Doğuma Hazırlık Mart meleklerinin isimler topiği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet gerçekten ilginçOlsun isim çocuğa sirayet edermiş ya demir gibi bi bebişin olcak desene. Gerçi demir gibi sert olursa onu alacak kız yandı

Valla bilmiorum artik annesi olarak onu yumusatmak bana duser galiba :))
Saglam guclu ne istedigini bilen hayirli bir evlat olur insallah.
Ayrica Timur adinda 3 yasinda bir oglum var zaten, ve timurda demirin eski turkcedeki yazilisi. Anlamlari ayni yani.
Ve maasallah cok yufka yureklidir Timur'um. :)

merhaba arkadaşlar bizim de az kaldı hayırlısıyla minik kızımıza kavuşmaya :)) kızımın adı nasipse LİDYA olacak teyzeleri...

benimde kızım olacak mart 15te ismini alya derin düşünüyorum ama emin değilim

merhabalarr derin çok güzel isim ben kızıma istemiştim babamız beğenmemişti sana tavsiyem derin i başa al bence derin alya yı söylemesi daha hoş geliyo...bende 5 martta kavuşucam oğluma :)hayırlısıyla ama daha isim bulamadık kızım zümra melis oğlumada dedesinin adını ali yi koyucaz ama yanına bi isim daha arıyoruz :)

slm arkadaşlar..ben yeni üyeyim ve 15 mart gibi bekliyoruz oğlumu...ismini Çınar düşünüyoruz kısmetse..herkese şimdiden ağrısız,sıkıntısız hayırlı doğumlar diliyorummm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…