Mart & Nisan Hamile Kalmak İsteyenler :)

Canim hic takma kafana mileet sorar seni cook iyi anliyorum her ay kaynanamin adet tarihi aradigini bilirim evneli 17 ay oldu 2 aydir sormuyo her ay agla agla gurbeteyim esim surekli gorev cikiyo goreve gidiyo bugun sabaha karsi gitti evde tej kaliyom 4 duvar arasinda otur otur bunaliyo insan kafana takma olur ins.rabiim baska seylerle imtihan etmesin bizimde imtihanimiz bu bekliycez olcak ins.bebegimiz saglikli sihatli olsunda gerisi onemli degil.

kaynanada yani sana ne olsa zaten söylersn öyle değil mi ben de evde çoğunlukta yanlızım insanlar ne olduğunu bilmeden bilmiş bilmiş yorum yapıyolar ya kaynanamların rezil olmicanı bilsem hepsinin ağzına laf tıkıcam kendi ailelerindeki kusurları görmüyolar da milletin neyi var neyi yok yorum yapıyolar bide ortalk yerde sorup rezil ediyolar insanı gecen kaynanmın üst komsusu gelmiş kocası filanda var eşimin ortagı var klkmıs doktora gitmiyomusunuz diyo gitsek sana mı söylicez sanki allahım gelde çıldırma

böyle özel şeylere karışıyo ya millet sizene ya siz kendinize bakın allahım ya bende 2 yıla giricem daha kimse sormadı çünkü birkere kaybettik dış gebelik ile ondan olsa gerek yoksa sorarlarr banada

aynen öyle daha büyük dertler vermesin rabbim bunun inşallah tedavi ile sonuçlanma şansı var.sen boşver hiç birşeyi takma soranlara daha düşünmüyoruz de geç bidaha sormazlar emin ol.

Yeni topik hayırlı olsun kızlar İnşallah bir sürüüü yeni hamişimiz olur

canım ben geç gördüm mesajını ama git bence zaten şu süreçte sadece tahlileler yapılacak durumu öğrenirisn git bence

Yeni topik hayırlı olsun kızlar İnşallah bir sürüüü yeni hamişimiz olur

sağolasın canım.aminnnn inşşşşş...uğurlu gelsin diye açtık zaten bakalım inş.uğurlu gelicek ve bir sürü hamiş olacak burda.

bugün batım daha gelen gıden olmadı olmasında zaten haykıra haykıra söylıyeyım hamıleyım dıye ama hep bırlıkte ınşallah:)agzımın tadı fln yok gogusler acıyo baskada ha bıde ara agrı yokluyo onun dısında bı sey yokk dua edın luttfen:))

canım ben geç gördüm mesajını ama git bence zaten şu süreçte sadece tahlileler yapılacak durumu öğrenirisn git bence

Şimdi geldik canım ultrasonla baktı kist falan yokmuş. Hormon testi için kan verdim sonucu 3 saat sonra çıkıcak, eşime sperm testi yazdı ama pazartesi gününe kaldı malesef saatten dolayı. Eğer bunlar temiz çıkarsa rahim filmi çektiricem.
Çok daha fazla stres oldum zaten ya herkes koca koca göbeklerle dolaşıyor valla psikolojim çöp oldu geldiğimden beri ağlıyorum eşimide germeye başladım.

aynen canı diyorum ya doktora gidince herkes hamilede gelmiş bir benm olmuyor hissine kapılıp mahvoluyorum ben seni o kadar iyi anlıyorum ki rabbm yardımcımız olsunn umarım testlernde bir sıkıntı çıkmaz canım

kizlar bende geldim 10 mart batimda subat ayi 28 gun ya galiba 12 si olacak... ama hic umutlu degilim bu aydan cok moralim bozuk artik umutluda olamiyorum biktim resmen yaa... hic bir sey iyi gitmiyor tam bebek yapicaz kocami is yeri rehin aliyor pazar gunu bugun yine iste evde deli gibi tek basima oturmaktan biktim burada kimsem de yok dertlesecek birsey yapacak bir gun boyle kendimi kesicem evde yani aynen bugun bu psikolojideyim...

bugün gördüm canım ne durumdasın varmı birşey inş.olmaz da dediğin gibi bağırırız burdan benimde bugün yarın bekliyorum inş.gelmeyecek..

kızlar selam nasılsınızzz

aleykümselam canım hoşgeldinnn iyiyz adet bekliyoruz olacak olmayacakmı diye sen nasılsın.

daha varmış canım senin düşünme şimdiden boşver hiç birşey belli olmaz bekleyip görecez hepimiz rabbi inş.yüzümüze güldürecek.bende bu hafta anneme geldim dünde kaldım orda şükür herzaman gelemiyorum iyi oldu benim için takılıyorum öyle akşam gidicem inş.benimde günüm böyle geçiyor herzman çıkamıyoruz evden iyi oldu yani.

ne oldu canım sonuçlar inş.iyidir iyi olcak inş.herşey takma kafana bukadar iyi düşünelşm herşey iyi olsun dimi ne kendini ne eşini üz bunlar çok etkiliyor çünkü rahat ol.

merhaba arkadaşlar bişey sorcam ben en son 6 şubatta adet oldum yani 22 gün geçti üstünden yumurtlama günüm geçmiştir diye düşünüyorum. dün gece ilişkiden sonra ayagımı kaldırıp yarım saat yattım tuvalete gittiğimde kanlı akıntı geldi. sizce neden olmuş olabilir adetime 6 gün yar yumurtlama kanaması olabilir mi yoksa yerleşme kanaması falan mıdır? ya da adet mi olcam...

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza topik hayırlı olsun... bende 3.5 senelik evliyim. biz daha 2 aydır deniyoruz cok yeni yani. ama insan bir an önce olsun istiyo...ocak ayında ovulasyon testi kullandım ve tam yumurtlama döneminde ilişki oldu ama tutmadı malesef. bu ay yine ovulasyon testi kullandım 22sinde çift çizgiyi gördğm ama 2 gün ilişki olamadı malesef. bir gün öncesi 21i ilişki oldu ama eğer spermler canlı kalabildiyse belki tutar

inş birbirimizin güzel haberlerini alırız

son adet tarihi: 9 subat
beklenen adet tarihi 12 mart

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.

benm bugün yarın adet tarihim geçen 4ünde oldum 2 gün gecikmeli bu ayda şubat 28 çekti ya nasıl takip etcem bilmiorum 2si normal günüm çatlarım ya benn.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.

benm bugün yarın adet tarihim geçen 4ünde oldum 2 gün gecikmeli bu ayda şubat 28 çekti ya nasıl takip etcem bilmiorum 2si normal günüm çatlarım ya benn.
Günaydın benimde bugün 32. Günüm ama düzensiz. Inşallah senin gelmez de hamis olursun.gun olarak say adet aralığına göre

Günaydın benimde bugün 32. Günüm ama düzensiz. Inşallah senin gelmez de hamis olursun.gun olarak say adet aralığına göre

2sinde 2sine hep düzenlidir 31 yani.bi geçen ay 2 gün geç oldum ama ben gecikmeliye değilde kendi günüme bakıcam yarın görünüo inş.olmam da burdan güzel haberler paylaşırırz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…