Doğuma Hazırlık Mart meleklerinin isimler topiği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet kürtçe yaz gecesi haziran gecesi gibi anlamları var haziranda evlendik haziran hamile kaldım anlamcada özel Havinin yanına ne olabilir sizce çift isim istiorum

ne romantik :16:
havin'in yanına soyisminize de uygun bi isim bulmaya çalış canım.
havin ece??? yaz gecesi kraliçesi gibi olur böyle olunca anlamı:)

evet kürtçe yaz gecesi haziran gecesi gibi anlamları var haziranda evlendik haziran hamile kaldım anlamcada özel Havinin yanına ne olabilir sizce çift isim istiorum

aaaaaaaaaa ismimi gördüüüüüm:46: benim adım havin. evet yaz, yaz gecesi demek. çift isim koymayın kızınıza bence. ilerde bi de evlenecek. iki soyadı kullanmak isterse çok zor olur diye düşünüyorum. ama ille koycaz diyosanız havin naz çok hoşuma gidiyor. havin ismini kullanan biri olarak bunu beğeniyorum yani

aaaaaaaaaa ismimi gördüüüüüm:46: benim adım havin. evet yaz, yaz gecesi demek. çift isim koymayın kızınıza bence. ilerde bi de evlenecek. iki soyadı kullanmak isterse çok zor olur diye düşünüyorum. ama ille koycaz diyosanız havin naz çok hoşuma gidiyor. havin ismini kullanan biri olarak bunu beğeniyorum yani

Kızımın ilk adaşııı Havin Naz güzel evet n ile bitip n ile başlayınca sölenirken garip oluoo

merhabalar,

erkek bebişi olanlar isme karar verdimi?

birkaç alternatif var ama zor iş miş bu isim işi..:(

Selim
Eren
Emir

alternatifleriniz..eşimin adı, benim adım, soyismimiz S ile başlıyor. S ile başlasın istedim ama erkek ismi güzel pek yok S ile...

Yok canim var aslinda s ile de güzel .... mesela Semih nasil?

Benimde oglum olacak ins. bende Semih´ düsünüyorum ama tam karar veremedik bizde henüz...

merhabalar,

erkek bebişi olanlar isme karar verdimi?

birkaç alternatif var ama zor iş miş bu isim işi..:(

Selim
Eren
Emir

alternatifleriniz..eşimin adı, benim adım, soyismimiz S ile başlıyor. S ile başlasın istedim ama erkek ismi güzel pek yok S ile...

kızlar benim kızımın adıda kısmetse ASMİN olcak
ben zelal istiyorum babası asmin
ve bu sefer eşimin dediği olcak sanırım :111:

ben tam olarak karar veremedim isimlere açıkcası.ama şimdilik ikizlerimize emir ve enes ismini düşüyorum.eşime hiç sorduğum yok kendim bunları düşüyorum bakalım. :1:

Benim bebeklerimin isimleri de ALP ve ECE olacak muhtemelen ..
İnsanın kendi çocuğuna isim bulması ne zormuş:))

Öncelikle ben haziran annesi olacağım kısmetse:) ama isim arayışına girdim bile şimdiden. Sizin siteye yönlendirildim. Yazmadan da geçemiycem.

Defne ismi beni korkutur hep. İsimlerin kökleri bence çok önemli. Def-ne// Def etmekten geliyor sanki. Bu bir görüş tabi.

Eğer kızım olursa yuva anlamına gelen helin.....oğlum olursa başar koymayı düşünüyorum. Kuantum analizine görede güzel isimler. İlerde fikrim değişirmi bilemem tabiki.

Back
X