teşekkür ederim canım....ne desen haklısın ama okadar heyecanlıyım ki 1 gün kaldı ..yumoşlarım inşlh annelerini bu defa sımsıkı tutarlarda bırakmazlar..ne bilim ya saçmalıyorum işte...hepimizin hakkında haırlısı olsun olanada gönlümüz razı olsun...
teşekkür ederim canım....ne desen haklısın ama okadar heyecanlıyım ki 1 gün kaldı ..yumoşlarım inşlh annelerini bu defa sımsıkı tutarlarda bırakmazlar..ne bilim ya saçmalıyorum işte...hepimizin hakkında haırlısı olsun olanada gönlümüz razı olsun...
ben progesteron jeli kullandıgım 3.gunden beri karnım şiş direk hamile gibiyim..ilacın etkisi dıyordum ilkınde ama acaba regl olucam onun şişliğimi sizin karnınız transferden sonra ki ilaçlardan şişmedi mi ?cok komık ama ben sımdıden hamıle pantolonu aldım kendıme ıse onla gıdıyorum ustune uzun bluz gıyıp bellı olmasın dıye:)lc waikikiden aldım,pantolanlarını tavsıye ederim hem uucu hem cok rahat bence :)sizin 6. 7. gunde nasıldı bende bulantı yok,transfere kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum zaten son gunlerde yarım yamalak uyumustum hep ilkınde..buseferde umutlarım bosa gider dıye endıselenıyorum ama kendımı kaptırmak da ıstıyorum.bebğim nolur tutunsun saglıkla mutluluklahuzurla hepimizin bebeği inşallah :)
buarada benim 2 arkadasım hamıle ,onlar normal yolla hamıle kaldı onlardan dolayı baya tecrubelıyım su 3 ay gecsın sızınde ılaclarınız gecsın herturlu zorlugu unutucagınıza eminim daha az once arkadasımın bebeişinin hareketlerini hissettim göbişine elimi koyup ,mucıze muhtesem !arkadasım Doruk koyacak bebişinin adını sizler isim düşünmeye basladınız mı ?erken mı dıosunuz ay ben dereyı gormeden pacayı sıvayanlardanım ıste kızım olursa Deniz koyucam oglum olursa bakıcaz belki odadeniz olur...su isminide seviyorum..ya sizler ..
:)
sevgiyle
canım eminim hersey yolundadır ,şimdi sabırlı olmak gerekiyor,ben aklıma geldikce bebişe nolur orda ol diye yalvarıyorum resmen :)clinol jel kullanmak zor geliyor ama değer bide estrofem tablet sabah ögle aksam içiyorum bide gunde birkez elevit ve coraspin ,test gunune kadar kullanıcam bunları ,ve inşallah positif olursa test sonrasıda kullanıcam bisure sanırım :)inşallah maşallah.
senin test tarihin nezaman ?
bide neden kimse bişey yazmıyor 2 gündür
kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.
kızlar nerdesiniz??
valla ben 1 haftadır yoğunluktan giremiyorum. test gününe az kaldı hadi bakalım Allahın izniyle olacak bu sfer dondurulmuştu demi benimki gibi:) hadi bakalım Allah gönlüne göre versin. ah canım hamile kalmakla bitmiyır. benim bulantılar azaldı bu seferde eşime diorumki bulantı yok bebek oradamı acaba:=) 21 haziranda gidicem kontrole daha 3 hafta var. evde ultrason cihazı olsada baksak keşke oradamı die: Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin. bol Ayetel kürsi oku cnm benim bol şans
Canimmm bugun 11. Gun tes yaptik 68 cikti canim :)Allahim benimde yuzumu guldurdu burdaki herkesin guldurcek insallah benim zamanim geldi hayirlisiyla kalp atisini duymak nasip olsun.
Canlarim hepiniz saolun iyiki varsiniz:)
günaydınnnn bu topiği açtım ve bana da uğur getirdi bi mucize gerçekleşti ve ben hamileyim 10. gün değerim 154 çıktı allah herkes e nasip etsin
Canimmm bugun 11. Gun tes yaptik 68 cikti canim :)Allahim benimde yuzumu guldurdu burdaki herkesin guldurcek insallah benim zamanim geldi hayirlisiyla kalp atisini duymak nasip olsun.
Canlarim hepiniz saolun iyiki varsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?