- Konu Sahibi sutlucorek
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
aslında ezo çok güzel bence madem kısa istiyorsun benim kızımın adı rüya bir kızım daha olsaydı inci koyardım kısa isteseydim aklında olsunn
ama bana da fikir verin yaaa kıslaarr metenin anlamı var mııı
mete hun imparatorunun adı canım 10luk sayma sistemini bulan adam sanırım teomanın oğluydu.zeki bir şahsiyet yani..bence güzel bir isim tam manası bilinmiyor yazılı bir eser olmadığı için o zamanlardan kalan.ama serdar,komutan gibi manaları ihtiva eder diye mantık yürütüyorum ben

hakikaten çok nazlı oluyorlar yaaaa:))) bizimkiler bir de balık burcu olacakki Allah Allah...nazından geçilmez heralde.Naz ve Nazlı bencede çok güzel. Ama tanıdığım 6-7 tane Naz ve Nazlı var hepsi birbirinden Nazlı. Anneleri binpişman bu ismi koydukları için. :)
Ben de daha karar veremedim zeynep ismi çok fazla var. ama babamın özel isteği diye onu kırmak istemiyorum. yanına berrak düşünüyorum.yani berrak zeynep. erkek olursa ali düşünüyorum tanıdığım alilerin hepsi de birbirinden munis iyi kalpli zeki insanlardı. başına da eşim çok istiyo diye yusuf düşünüyoruz. ama yusuflar da biraz değişik oluyomuş orjinal insanlar oluyomuş doğru mu acaba bilginiz var mı
ben insanların isimlerinin manalarını taşıdıklarına inananlardanım
Yusuf
Koken : İbr.
Söyleyiş :
Anlam : 1. İnleyen, ah eden.2. İnilti.
olarak geçiyor tdk da.benim kaynımın adı yusuf.hakkaten ah ettiği insanın başına bir şeyler geliyo. ama peygamber adı ve fonetik olarak da çok hoş geliyo kulağa:)