Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

boncukx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
877
1
96
47
Antalya
mart da aşılama yaptıracağım aynı zamanda yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa listemizi oluşturalim şimdiden

mart da aşılama yaptıracağım aynı zamanda yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa listemizi oluşturalim şimdiden

bende mart ayında aşılama yaptırıcam fakat ben özel bir muayenehanede çok güvendiğim inandığım süper bir doktora yaptırıcam hepimiz için hayırlısı olur inşallah

merhaba arkadaşlar bende ilk aşılamamı ocakda yaptırdım tutmadı malesef doktorum biray dinlen mart da gel dedi tekrar ikinci aşılamyı yapar heralde artık hiç bişe bilmiyorum kafayı yemiş haldyim

merhaba arkadaşlar bende ilk aşılamamı ocakda yaptırdım tutmadı malesef doktorum biray dinlen mart da gel dedi tekrar ikinci aşılamyı yapar heralde artık hiç bişe bilmiyorum kafayı yemiş haldyim

az önce başka bir topik de okudum senin tedavini tesadüfen.bende aralık da çatlatma iğnesi olmuştum tutmadı.ocak şubat da ara verdim kendi isteğimle mart da inşallah bende aşılama yaptıacağım.inşallah bu sefer hepimiz için hayırlı olur.

iyşallah öyle olur arkadaşım ya etrafımda herkes hamile bukadar kolaysa hamile kalmk bize niye zor anlamadım

merhaba kızlar..ben de martta ilk kez aşılama yaptırıcam inşaallah ama tarih şuan için belli değil..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah..

Mart da aşılama olacaklar...........

boncukx..............
geve....................
Reno...................
şimal82...............

şimdiden 4 kişi olduk bile, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

kızlar merhaba ben de bu ay tedai gördüm yumurtalıklar istenilen şekilde çalışmadı tedaviyi bıraktık belki bu ay içinde adet olurum bilemiyorum ama tedavi süreci mart ayına sarkar sanırımCADIARZU
benim geçn yıl bi hamileliğim olmuşu aldırmak zorunda kaldık menegon kullandım 3 kere tedavi oldum ama hiçbirinde istenilen folikül olmadı ilkinde çok oluştu tedaviyi bıraktık ama hamile kaldım sonraki tedavide kist oluştu şimdi de ilaç etki etmedi
farklı bir ilaçla devam edeceğiz artık

RENO sende antalyadasın.kime gidiyorsun dr.

arkadaşım ben bucakda alifuat şengöre gidiyorum eşimin arkadaşı önermişdi memnunum doktorumdan benim birker doğal yoldan hamile kaldım iki aylık düşdü arkadaşım 7 ay geçdi olmadı aşılamda tutmadı herşey normal diyo olmayınca olmuyo sen hangi doktora gidiyosun

canım bu ay bişey denemişmiydin

cnm bu ay yasmin kullanmak zorunda kaldığım için tedavi olamadım bundan önce hapından göbekten yapılan iğnesine çatlatma iğnesine kadar hepsinden denendi yaklaşık 1.5 yıldır deniyorum bu ayda ebru saraça gittim ve adetimi bekliyoruz aşılama için

canım ben medikalpark a gidiyorum.orada bir bayan doktor var tedavilere onunla başladım.şimdilik onunlada devam ediyorum ama bakalım nasıl olacak..........

mart da aşılama olacak anne aday adayları........

boncukx........................hihoyyyt
geve..............................hihoyyyt
reno..............................hihoyyyt
şimal82.........................hihoyyyt
cemra18........................hihoyyyt

bende kısmetse martta ilk aşılamamı yaptırıcam tarih belli değil herkese hayırlısını versin ALLAH

cemrecim senin dr. kim.............

ben alanyaya başkente gidiyorum fatih beye hastaneden memnunum ama doktor uzman yani öyle prof falan değil arkadaşım yarın tıpa gidecek benim doktora gitmişti yumurtalık yaşlanması varmış şimdi bir de tıpa profa gidecek ben dyazın tayin isteyecek gibiyim antalyaya eğer oraya gidene kar hamile kalamazsam hangi doktora gitsem tıp iyi mi randevi almak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…