Mart & Nisan Hamile Kalmak İsteyenler :)

hayırlısı canım inş. hamilesindir. benim daha çok yeni tabi..ama genede çok istiyorum..bakalım artık

zaten bunun yenisi eskisi olmaz bence çünkü her kadın genetik olarak annelik içgüdüsüne sahibtir bunun erkeni geçi olmaz kim ne zaman kendini hazır hissediyorsa ogündür isterse 15 günlük evli olsun isterse 10 yıllık o duygu içine düşünce zamanlar saçma geliyor bana allahım isteyen herkeze istediği an nasip etsin inşallah beklemek ümit etmek çok zor her ay bezı belirtileri yaşayıpta sonunda adet olmak insana acı veriyor dilerim sen yaşamazsın gerçekten insanda psikoloji falan kalmıyor

haklısın canım.. yıllardır bekliyor gibiyim bende kendime kızıyorum hatta..daha çok başındasın dur bakalım diye.. ama dediğin gibi bu içgüdüyle alakalı..kendime şaşıyorum bende,çok istiyorum gerçekten..ikimizde aynı anda alırız hayırlı haberleri inş.. herkese istediği zamanda nasip etsin Rabbim.

amin inşallah zaten bu işler hiç belli olmuyor ben 6 aydır deniyorum arkadaşım bir kere denedi hemen hamile kaldı üstelik o adetine 5 gün kala tutmuş yani ilk korunmasız iilişkisinde yani kısmet üstelik yumurtlama günleri falanda hikaye insan sadece kendini rahat bırakmalı olursa olur olmazsa olmaz die benim arkadaşım daha 6 aylık evliyken bıraktı hemen istemiyodu nasıl olsa geç oluyor die ama hemen oldu aslında biz kendimizi çok kasıyoruz hemen olsun istiyoruz hormonlarda beyinden gelen akım çok etkiliyo bu yüzden olmasını zorlaştırıyoruz ama kim ne derse desin insanın aklı orda bitürlü çıkmıor ne diyim rabbim isterse olur allah burda isteyen herkezi boş umutla bekletmesin inşallah

evet ya tek seferde olanlar bile var. Allah'ın nasip etmesi işte. birde psikoloji çok etkiliyor ya. kaç kişi duydum artık çalışmaları rahatına bırakınca hamile kalan.. ama nedense insan düşünmeden edemiyor. aslında biraz gündemimizi doldurmak mı lazım acaba..boş kalınca insan sürekli böyle şeyler okuyor,düşünüyor,kendini kaptırıyor iyice

valla istediğin kadar doldur ben kuaförüm zaman bişekilde geçiyor evde değilim ama işimi bile yaparken aklıma geliyordu ama artık okadar pes ettimki anlatamam beklemiyorum adetim geçse bile test yapmakistemiyorum o negatif çizgiyi görmekten nefret ediyorum
bu arada senin adetindemi 17 martta aynıyız dimi

evet canım 17 mart benimde..olsun sen genede olumsuz düşünme..çok iyi anlıyorum seni, elbet bir gün nasip olacak. peki bu ay öncekilere göre daha farklı belirtiler hissedebiliyor musun? en belirgini göğüs hassaslaşması deniyor, ama bende tık yok göğüslerde.. benimde pek umudum yok aslında. bazen çok umutlanıyorum,bazen yoktur falan diyorum.. ama bizim kafa orda oldukça zor cidden :/

canım bak geçen ay benim gögüslerim öle şiştiki ağlıyordum acısından kesin bu sefer kesin dedim üstelik günümden 5 gün önce bigüzel adet oldum :)
yani sana ve kendime tavsiyem :) belirtileri kafaya takmamak üstelik drlar adet günü geçmeden hiçbir belirti olmaz diyorlar tek belirti adet olcakmış gibi kasık ağrısı oda herzamnki zamanında ağrımaya başlıyor bunun sonunda adette olabilirsin gebede olabilirsin onun haricinde belirtiler 4 hafta ile 8 hafta sonra başlıyormuş o yüzden ne ümit et nede ümitsizliğe düş belirti falan şuan bizde olamaz ancak tüm belirtileri 17 marttan sora yaşayacaz inşallah
adet olmamak dileğiyle :)

kendi kendime belirtiler buluyorum, her şeyi ona yoruyorum bende beklemek zorundayız zorda olsa artık napalım..

var var canımmm güzel haberler var ama görünmeden bebeğim sölemek istemiorum kimseye:=) bi kere kötü birşey yaşayınca tedirginim çünkü.

oley oley oleeeyyyyyyy
çok sevindim canım:)
gerçekten çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsiiin
hayırlısıyla keseyi de gördün mü devamı da gelir inş. sağlıklı bir şekilde.
sen iyisini düşün iyisi olsun inş. canım benim

nese az kaldı sabır biraz

canım günaydın duyduğum bişiyi seninle paylaşmak istedim eski zamanlarda gebelik testiymiş bu temiz bir bardağın içine idrarını yap yarım çay kaşığı karbonat dök eğer dibe çökerde köpürmezse hamile deilsin eğer köpürürse hamilesin ben yaptım köpürdü bakalım eğer adet olmassam ve test yaptığımdada çıkarsa gerçekten doğru sende dene istersen birşey kaybetmezsinki eğer denersen sonucu banada bildir

sağol canımmmm inşşşşşşşşş.bakalım perşembe günü işte gidicez dualar ediorum inş.görünücek bebeğim öyle yapıyorum ii düşünüorum zaten bakalım kısmettt..

ya bunu duymuştum bende ama bir kaç kişi tersi çıktığını söyleyince yapmadım. şu an evde değilim,eve geçince deneyeyim ne kaybedecem..

ya bunu duymuştum bende ama bir kaç kişi tersi çıktığını söyleyince yapmadım. şu an evde değilim,eve geçince deneyeyim ne kaybedecem..

tersi derken köpürmezse hamilesin köpürürsemi deilsin demek yani zaten bende anlamadım dün yaptığımda köpürmüştü bugün yaptım 2 kere yaptım köpürme falan yok belkide saçma ya bilemedimki valla

evet canım hiç köpürmeyen ve hamile olan yada köpüren ama negatif çıkan kişiler çok..ya ne yapsak diye şaştık valla..benim dün sol göğsüm ağrımaya başlamıştı,biraz sevindim derken bugün yok hiçbir şey..ay adet olmadan anlamayacağız anlaşılan..ama beklemekte zor geliyor.. napalım artık..

eşinin idrarına karbonat atıp da köpürdüğünü görenler çok. musluk suyunda bile olabiliyor köpürme. suyun yapısına bağlı. mantıklı değil yani.

eşinin idrarına karbonat atıp da köpürdüğünü görenler çok. musluk suyunda bile olabiliyor köpürme. suyun yapısına bağlı. mantıklı değil yani.

bencede benim sağ kasığım çok fena batıyo ve bel ağrısından ölüyorum valla ben tüm belirtileri yaşayıp bitürlü hamile kalamayan biri olarak belirtilere takmıyorum kafamı inan bana sende takma ben ben aylardır belirti yaşıyorum hiççç canını sıkma az kaldı 5 günümüz var bakalım

aynen öyle..son 5 hayırlısıyla..bendede hafiften göğüs belirtileri başladı,tabi adet için yada psikolojik olabilir. o yğzden umutlanmıyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…