Doğuma Hazırlık Mart meleklerinin isimler topiği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
biz de son zamanlarda Rüya ve Alya arasında düşünmeye başladık. ben ikisini de çok beğeniyorum ama eşim illa Rüya olsun diyor. ortak bi karara varamıyoruz. her ne kadar çift isimden yana olmasam da acaba rüya alya mı koysam diorum artık. R harfi enerjiyi bloke eder demişsiniz, öylemidir acaba gerçekten.. isim konusu çok karıştı yaa bizde

güzel bi araştırma yapmışsın canım.

D harfi ile başlayan isimlerde şanslı mı oluyo??
D hırs filan yazmışsın da. benim kızım DEFNE, ve şimdi de D ile başlayan isim düşünüyoruz. acaba doğru mu yapıyoruz ki :26:

ama selcan selcen gibi isimlerin çocuğa konmaması gerekiryor diye bişey duymuştum yakın bi zaman da da niye olduğunu unuttum:((

polynacım, D hırslı oluyo başladığı işi bitirebiliyor yani hırs iyi bence..
bir de en şanslı harflerden koymanı öneririm en şanslı harfler U A C K S
ismin baş harfinde bu şanslı harfleden olması daha iyiymiş
Aaaa neden konmuyormuş acaba selcan selcen çok merak ettim şimdi hatırlarsan söyle ok. mi??

biz de son zamanlarda Rüya ve Alya arasında düşünmeye başladık. ben ikisini de çok beğeniyorum ama eşim illa Rüya olsun diyor. ortak bi karara varamıyoruz. her ne kadar çift isimden yana olmasam da acaba rüya alya mı koysam diorum artık. R harfi enerjiyi bloke eder demişsiniz, öylemidir acaba gerçekten.. isim konusu çok karıştı yaa bizde

evet canım geçen isim analizi uzmanı R nin enerjiyi bloke ettiğini vurguladı.bende o yüzden vazgeçtim burçe den:50:

bende de isim konusu çok karıştı bu konuyu duyunca tv de:50:

bana çok saçma geldi bu isim analizliği benim hiç tutmuyor

bence hiç takılmayın rüya ismi çok güzel benim güzel kızımın ismi rüyalar hep çok güzel olur:nazar::nazar::nazar::nazar:

buraya da o kadar yazdım bana da erkek ismi fikri verin diye ama kimse cvp yazmıyor nedense:44:

bana çok saçma geldi bu isim analizliği benim hiç tutmuyor

bence hiç takılmayın rüya ismi çok güzel benim güzel kızımın ismi rüyalar hep çok güzel olur:nazar::nazar::nazar::nazar:

buraya da o kadar yazdım bana da erkek ismi fikri verin diye ama kimse cvp yazmıyor nedense:44:

cnm ben klasik ama bebekte kısa isim beğeniyorum efe alp can cem gibi

slm kizlar benimde oglusum olucak allahin izniyle:-)

esim daha cok vurdu kirdi isimler istiyo misal:

-zafer
-yener
-basaran
-savas

aralarindan birtane sec dedi:-(

bende yener ismini begendim sizce nasil:-)

kiz olsaydi ismi zeynep olucakti ismi hazir annemin ismi:-)

yener sizce nasil?

slm kizlar benimde oglusum olucak allahin izniyle:-)

esim daha cok vurdu kirdi isimler istiyo misal:

-zafer
-yener
-basaran
-savas

aralarindan birtane sec dedi:-(

bende yener ismini begendim sizce nasil:-)

kiz olsaydi ismi zeynep olucakti ismi hazir annemin ismi:-)

yener sizce nasil?

güzel bence değişik

selamlar. kısmetse benim de 29 martta kızım olacak. ben daha hamile kalmadan çok önce rüyamd kızım olduğunu gördüm. babası nüfus kağıdını çıkartmıştı aldım baktım adı: Endam Duru idi. iki isim de hiç hiç aklımda olmayan isimleri şaşırmıştım hatta nerden uydurdum acaba diye. kız bebek beklediğimi öğrenince çevremdekilere söyledim rüyada görülen ismin koyulması gerektiği yönünde bir kanaat var insanlarda. siz ne düşünüyorsunuz? yani hem endam duru nasıl bir isim (endam konusunda şüphelerim var) hem de rüyada görülen isimler hakkında??? kuzenim boşun düşünüosun senin kızın ismi belli AYlin-ŞEnol dan AYŞE duru dedi o da içime yattı yani ayşe ismini severim, hem rahmetli anneannemin ismi. babam da eşimle benim isimlerimizden kombinasyonlar yapıp duruyo ŞENAY, AYŞEN,ŞİRİN,ŞERMİN... ve duru ismini aile bireylerimize beğendiremedik ikimizin de aileleri ismin kulağa kaba geldiğini düşünüyor. offf çok zor gerçekten bana yardım edebilir misiniz????

bu arada hamile olduğumu ilk öğrendiğimde rüyamda erkek doğurdum ve doğar doğmaz benle konuştu adını söyledi: Tarık Semih dedi. bu iki ismi de hiç düşünmemişim, yani bu mantıkla 2. çocuğum erkek olursa onun da adı hazır:)))

mrb arkadaşlarlar nasipse bende mart 2012de yeniden anne olacağım ilk çocuğumun adı Ümmetcan bu kız gibi dedi doktorum bunun adını da Gazel koymayı düşüyorum

Kısmetse 2 martta kız annesi olucam kızımın adını doğumdan önce belirlemiştik Havin.Ben iki isim çok seviorum yanına ne olcak bilemiorum.Eşimde tek Havin istiyor.Sizce nasıl Havin ?

Kısmetse 2 martta kız annesi olucam kızımın adını doğumdan önce belirlemiştik Havin.Ben iki isim çok seviorum yanına ne olcak bilemiorum.Eşimde tek Havin istiyor.Sizce nasıl Havin ?

bana Haziran gecesi dizisini hatırlattı.. güzel bi isim ama kürtçe kökenli yaz gecesi anlamında bi isim

evet kürtçe yaz gecesi haziran gecesi gibi anlamları var haziranda evlendik haziran hamile kaldım anlamcada özel Havinin yanına ne olabilir sizce çift isim istiorum

Back
X