Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

sagol canım benım evet dıkkat et yorma kendını bende hıc bırsey yapmıyorum valla.iğneyı sadece o gun yaptım jele devam edıyorum gunde bır tane nasıl temızlıyorsun takma oyle vucut atıyor onu benım bır hafta bırıktıgı oldu sonradan atıyor vucut takılma ona

ela nbr? benim 2 gündür vajinam yanıyor ve kaşıntı kabardı. dr aradım jeli bıraktırdı o yapmıştır ztn 1 hafta snra bırakıcaz bişey olmaz dedi. birde bugün büyük tuvaletimi yaparken makattan kan geldi. ıkınamdım kabızda değilim. dr devam ederse genel cerraha git dedi. krem yada birşey vermedi vajina için sürme bişey dedi. hamilelerde basur çok oluomuş ztn. boğzalarımıda üşüttüm. bağışıklığımız düşüyor herşeye açığız heralde.

yani jelden kurtuldum inşallah bebişime bişey olmaz.11.haftamdayım ama beter oldum yanıyor kaşınıyor sıcaklarda etkili oldu tabii.günlük ped kullanmıyorum yanımda kızgın ütüyle ütülnmiş çamaşır taşıyorum sürekli değiştiriyorum işyerinde. çok dikkat et. öpüyorum. Yavrularımız Allah'a emanet.kendine iyi bak.

senden dıkkat et yaa ihmal etme dr gıt.benımde ıkı gunudur vajınam ara ara agrıyor korkutum bıraz ama baskıdan ola bılırmıs bılmıyorum herseyden korkar oldum artık.bugun dr umla konustum çarsamba gıdıcem ıkı taramada yaptırıcam o gun ben gunde bır tane jel kullanıyorum ya cok akıntım olmuyor evde oldugum ıcın rahatım degıse bılıyorum ıkıde bır tuvaletteyım zaten bırsey varmı dıye ıyıce panık oldum cok rahattım aslında bu kanmadan sonra tırstım allahım hayırlısıyla hersey yolunda gıtse rahat hamılelık gecırsek allahın iznıyle sende dıkkat et arkadasım öptum.

mucıze nasılsın ıyımısın bır sıkıntı yok degılmı ben bu carsamba dr gıdıcem ıkılı taramayıda ozaman yapıcakmıs dr ayın 28 gec olur dedı hayırlısı olur allahım ınsallah senı merak ettım nasıl oldun dıye gırınce cevap at olurmu öptüm.

merhaba canım sağolasın. iyiyim şükür biraz geçti ama hala akıntı ve jelin birikmişleri geliyor. çamaşr değiştirmeye devam:) makattaki kan kesildi. bende 21 haziranda yaptırdığım testleri (tsh,kan sayımı, kızamıkçık falan) falan göstericem 12 haftalık oluorum o zamana. doktorlada konuşup bir sorun yok ise takibimi artık başka yerde yaptırıcam hep hemşireler cvp verio adama ulaşmak çok zor. çok iyi bir dr ama işte hem maddi oalrakta tuzlu. bakalım hayırlısı.bizim dr ikilitest yapıyormu bilmiyorum. ama benim gittiğim merkez pahalı başka yerden yaptırırım onuda önümüzdeki cuma falan.ayın28 13-14 haftalık oluo nerdeyse geç olur tabii. Allahım onalrda temiz çıksın ilaçalrda bitsinde normal gebe olalım artık ama değilmi:) öptüm çok

İstanbula gelirsen beklerim canım:)

eşimede bahsediorum ela böyle yapmış ela böyle olmuş onla yazışıyorum. ona sorayım diye:) dertleşmek güzel. ben kimseyle ailemle dahi paylaşmadım durumumu yani anlamadıkları sürece bilmeyecekler. o yüzden buradaki arkadaşlıklar benim için çok faydalı ve değerli.

:) benim eşimde soruyor nasıl ıyımı dıye her gun soruyor bugun gırdınmı nete dıye :))) onalr bıle merak edıyor artık evet canım ya soyle rahatlasak hersey yoluna gırse ben dıger testlerı yapmadım ama soyledıklerını onları daha once ıstemıstı benden neyse aman :))) takılmıyıcam artık sızde kusadasına gelın beklerım rısklı donem gecınce esınde tatılde oluyor zaen bende yıllık ıznımı alırım :) beklerız herzaman ....

mucize nerdesin napıyosun bır sıkıntı yok degılmı ben sadce su jele takılıyorum gelmıyor gerı bırıkıyor nerdeyse on gun oldu yaaa birsey olmaz degılmı ....

mucize nerdesin napıyosun bır sıkıntı yok degılmı ben sadce su jele takılıyorum gelmıyor gerı bırıkıyor nerdeyse on gun oldu yaaa birsey olmaz degılmı ....

merhaba canım buradayım:) çok şükür 21nde randevu var. şimdi anlamadım geri mi gelmiyor içerdemi birikiyor.? emiliyorsa iyi gelmiyordur.benim bazı zamanlar hiç gelmiodu geri son zamanlarda çok geliodu ben jeli bırakalı 5 gün oldu mantarım azaldı. bugün hala jelin kalıntıları geliyor yeşil yeşil düşün artık. püskürtüyor galiba. içerde kalıp gelmiyorsa karnında şişlik var mı? çarşamba randevun vardı herhalde demi? bebeğe birşey yapmazda br yerde okumuştum şişlik yapıyormuş karında hatta ben jeli bırakınca o şişkinlik biraz gitti diyebilirim. ama vücudun iyi emiyorda gelmiorda olabilir. yatıomusun yaptıktan snra

herkese günaydın arkadaşlar buradan hamileyim diye yazabilmeyi ne çok istedim ama maalesef olmayınca olmuyormuş.dün sonucu ögrendikten sonra resmen yıkıldım o yüzden soran arkadaşlara cevap veremedim sabaha kadar agladım .bu sabah işe gelmeden önce doktorumun yanına gidip görüştük herşey gayet güzel ama elde var sıfır .ben bugünden sonra artık bu siteye girmeme kararı aldım tüm hamiş arkadaşlardan özür dilerim allah yavrularınızı size bağışlasın ama psikolojim alt üst ve hiç kimsenin mutluluguna ortak olamayacagım.4 ay sonra tekrardan tedaviye en başından başlayacagız inşallah melegim o zaman gelir annesinin kucagına bende burada o zaman sizlerle karşılaşırsam eger sevincimi paylaşırım yeniden .hepinizi tanımasamda kocaman öpüyorum kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN.

çok geçmiş olsun canım,evet olmayınca olmuyor,sana üzülme falan demeyeceğim üzülmememek mümkün değil,ama şunu söyleyebilirim birgün mutlaka seninde bebeğinin olacağına inan, inancını yitirme sakın, Rabbim elbet verecek.inş 4 ay sonra o güzel müjdeyi verirsin bizlere.

selam kızlar beren cim üzme kendini desekte boş biliyorum ben 3. denemem de kavuştum meleklerime hiç umudum yokken hemde şimdi üçüz bekliyorum keseleri gördük ay sonu kalp atışı için gideceğim allah tan ümidini kesme bol dua et yaradanım tez zaman da kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın kızlar ben de iğne kullanıyordum kalçalarım hep ödem oldu oturamaz kalkamaz oldum günlerim ağlayarak geçmeye başladı sonra kese için doktora gittiğimizde jel verdi 3 günde bir de bi iğne vuruluyorum ama jelin kalıntıları ile kahve leke gelmeye başladı bende tedirgin oldum netten araştırdım normalmiş ay herşeyden tırsar olduk valla allahım sabır versin bizlere

evet canım ıcerde bırıkıyor .karnımda sıslık falan yok sadece onceden ıkıgunde bır gelıyordu en azından sımdı hıc gelmıyor ondan tedırgın oluyorum yharın dr gıdınce sorucam bende bırakırsam gelır heralde.kanamam olduktan sonra sureklı yatıyorum harekt etmıyorum cok ondan da olabılır.senın yesılse ıyıkı bırakmıssın mantar olmussun evet.göbişin cıktımı :) ben yemek yersem cıkıyor bıraz onun dısında dumduz kımse anlamaz 3 hafta dolacak :))))) bulantım kesıldı ıstahımda bır degısıklık yok canım bırsey ıstemıyor bazan gerceketen hamılemıyım bılmıyorum oyuzden dr gıdıp kalp sesını duyunca rahatlıyorum :)

Zubeyde, canım, bu topiği sen açtın ben de katıldım:) senin adına cok cok sevindim! Tebrik ediyorum sen de artık annesin o da uçuz annesin masallah!

al bendende o kadar iştahım aynı ama bulantılar kesildi. bende bu akşam eşime dedimki acaba ordamı ya. dra gidince evet oradaymış diyorum:) benimde azcık çıktı. kendimdende göbeğim olduğu için anlayamıorum şu anda.

benimde perş randevun cuma günüde 4 boyutlu ikili tarama testi için randevu aldım bakalım hayırlısı. haber ver dr dan snra beni habersiz bırakma sakın bende yazarım.İnşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsin. 4 boyutluda pozisyonu ityi olursa cinsiyetde öğrenilebiliyormuş:) belkide görürüz

Dr gıttım canım bugun bebısım gayet ıyı kımıl kımıl dr burnunu olçene kadar bır saat ugrastı :) ense kalınlıgı 1 bucuk santım burnuda var boyu 5 cm 11 hafta 4 gunluk gorunuyor sadece kılo almadıgım ıcın kılo almam lazımmıs kanda verdım ıkılı tarama ıcın gayet ıyı dedı rahatladım ama cok hareketlıydı ya cok guldum bır sıcrıyo ters donuyor hıc durmuyodu :) yarın ıse baslıyıcam ılaclarımıda bıtene kadar kullanıp bırakıcam uc tane falan kaldı zaten jel hersey yolundaymıs sukur hep boyl davam eder ınsallah.darısı basınahadı bakalım senınde ıyı olacak merak etme.cınsıyetını soylemedı sadece esım kız ıstıyorum ben dedı bende nedense oglum olacakmıs gıbı hıssedıyorum dedım dr genellıkle annne ne hıssederse onun yuzde seksenı olur dedı :) bılmıyorum artık saglıklı olsun hıc farketmez benım ıcın işin esbirisi.hersey yolunda gıtsın de.

eve yeni geldim üstümü bile çıkarmadan sana bakıyım dedim çok güzel haberlerini aldım çok şükür. çok sevindim. bende yrn kontrol cuma ikili test. ikili tarama sonucu kan hemen çıkmıo sanırım değilmi ikisi bir arada değerlendiriliyormuş galiba. bende sadece 1 kilo aldım. ama bizim bulantılar ve iştahsızlık oldu ondan dolayı.Allah sağlık versinde nasılsa kızımızda yok oğlumuzda:)

Mucize napıyosun bugun benım ıkılı tarama bellı olacak dr ararım senı dedı heyacan yaptım ınsallah ıyı cıkarda senın ne zaman bellı olacak tı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…