Gözünaydın bebişim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Güzel haberleri alan herkesi tebrik ediyorum. yolda olanlara ise sabır ve hayırlı sonuçlar
benim kimyasal gebelikmiş ,destekleriniz için teşekkürederim.
Allah tüm isteyenlere saglıkla mutlulukla eline almayı nasip etsin bu yolda süründürmesin inşallah,
ben bugun ögrendim saun herseyden vazgecmiş hissediyorum ama yarın yine umut edicem yine deniycem ,biliyorum.
tabi 3 ay kendi haline bırakıcaz inşallah kendiliğinden olur diyorum ama artık hayal kırıklıklarım umut etmemi engeller mi bilmem
hic stresten uzak olmak için akapunktur yaptıran var mı?
benim kimyasal gebelikmiş ,destekleriniz için teşekkürederim.
Allah tüm isteyenlere saglıkla mutlulukla eline almayı nasip etsin bu yolda süründürmesin inşallah,
ben bugun ögrendim saun herseyden vazgecmiş hissediyorum ama yarın yine umut edicem yine deniycem ,biliyorum.
tabi 3 ay kendi haline bırakıcaz inşallah kendiliğinden olur diyorum ama artık hayal kırıklıklarım umut etmemi engeller mi bilmem
hic stresten uzak olmak için akapunktur yaptıran var mı?
arkadasim ben pazartesi ögrendim hamile oldugumu hala inanamasam da hamileyim cok sükür.. en büyük belirtim gögüslerim oldu damarlari yesil yesil olmustu cok belirginlesmisti ve sismisti bi de 8,9 günlerde adet sancim oldu 11 gün acik pembe kanamam oldu 13 gün sonucu aldik hayirlisi olsun insallah....
mrb canım benimde bu gün 10.günüm dü gööğüslerim şişti adet sancısı gibi ağrım var ama temiz sadece öğlende birazcık pembe lik vardı öle çok değil ve tek seferlik ...seninde ölemiydi...yazarsan sevinirim...bide beni görenler yüzün değişmiş hasta felanmısın diyo bayağı belirgin....ve 2 kilo vermişim....offfff bilmiyom işte...
arkadaşlar bugun dr.randevum vardı. ilaçların hepsini bıraktırdı..normal hamile gibisin artık dedi..yasasınnnnnnn..ilaç yokkk
darısı başıma benim randevuda 21nde.
sen benden daha öndesin..ilaçlara devam ediyormusun?..ben 9 haftalık oldum..erken mi bıraktk acaba?yanlız 2 hafta önce iğneye dönmüştüm..vallahi jelden daha iyi nefret ettim ondan..iğneolacak yer kalmamıştı yinede razıydım..
slm kızlar çok kötüyüm...12.gün kanda sonuç 0 çıktı..şok oldum...belrtiler okada çoktu ki napcağımı şaşırdım pazartesi dr görüşcem bakalım ne diycek...
ben 10 hafta 2 günlüğüm cnm. doktora gittiğimde 12 haftadan 2-3 gün eksik olacak. 12.haftaya kadar devam dedi bana. belki senin kontrolün benden önceyse o yüzden bıraktırmış olabilir.sorma benim artık vücudum jeli kusuyor sürekli vajinada birikiyor temizlemekten bir hal geldi. temizleyip yenisini yapıyoruz. ben coraspin,kan sulandırıcı iğne göbekten,estrofem ve jel sabah akşam. Tek istediğim jelden kurtulmak. beter etti beni ya sürekli birikio
vallahi ben bu dr anlamıyorum..hepsi farklı bir yol çiziyor..ben suan tam 10 haftalık oldum.ben coraspirini bırakalı beta hcg yaptırdıktan 1 hafta sonra jel kahve olarak geri geldi ozaman bıraktırdılar..sonrada iğneye gecırdıler..ama ılaçları bırakınca ınsan kendıne donuyor..sende jel yerıne iğneye gec vallahı buyuk kolaylık sabah aksam deseler yıne razı olurum yınee:))sen 12 haftada kendı merkezındekı dr.mı gıdeeksın?
kızlar merhaba uzun zamandır gıremedım gecen hafta kanamam başaldı cok yormusum kendımı sımdı evdeyım 15 gun rapor aldım evde sırt ustu yatıyorum jelının kahverengı gelınce dıkkat edın o kanamanın olup durdugunu ve rısklı oldugunu dusunun normalde ılac kahve rengı gelmıyormus ıcerde kanam olup kan renk degıstırdıgı ıcın oyl gelıyormu bende geldıgınde cok onemsemedım herkeste oluyor dıye ama dıkkat edın.bana hemen dr o gın ıgne yaptırdı ogunden berıde sırt ustu yaıyorum hıc bırsey yapmıyorum evde sadec tuvalete gıdıyorum bebısım ıyı cok sukur ama cok korktum gercekten kontrole gıderken bırde otobanda kaza yaptık hersey ust uste geldı cok kotu haftaydı((((( sadece yatmaktan cok sıkıldım canım cok sıkılıyor televızyondan nefret ettım desem yerıdır......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?