- Konu Sahibi sutlucorek
-
benim bebeşim 2 martta doğacak hayırlısıyla adı yiğit olacak aslında ben ali yiğit istiyorum ama herkes iki isim çok zor diyor arada kaldık
bizimde oğlumuz olucak inşallah ismini SİRAC koyduk
benimde 2012 martta erkek bebeğim olacak isim bulamıyorum
isim konsunda bana yardımcı olurmusunuz
Arkadaslar Allah nasip ederse yaklasik 47gun sonra bir oglum daha olucak.
Allah hepimize evlatlarimizi saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Biz henuz karar veremedik, esim hic umursamiyor gibi. Daha zaman var diyo gecio
Cok fena stresteyim, artik oglumu adiyla sevmek beklemek istiyorum.
3 yasinda bir oglum var adi Timur ve ikincisi icin Demir dusunmustuk ve ben bu isime iyice isindim fakat esim bi olur bi olmaz diyo.... Aileden begenmiyenler var, onlarin etkisi altinda kaliyor galiba.
Varmi hic tavsiyeniz arkadaslar? Sizce Demir cokmu fena? Hatta Demir Asaf olsun diyorum ben.
Ohh Sirac ismine bayiliyorum! Cok guzel fakat biz yurtdisinda yasadigimiz icin ç harfi cok sikintili...
Yoksa kesinlikle bende dusunurdum.
Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin!
3 yasinda bir oglum var adi Timur ve ikincisi icin Demir dusunmustuk ve ben bu isime iyice isindim fakat esim bi olur bi olmaz diyo.... Aileden begenmiyenler var, onlarin etkisi altinda kaliyor galiba.
Varmi hic tavsiyeniz arkadaslar? Sizce Demir cokmu fena? Hatta Demir Asaf olsun diyorum ben.
merhabalar allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bence demir asaf çok güzel bi isim.ne yazıkki babalar anneler gibi değil onlar çok daha rahat oluyolar...bizde martta erkek bebek sahibi olucaz inşallah daha karar veremedik benim beğendiğimi eşim,onun beğendiğini ben beğenmiyorum :)bakalım doğduğunda adı ne olucak...
Asaf ismini ben beğeniyorum benimde inşallah 30-35 gün sonra oğluşum olacak biz de Ömer asaf koymaya karar verdik. Eşim başta asaf ismine sıcak bakmasada etraftan gelen olumlu tepkilerle oda kararını değiştirdi.
Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin arkadasim. Bende Asaf ismini seneler once bir dizide Omer Asaf olarak duymustum. Cok hosuma gitmisti. Cok asil duruyor bilmiyorum.
Fakat Omer ismini aslinda pek sevmem daha dogrusu sevmedigim insanlari cagristirdigi icin o sekilde koymak istemiyorum.
Ve Demir ismi herzaman cok hosuma gitmistir, o sekilde olsa nasil olur diye dusunurken bir bakmisim, aylardir Demir Asaf diye takilip gidiyorum:) Aslinda dusunecek olsam hicbir zaman iki isim takma taraftari da degildim.
Ama seninde dedigin gibi Asaf ismine bende cok olumlu tepkiler aliyorum etraftan, esimde o yuzden daha cok isinir gibi. O da pek sicak bakmadi ilk baslarda.
Amin canım inş. hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize. Evet bende bir dizide duymuştum çok hoşuma gitmişti hatta dizide yavuz bingöl oynuyordu sanırımÖmer ismi tek başına kulağa hoş gelmese de bence de asafla birleşince çok karizmatik duruyor:) aileler ve bizde hep ömer asaf diye seviyoruz şimdi değiştirsek herkes için zor olur sanırım:):)
tesaduf'e bak ikimizde ayni diziden etkilenmisiz ve seneler sonra ayni donemde dogum yapiyor olucaz. Gerci ben omer i demirle degistirdim ama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?