Aşılama Mart da aşılama yaptıracak olan arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben salı gunu dr gıdıyorum ve cok heyecanlıyım umarım yumoslarım coktur buyukturde ıgne olayına gecmeyız ıgneyede gecersek bı kac gun yıne sure uzıcak ve asılamam gecıkcek offfffffff offfffffffff zaman cok yavas gecıyor

arkadaşlar ben de yarın ikinci aşılama olmaya uygun olup olmadığımı öğrenmek için doktoruma gideceğim. Uygunsam ikinci denemeye başlayacağız. Ben de anne olmak istiyorum. Hadi bu ay bir mucize olsun hepimiz de hamile kalalım.

naz1982..................hihoyyyt

yani kızlar kaç gündür yokum şu listeyi bi yenilememişsiniz canııııııııım.bakın martın anne adayları teker teker geliyorlar..inşallah bu listenini hepsi mutlu sona ulaşır........

canım sonucu bizede haber verirsen senide aramızda görmekten mutluluk duyarız........:1hug:

selam kızlar bende inşallah mart ayında 2.aşılamamı yaptırıcam. inşallah bu kez olur. yarın ilaçlarımı alıyorum ve adet olmayı beklicem sonrada yine aynı süreç çok sıkıcı ama katlanıcaz artık

herkese merhaba 1 yıldan beri bebek istiyoruz ama olmuyor dr banada aşılama yapmamız gerektiğini söyledi adetimin ilk günü tekrar gideceğiz doktoruma ama sizlerden bir isteğim var aşılama sürecini bana biraz anlatırmısınız hem korkuyorum hemde endişeleniyorum...

arkadaşlar ben ikinci aşılama için iğnelerime dün akşam başladım yani bu ay ikinci aşılama olacak. Hayatımda zaten hiçbir şey ilk seferde olmadı, umarım bu kez mucize gerçekleşir şu hamiş listesine ben de eklenirim

Sevgili dilek45 aşılama korkulacak bir şey değil. Adetin 2 veya 3. günü ultrasonla yumurtalıkları kontrol edip ilaç başlanıyor. Ben de iğne şekline göbek çevresinden uygulandı iğneyi kendim yapıyorum yapmak zor değil acımıyor çok ince bir iğne. Sonra aralarda doktor ultrasonla yumurta boyutlarını ölçüyor. Yeterli boyuta ulaşınca çatlama iğnesi veriyor. Çatlama iğnesini doktorun söylediği gün ve saatte yapıyorsun ve seni hesaplama yapıp belli gün ve satte aşılama için çağırıyorlar. Aşılama önce cinsel perhiz yapılıyor sperm kalitesi artsın diye. Aşılama sırasında çoğunlukla acı duyulmuyormuş, ben anestezi altında yaptırdım çünkü muayenede bile kasıldığım için ağrım oluyor. Kısacası korkacak hiç bir şey yok merak etme.

a.s. arkadaşlar bende iki yıllık evliyim hala bebişimiz yok.eşimin spermleri çok az çıktı izmirden iyi bir doktor bulduk mart ayında gidicem.şuan nasıl bir yöntem uygulanacak bilmiyorum herhalde aşılama yapılır izmirde olupda benimle aynı sıkıntıyı paylaşan varmı.ben yeni üyelerdenim.:teselli:

mart da aşılama yaptıracak arkadaşlar
boncukx....................hihoyyyt
geve..........................hihoyyyt
reno..........................hihoyyyt
şimal82.....................hihoyyyt
cemre18....................hihoyyyt
papatyaaaa................hihoyyyt
demet_yaren..............hihoyyyt
sude.nl......................hihoyyyt
sadberk.....................hihoyyyt
canzi3445..................hihoyyyt
naz1982....................hihoyyyt
gel_bebek_gel............hihoyyyt
simgewxyz................hihoyyyt
dilek45......................hihoyyyt
mehtap09..................hihoyyyt

aşılamasını yaptıran ve yaptıracak arkadaşlar ,aşılamadan sonra muhtemel adet günümüzün tarihini bildirelim ki listeyi beklenilen tarihe göre yeniden düzenleyelim.

arkadaşlar bende salı günü başladım tedaviye klomen verdi dr um ve haftaya salıda yumurta ölçümü yapılacak ve ne zaman aşılama yapılacağı karar verilecek......dilerim allahtan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah......benide eklermisiniz listenize...

çok teşekkür ederim.Bende polikistik over var eşimin sperm kalitesi iyiymiş.Doktorum yüzde yirmi aşılamanın tutma şansı olduğunu ama bu durumun kişiden kişiye değiştiğini söyledi birde bir takım yan etkilerden bahsetti.sizde yada tanıdığınız kişilerde herhangi bir yan etki oldumu bilginiz varmı.

Ne gıbı yan etkılerı oluyormus bahsedermısın benım bılgım yok yanı drm bu konu hakkında bırsey soylemedı dr un ne dedı canım yan etkı hakkında benımde sanırım martın ılk bı kac gununde olacak yarın dr gıdıyorum kontrole

Sevgili dilek45 ben çok şükür hiç bir yan etki yaşamadım, biraz kasık ağrılarım oldu sanki adet olacakmışım gibi hisler oldu ama çok fazla değildi. Tabii kişiden kişiye değişiyor ama çok korkutucu bir şey değil. Umarım hepimiz yarar görüp bebeklerimize kavuşuruz.

doktorum bana her kadında olmayacağını kişiden kişiye değişeceğini söyledi mesela yumurtalıkların büyüyebiliyomuş ameliyat falan olabiliyomuşsun hamilelik eğer gerçekleşirse bazı kadınların karınlarında su toplama falan oluyomuş bazı hastaların ciğerleri falanda su toplayabiliyormuş bunun gibi şeylerde söyledi bende şaşırdım o yüzden sizlere bi danışayım dedim sanırım hiç böyle bir durumla karşılaşan olmamış günlerdir yazılanları okuyorum çünkü.

mart da aşılama yapılacaklar

boncukx...............hihoyyyt
geve.....................hihoyyyt
reno.....................hihoyyyt
şimal82................hihoyyyt
cemre18...............hihoyyyt
papatyaaaa...........hihoyyyt
demet_yaren.........hihoyyyt
sude.nl.................hihoyyyt
sadberk................hihoyyyt
canzi3445............hihoyyyt
naz1982..............hihoyyyt
gel_bebek_gel.....hihoyyyt
simgewxyz..........hihoyyyt
dilek45................hihoyyyt
mehtap09............hihoyyyt
07hs07................hihoyyyt
biricik mericik..........
16 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…