Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben tıpa hiç gitmedim o yüzden bilmiyorum.ama senin tayin çıkana kadar benin dr bi iş çıkarırsa sana onu öneririm eğer çıkarmaz ise zaten bende o zaman arayışa geçeceğim demektir.benneyaptımki

mart aşılama listesi

buncuk x...............hihoyyyt
geve......................hihoyyyt
reno......................hihoyyyt
şimal82.................hihoyyyt
cemre18................hihoyyyt
papatyaaaa............hihoyyyt

dilerim bu liste hepimize şans getirsin.bakalım mart da bu listeden kimler mutlu haberle ayrılacak çok merak ediyorum.........

dilerim bu liste hepimize şans getirsin.bakalım mart da bu listeden kimler mutlu haberle ayrılacak çok merak ediyorum.........

ben de çok merak ediyorum olumlu düşünelim herşey yolunda gitsin yeni bir mevsime bahara hamile olarak girelim geçmişi şimdiden silelim:lepi:

merhabalar bende martta ilk aşılamamı yaptırcam ilk önce rahim filmi istendi salı günü onu çektircem mart ayındada ilk aşılama yapılacak inşallah hayırlısıyla tutar hepimiz hamiş oluruz

kızlar benıde lıstenıze ekleyebılırsenız sevınırım bende 20 aylık evlıyım ve ılac tedavısındeydım 4 kez ıgne tedavısıde denedık olmadı sonra kendımı dınlendırmek amaclı ara verdım ve sımdı asılamaya karar verdık bugun dr gıttım ve klomene basladık 5 gun kullan ve gel dedı sanırım yumosların boyutuna bakacak kızlar umarım mart ta hepımızın asılaması tutar lıstenıze benıde eklemıyı unutmayın

merhaba kızlar..pazar günü klomen kulanarak resmen tedaviye başlıyorum ve de bi aksilik çıkmazsa mart ayında aşılama yapılacak..sizlerde durum nedir arkadaşlar? kaçıncı kez aşılama yaptırıyosunuz, ilaç olarak ne kullanıyosunuz? rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz , bebişlerle kucağımızı doldurur inşaallah...

mart da aşılama yapılacak arkadaşlar

boncukx.................hihoyyyt
geve.......................hihoyyyt
reno.......................hihoyyyt
şimal82..................hihoyyyt
cemre18.................hihoyyyt
papatyaaaa.............hihoyyyt
demet-yaren............hihoyyyt
sude.nl....................hihoyyyt
sadberk...................hihoyyyt
canzi3445................hihoyyyt

arkadaşlar şimdiden 10 kişi olduk valla..............günler yaklaştıkça ben çok hyecanlanıyorum.

senin ne zaman olacak aşılaman? belli mi tarihin canım.. ben de bugün doktora gidince heyecan bastı beni de..ne kullanıyosun ilaç olarak?

canım ben bu ayın 13 ünde adet gördüm.düzenli oluyor ama bazen 26 güne düşüyor benim tahminime göre bir sonraki adet tarihim mart 12 olması lazım.işte o tarihten itibaren başlayacağım kısmet olursa

anladım canım..peki ilaç olarak ne kullanıcan? bi de problemin nedir senin canım?

bende de eşimde ed bir sorun yok herşey normal.ama uzun birsüredir deniyoruz olmuyor neredeyse 1.5 yıllık evliyiz.geçen nisandan bu yana deniyoruz.aralık da çatlatma iğnesi falan oldum ama tutmadı.iki ay ara verdim bu kez aşılama düşünüyorum.

daha önce gonaphene vermişti doktor sanırım yine aynı ileçlar olur aşılama da farklı ilaçlarmı kullanılıyor sen biliyormusun.ben değişmez sanıyorum ama bilmem.

liste mükemmelkaydirigubbakcemile5
benim 16 ocataydı adet tarihim ama daha ade olmadım tedaviyi bırakalı 14 gün oldu bekliyorum bakalım:uhm:

merhaba kızlar bende mart ayında asılama olucam adetım bıttı pazar gunu klomene baslıyorum ıhsallah hepımız hayırlı haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…