MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

hata hamilelik belirtileri de adet belirtilerine benziyor o nedenle bozma moralini derim. ben hamile kaldiğimda tek fark gögüslerimin biraz daha geç ağrımaya başlaması bir de yüzümde 1-2 gün nce çıkan sivilcenin çıkmaması olmuştu. yoksa kasık ağrısı bel ağrısı hep aynı. haa bir de benim akıntım adetten 1-2 gun once cok azalıyor zaten bunlara kuru günler deniyormuş ya hamile kaldığında ise foşur foşur oluyor. yani inşallah hamilesindir.
bir de birşey soracağım tutmadığı sefer genelde transferden kaç gün sonra adet görülür acaba? 14 falan mı ? sen ne zaman gördün?

Son düzenleme:
deniz bulut canım teşekkürler desteğin için.inşalllah sizin dediğiniz gibi olur.benim değişiyor.1.tüpbebekten sonra 10 gün olmadı doktor ilaçla oldurdu.2.tüpbebekte günüm gelmeden 3gün önce oldu.test bile yapamamıştık.3.transferimde de günü geldi test yaptık negatif çıktı.hemen ertesi günü regl kanamam gelmişti bir sorun yaşamadım yani.işte böyle.niye sorduğunu anlamadım yalnız.sen zaten hamile değilmisin canım.

tsk ederım hatacım sordum
olana kadar devam lucrıne dedı.ıns hemen ıolrum patlıcam yoksa

hata yok canım gecen sene normal yolla hamile kalmıştım ama boş gebelik oldu. nisanda tüp bebek düşünüyorum. ama test gününden nefret ediyorum. arada yaptığım testlerde tek çizgi görmekten fobi oluştu. hiç test yapmasan 16 18 gün ilaçlara devam edip testi öyle yapsam ya da adet olursam o zaman yapsam diye çünkü adet de görsen devam eden gebelik ya da dış gebelik olabiliyor test şart da 10. 12. gün falan beni çok geriyor:1no2:

deniz bulut canım benimde şu anda 10.gün yani senin dediğin gibi gerginim.zaman hiç geçmek bilmiyor.her an hasta olacam diye korkuyorum.papatyam82 rica ederim canım.inşallah hemen olursun da kurtulursun.gerçi bitmiyorki maratona devam.hayırlısı olsun canım.

evet beklemek çok kötü ben gecen sene hamile kalmadan 1 yıl öncesinden itibaren 2 senedir her ay hamile olabilir miyim diye bekliyorum. normal yolla da olabiliyor ama yaş nedeniyle olasılığım düştü. bu sürede birçok gebelik testi yaptım. göğüslerimi kontrol etmekten tuvale girip çıkıp bakmaktan fenalık geldi. o nedenle tüpte nasıl beklerim bilemiyorum. ama senin belirtilerin hamilelik gibi de. 2 gün kalmış testine de. inşallah bu sefer hamilesindir:CüvCüv:

inşallah canım dediğin gibi hayırlısıyla hamileyimdir.nasıl beklerim diye düşünme bence.işte böyle beraber bekleriz canım.sen bunları kafana takma.sen tedavinde sağlıklı beslenmeye dikkat et.sinirlerine hakim olmaya.gerilme yani.inşallah pozitif sonuçun olur birtanem.

maalesef kizlar benim lekeler gelmeye basladi hizli araliklarla ve ben su an ümidim kalmadi...allah hepinize güzel sonuclar almayi nasip etsin.hatacim insallah senin mutlu haberini alacagiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaaaaa ilkbahar20 eminmisin canım.inanamıyorum.sen kanaman olsada kanda gebelik testi yaptır hemen.mutlaka yaptır bak.benim doktorum kanaman gelse dahi test yapacaksın dedi.neolur ne olmaz.hiç belli olmaz.lütfen dikkate al bi test yaptır.sonra banada haber vermeyi sakın unutma ne olur.dualarıma devam edeceğim.............ben hala senden umutluyum..........

hata çok doğru söylüyor canım ya.... sakın test yaptırmadan hareket etme... senin sonucunun tarihi ne zamandı... allahallah regli olman için bile erken değilmi?

meraba ben aranıza yeni katıldım.ne diyecegimi bilemiyorum hata sonucunu bende merak ettim umarım iyi haberler alırsın

kizlar benim yarin yumurtalarim toplanacaK dualarinizi eksik etmeyin benden bakalim kactane yumos cikicak ins cok cikar cunki ilkinde sadece 4tane cikmisti ve biri dollenmisti oda negatif oldu zaten rabbim ellerimizi bos cevirmesin bu yoldan allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar ben size haber veririm HATA CIM GELISMELERDEN HABERDAR ET BIZLERI ALLAH YARDIMCIN OLSUN SENIN VE HEPIMIZIN:Saruboceq:a.s.

kaymaklım umarım herşey iyi gider çokfazla yumurta olması önemli degil kaliteli olsun benim 5 tane toplandı 4 tanesi işleme alındı ve dördüde gelişme gösterdi yarın transferim var allah hepimize yardım etsin

deniz bulut canım benim bugün akıntım gelmedi yoksa senin dediğin gibi kuru günler mi.doğru söylüyorsun bende hamile kaldığımda foşur foşur akıntım geliyordu. bi de o akıntı beyazdı canım. herhalde bu defa benim yine olmadı herhalde.çünkü akıntım az ve sarıydı.şimdide yok gelmiyor.amannnnnnnnnnnn üfffffffffffffffff ne bu ya.hayırlısını hayırlısıyla versin rabbim hepimize....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kitape hoşgeldin aramıza canım.hayırlı olsun tevadin.pozitif sonuçlar dileğiyle.kaymaklım yarın allah yardımcın olsun.kitape doğru söylüyor.önemli olan sayıları değil.kaliteleri.ben neden ümitsizim zannediyorsun.kalitesiz emriyo transfer edildiği için.o yüzden dualarında doğru dile.allahım hayırlısıyla hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize en kısa zamanda.aminnnnnnnnnnn.dualarım hepimize.sende yarın eminim çok güzel sonuçlarla çıkacaksın.bizede haber vermeyi unutma sakın.........bekliyor olacağım...

sagol hata yanlız olmadıgımı bilmek güzel.senin test sonucunu bende bekliyorum hayırlısıyla.en kötüsü beklemek sen o dönemi atlattın darısı benim gibi gün sayanlara

hata sıkma canını akıntı belki daha sonra fazlalaşıyordur. ben mesela 35. günde falan çok olduğunu haırlıyorum da başlarını hatırlamıyorum. hm belki tüp bebekte farklıdır bir dolu ilaç hormon veriyorlar. kimsenin belirtisi kimseye benzemiyor. bir de bazen 3 tane 1. kalite embriyo konuyor tutunamıyorlar ama 2 tane 2. kalite konmuş olanın tutunuyor. okudum burada hep. umutsuzluğa kapılma. inşllh bu sefer olacak. olmasa da ölüm yok. 3-5 ay sonra kendini toplayınca yine denersin. bu arada yumurta kalitesini arttırıcı kürler yaparsın. spora başlarsın. spor çok faydalıymış ostrejeni faln düzenliyormuş. benim bir arkadaşım spora başladığı 2. ay hamile kaldı. tıp da ilerliyor. bozma moralini :teselli:

Son düzenleme:
kitape listeye senide ekledim 1.sayfada.asla yalnız kalmazsın.biz hergün burdayız merak etme canım.deniz bulut desteğin için teşekkürler canım.

kizlar hepinize cok tesekkur ederim ya desteginiz icin cok sagolun bu arada dediginiz gibi kizlar kaliteli ciksin gerisi onemli degil umarim yarin guzel haberlerle gelirim a.s.

çok sagolun kızlar desteginiz için kaymaklım muhtemelen seninle sonuç tarihimiz aynı olacak bugün allahın izniyle transferim var kaçtane transfer olcak kalitesi bugün ne durumda bilmiyorum umarım iyi haberlerle dönerim malum bu 5 ci deneme korkum had safhada dualarınızı eksik etmeyin lütfen:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…