Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

teşekkür ederim canım....ne desen haklısın ama okadar heyecanlıyım ki 1 gün kaldı ..yumoşlarım inşlh annelerini bu defa sımsıkı tutarlarda bırakmazlar..ne bilim ya saçmalıyorum işte...hepimizin hakkında haırlısı olsun olanada gönlümüz razı olsun...

olanı kabul etmek en guzeli ve bence bol bol hayal kurmak da lazım gozunde guzel seyler canlandır,bide transfer oncesi ben bol bol hareket ettim bu defa hem sonra dinlenicem nasılsa diye hemde kan dolaşimim hızlansın diye,
işte böyle canım hayırlısı hakkımızda enıyısı neyse oyle olsun :)sevgiyle

canım eminim hersey yolundadır ,şimdi sabırlı olmak gerekiyor,ben aklıma geldikce bebişe nolur orda ol diye yalvarıyorum resmen :)clinol jel kullanmak zor geliyor ama değer bide estrofem tablet sabah ögle aksam içiyorum bide gunde birkez elevit ve coraspin ,test gunune kadar kullanıcam bunları ,ve inşallah positif olursa test sonrasıda kullanıcam bisure sanırım :)inşallah maşallah.
senin test tarihin nezaman ?

bide neden kimse bişey yazmıyor 2 gündür

kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.

Arkadaşım şişliğin seni rahatsız edecek derecede ise dr. una bir görün derim. Ben de de transferden 4-5 gün sonra şişlik olmaya başladı nefes almakta zorlanmaya başladım, bu arada terlemeler, mide bulantıları falan ben gaz zaanediyorum bu arada ilaçların etkisidir diyorum, hatta muayene olmadım ama dr. umla telefonla görüştüm falan gaz giderici bağırsak yumuşatıcı ilaçlar verdi. ama geçmek bir yana daha da arttı maalesef. bu arada ben zaten kiloluyum bir de üstüne şişince normalde daracık giyinmediğim halde hiç bir şeye giremiyorum. Artık test günüm gelsin de ne olacaksa olsun diyordum hiç uudum yoktu bu arada gebelik için. 21 inde test yaptım pozitif çıktı inanamadım bile bu arada doğru düzgün sevinemiyordum bile ( çünkü kalçam, belim hatta vajinam bile çok fena şişmişti) Dayanamayıp dr. a zar zor gittiğimde dr. acl olarak kan tahlilleri istedi ve hemen su çekmemiz lazım dedi, meğerse benim gaz sandığım suymuş. Ben de PKO da olduğundan gebelik hormonu ile birlikte yumurtalar da büyümeye devam ediyor ve bu arada ödem oluşturuyormuş. 3 Kere de toplam 8 kilo ya yakın su çekildi.

Çok uzattım biliyorum... Bende böyle oldu diye sizde de olacak değil tabii kii. İnşallah da böyle bir durum yoktur rabbim kimseye vermesin inşallah.

Ama ne olur sizi rahatsız edecek boyuta gelmeden bir kontrole gidin bence dr. unuza.

İnşallah olumlu sonuçlarınızı da paylaşırız burada. Bebişlerimizin gün gün nasıl büyüdüklerini paylaşmka nasip olur

slm kızlar neler yapıyosunuz...3.günüm bu gün....sabah jel sıkıcaktım baktım çamaşırım daçok az pembemsi bir kan lekesi vardı korktum ..sizce ne dir lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmm

canım nasılsın...senin ntest günün nezaman benim 9 haziran....

kızlar nerdesiniz??

valla ben 1 haftadır yoğunluktan giremiyorum. test gününe az kaldı hadi bakalım Allahın izniyle olacak bu sfer dondurulmuştu demi benimki gibi:) hadi bakalım Allah gönlüne göre versin. ah canım hamile kalmakla bitmiyır. benim bulantılar azaldı bu seferde eşime diorumki bulantı yok bebek oradamı acaba:=) 21 haziranda gidicem kontrole daha 3 hafta var. evde ultrason cihazı olsada baksak keşke oradamı die: Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin. bol Ayetel kürsi oku cnm benim bol şans

Canimmm bugun 11. Gun tes yaptik 68 cikti canim :)Allahim benimde yuzumu guldurdu burdaki herkesin guldurcek insallah benim zamanim geldi hayirlisiyla kalp atisini duymak nasip olsun.
Canlarim hepiniz saolun iyiki varsiniz:)

Canimmm bugun 11. Gun tes yaptik 68 cikti canim :)Allahim benimde yuzumu guldurdu burdaki herkesin guldurcek insallah benim zamanim geldi hayirlisiyla kalp atisini duymak nasip olsun.

oleyyyyyyyyyyyyy...denizgel çok sevindim inşlh keseyide kalp atışını da kucağına alcağın ogünleri de görcen hiç merak etme....canım nolur belitin varmıydı yazarmısın noooluuur

herkese günaydın kızlarrr veeeedün sperm işinide yumurta toplama işinide hallettik.tam 29 tane yumurtam toplandı şu an elimde telefon bekliyorum kaçı döllenmiş diye.umarım bebişim biran önce annesinin göbişine kavuşur.

günaydınnnn bu topiği açtım ve bana da uğur getirdi bi mucize gerçekleşti ve ben hamileyim 10. gün değerim 154 çıktı allah herkes e nasip etsin

tüp bebekde olumlu sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ya inş herkes böyle güzel haberler verir rabbim kimseye çektirmesin herkesin yüzünü güldürsün

ya kızlar benım bugun jelde kahverengı parcalar geldı cok endıselıyım bır sey olucak dıye ((( mucıze senın gectımı o durum dr umda bırsey demedı ılacı tekrara yap saat 3 goruselımd dedı tekrar ama moralım bozuldu ılac bırıkıyodu daha oncede ama hıc boyle kahverengı olmuyodu (((

Gözünaydın bebişim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Güzel haberleri alan herkesi tebrik ediyorum. yolda olanlara ise sabır ve hayırlı sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…