MART BENİM AYIM DİYENLER.Tedavisi martta başlayıp martta bitenlerrrrrrrr

kızlarrrrrrrrr günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee.ben bu gecede sancıdan sabahladım.oldum olacam ama bu kadar ilaç kullanınca olamıyor gibiyim.neyse kamilieden hala ses yok.bizi bıraktı artık herhalde ben umudumu kestim.ilkbahar20 senden hala bir cevap bekliyoruz.test yaptırdın mı.haber ver güzelim.bak listeye negatif diye yazmadım.çünkü hala umudum var.unutma.kaymaklım ve kitape sizede dua ediyorum.inşallah çok güzel sonuçlarla geleceksiniz.................

kaymaklım,kitape,ilkbahar20 nerdesiniz dinleniyormusunuz.canlarım bugün hepiniz beni yalnız bıratınız bugün son bekleme günümdü.neyse kendinize iyi bakın........

hatacım yarın sonucun belli mi olcak hadi hayırlısı inşallah meleğin yoldadır

doga87 teşekkür ederim canım ilgin için.dua etmeyi unutma bana.sancım var çünkü.çok gerginim canım.allah hayırlısını hayırlısıyla versin hepimize.aminnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
canım o sancıları kafana takma herkeste oluyor nerdeyse. sen içini ferah tut bu ay hamiş listemiz kabaracak inşallah bende başladım tedaviye

hatacim kani verdim haber bekliyorum saat 4 de sonucum gelecek

ilkbahar20 canım benim. inşallah pozitif sonuçların olur.dua ediyorum.peki kanaman nasıl devam ediyormu rengi yazsana canı seni çok merak ettim çünkü.rabbim seninle olsun sonucu duayla bekliyorummmmmmmmm.

ilkbahar 20 seni bekliyorum canım.sonuç ne saat 4 ü geçti.hadi ne olur bizede hemen haber ver sonuç ne olursa olsun.unutmaaaaaaaaaaaaaaaa bekliyoruz

ya hatacim sonuc yarina kaldi labor kapanmis.labora aramamiz gerekiyormus tabi bizde 4 de aradik yanlis yere aramisiz ...ama ben pozitif beklemiyorum cünkü lekelerim devam ediyor siyahimsi seklinde

Son düzenleme:
game30 hem üzüldüm hem sevindim.sonuca üzüldüm ama dondurulmuşlarının olmasınada çok sevindim.süper birşey.aslında kaybetmedin bebeklerini.çünkü hala seni bekleyen bebeklerin var.benim asla öyle bir şansım olamaz.normali bulamıyorum kaliteliyi hiç bulamıyorum.neyse hakkında hayırlısı olsun canım. ilkbahar20 bu ne ya........valla kahverengi kanamam var diyosun olabilir canım.o yüzden hala umutluyum senden.neden önce vermedin kanını.zaten bugün nasıl geçer diyodum kendi sonucum için.bide seni merak etmeye devamedeceğim.zaman hiç geçmeyecek...........neyse geç olsun güç olmasın sonu pozitif sonuçlar olsun canım inşallah..............aminnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar malum benim bugün transferim vardı pek içaçıcı degil durum.orta kalite embriyo olmuş yineeeeeÇok üzgünüm çoook bütün ümitlerim tükendi.daha önceki denemelerdede embriyo 3.günden sonra gelişimi duruor yada yavaşlıyor l şimdiki durumda çok farklı degil.artık bu işin peşini bırakmalıyı sanırım.

hatacim ben sabahleyin kanimi verdim 3-4 arasi belli olur arayin dediler tabiki biz 3 de aradik cikmadi tekrar 4 aradik bu defada labor kapanmis...ama beyim okulda idi ona arama ben ararim dedim.ama beyim aramis ve sonucu ögrenmis malesef negatif sonucumuz.beyimle karar aldik türkiyede genetik tani yaptiracagiz.eylül gibi gelmeyi düsünüyoruz.bu almanyada malesef genetik tani yapmiyorlar yasak.
canim insallah senin sonucun pozitif olur mutlu haberler verirsin:Saruboceq::CüvCüv:

Çok üzüldüm canım , ben senin pozitif sonuç alacağını düşünmüştüm.ınşallah bundan sonra ki denemende yüzün güler...

merhaba kizlar ben geldim baya agrim var buyuzden hep yatiyorum 6 tane yumurta almislar cok sukur bakalim yarin bizi aricaklar rabbim uzumuzu kara cikarmz ins allahim hepimizin yar ve yardimci olsun ILKBAHAR CNM BENIM GEREKTEN COK UZULDUM AMA ELDEN NE GELIR EN AZINDAN SEN BENDEN SANSLISIN TURKIYEDE TUP BEBEK YAPTIRMA SANSIN VAR AMA BAK BENIM OYLE BI SANSIM YOK VE ASLA OLMICAK ESIM YURUYEMEDIGI ICIN TR DE DENEMEK ISTEMIYOR NAPALIM BIZDE BUNLARIN ELINDE DENEMEYE DEVAM EDICEZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HATA CIM CANIM SEN NASILSIN IYIMISIN GUNLER NASIL GECIYOR NELER YAPIYOSUN INS SEN GUZEL BI HAER VERIRSIN BIZE AMINNNNNNNN:Saruboceq:a.s.

insallah canim senin icin hayirli haberler alirizda :CüvCüv:kalirsin

ilkbaharcım20 cim senin adına üzüldüm canım ya.... her işte bir hayır vardır ama... benimde salı günü transferim oldu... 31 martta yani... 2. günümdeyim yani.... hata ne yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…