hatacim kani verdim haber bekliyorum saat 4 de sonucum gelecekkızlarrrrrrrrr günaydınlar herkeseeeeeeeeeeee.ben bu gecede sancıdan sabahladım.oldum olacam ama bu kadar ilaç kullanınca olamıyor gibiyim.neyse kamilieden hala ses yok.bizi bıraktı artık herhalde ben umudumu kestim.ilkbahar20 senden hala bir cevap bekliyoruz.test yaptırdın mı.haber ver güzelim.bak listeye negatif diye yazmadım.çünkü hala umudum var.unutma.kaymaklım ve kitape sizede dua ediyorum.inşallah çok güzel sonuçlarla geleceksiniz.................
kızlar merhaba dün test günümdü malesef olmadı tek tesellim hala dondurulmuşlarım var
hatacim ben sabahleyin kanimi verdim 3-4 arasi belli olur arayin dediler tabiki biz 3 de aradik cikmadi tekrar 4 aradik bu defada labor kapanmis...ama beyim okulda idi ona arama ben ararim dedim.ama beyim aramis ve sonucu ögrenmis malesef negatif sonucumuz.beyimle karar aldik türkiyede genetik tani yaptiracagiz.eylül gibi gelmeyi düsünüyoruz.bu almanyada malesef genetik tani yapmiyorlar yasak.game30 hem üzüldüm hem sevindim.sonuca üzüldüm ama dondurulmuşlarının olmasınada çok sevindim.süper birşey.aslında kaybetmedin bebeklerini.çünkü hala seni bekleyen bebeklerin var.benim asla öyle bir şansım olamaz.normali bulamıyorum kaliteliyi hiç bulamıyorum.neyse hakkında hayırlısı olsun canım. ilkbahar20 bu ne ya........valla kahverengi kanamam var diyosun olabilir canım.o yüzden hala umutluyum senden.neden önce vermedin kanını.zaten bugün nasıl geçer diyodum kendi sonucum için.bide seni merak etmeye devamedeceğim.zaman hiç geçmeyecek...........neyse geç olsun güç olmasın sonu pozitif sonuçlar olsun canım inşallah..............aminnnnnnnnnnnnnnnnn
insallah canimÇok üzüldüm canım , ben senin pozitif sonuç alacağını düşünmüştüm.İnşallah bundan sonra ki denemende yüzün güler...
merhaba kizlar ben geldim baya agrim var buyuzden hep yatiyorum 6 tane yumurta almislar cok sukur bakalim yarin bizi aricaklar rabbim uzumuzu kara cikarmz ins allahim hepimizin yar ve yardimci olsun ILKBAHAR CNM BENIM GEREKTEN COK UZULDUM AMA ELDEN NE GELIR EN AZINDAN SEN BENDEN SANSLISIN TURKIYEDE TUP BEBEK YAPTIRMA SANSIN VAR AMA BAK BENIM OYLE BI SANSIM YOK VE ASLA OLMICAK ESIM YURUYEMEDIGI ICIN TR DE DENEMEK ISTEMIYOR NAPALIM BIZDE BUNLARIN ELINDE DENEMEYE DEVAM EDICEZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HATA CIM CANIM SEN NASILSIN IYIMISIN GUNLER NASIL GECIYOR NELER YAPIYOSUN INS SEN GUZEL BI HAER VERIRSIN BIZE AMINNNNNNNN:Saruboceq:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?