ne yapayım dersiniz izin almam gereklimi.
işe arabayla gidiyorum araba kullanmamda sakınca varmı.doktor gidebilirsin dedi ama sizlere danışmak istedim
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm.siz yoksunuz.nerelerdesiniz.küsmüyüz yoksa.AŞKOLSUN.İLK GÜDEN BENİ YALNIZ BIRAKTINIZ.dün lucrinlerden sonra fenalaştım.ateş başması,mide bulantısı,başağrısı,nefes darlığı,sıkıntı mahvoldum valla.hala devam ediyor.öncekilerdede oluyordu ama bu kadar erken ve bu kadar kötü olmuyordu.ölüyorum zannettim.saatlerce balkonda oturdum.hem üşüyorum.hem yanıyorum.nasıl birşey olduğunu anamadım.herhalde menepozda böyle bişi.teyzeleri görürdüm.dışarıda fırtına varken bile balkonlarda durulardı.demek bundanmış.menepozdanmış.ay çok kötü birşeymiş.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu kadar şeyden sonra bide menopoz yaşayacağız daha.tabi allah o kadar ömür verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?