benimde reglim yarın normalde eğer bişey yoksa tabi ama adetlerimde düzensiz zaten beklemiyorum o yüzden bi an önce sperm tahlilini yaptırmak stiyorum boğuluyorum. sanki o testi yaptırınca olcakmış gibi geliyo.bu hafta sonra eşimin yakın akrabasının düğünü var gitmek istiyo ben istemiyorum çünkü herkes soracak bebek yokmu doktora git yok sogan iç incir ye bilmem ne boğasım geliyo hepsini çok bilmişler.beni böyle ağlatıyolar allahta onları ağlatsın
Canim hic takma kafana mileet sorar seni cook iyi anliyorum her ay kaynanamin adet tarihi aradigini bilirim evneli 17 ay oldu 2 aydir sormuyo her ay agla agla gurbeteyim esim surekli gorev cikiyo goreve gidiyo bugun sabaha karsi gitti evde tej kaliyom 4 duvar arasinda otur otur bunaliyo insan kafana takma olur ins.rabiim baska seylerle imtihan etmesin bizimde imtihanimiz bu bekliycez olcak ins.bebegimiz saglikli sihatli olsunda gerisi onemli degil.
kaynanada yani sana ne olsa zaten söylersn öyle değil mi ben de evde çoğunlukta yanlızım insanlar ne olduğunu bilmeden bilmiş bilmiş yorum yapıyolar ya kaynanamların rezil olmicanı bilsem hepsinin ağzına laf tıkıcam kendi ailelerindeki kusurları görmüyolar da milletin neyi var neyi yok yorum yapıyolar bide ortalk yerde sorup rezil ediyolar insanı gecen kaynanmın üst komsusu gelmiş kocası filanda var eşimin ortagı var klkmıs doktora gitmiyomusunuz diyo gitsek sana mı söylicez sanki allahım gelde çıldırma
Canim hic takma kafana mileet sorar seni cook iyi anliyorum her ay kaynanamin adet tarihi aradigini bilirim evneli 17 ay oldu 2 aydir sormuyo her ay agla agla gurbeteyim esim surekli gorev cikiyo goreve gidiyo bugun sabaha karsi gitti evde tej kaliyom 4 duvar arasinda otur otur bunaliyo insan kafana takma olur ins.rabiim baska seylerle imtihan etmesin bizimde imtihanimiz bu bekliycez olcak ins.bebegimiz saglikli sihatli olsunda gerisi onemli degil.
canım ya sana sorayım çok bilgi sahibi değilim.. bugün gitmeye karar verdik ama gideceğim hastanede tüm doktorların randevusu doluymuş. saat 3 ten sonra nöbetçi doktor gelicekmiş sence ona gidiyim mi? sonra o doktora denk gelebilirmiyim 1 ay daha beklemek istemiyorum(
Yeni topik hayırlı olsun kızlarİnşallah bir sürüüü yeni hamişimiz olur
canım ben geç gördüm mesajını ama git bence zaten şu süreçte sadece tahlileler yapılacak durumu öğrenirisn git bence
Şimdi geldik canım ultrasonla baktı kist falan yokmuş. Hormon testi için kan verdim sonucu 3 saat sonra çıkıcak, eşime sperm testi yazdı ama pazartesi gününe kaldı malesef saatten dolayı. Eğer bunlar temiz çıkarsa rahim filmi çektiricem.
Çok daha fazla stres oldum zaten ya herkes koca koca göbeklerle dolaşıyor valla psikolojim çöp oldu geldiğimden beri ağlıyorum eşimide germeye başladım.
bugün batım daha gelen gıden olmadı olmasında zaten haykıra haykıra söylıyeyım hamıleyım dıye ama hep bırlıkte ınşallah:)agzımın tadı fln yok gogusler acıyo baskada ha bıde ara agrı yokluyo onun dısında bı sey yokk dua edın luttfen:))
kızlar selam nasılsınızzz
kizlar bende geldim 10 mart batimda subat ayi 28 gun ya galiba 12 si olacak... ama hic umutlu degilim bu aydan cok moralim bozuk artik umutluda olamiyorum biktim resmen yaa... hic bir sey iyi gitmiyor tam bebek yapicaz kocami is yeri rehin aliyor pazar gunu bugun yine iste evde deli gibi tek basima oturmaktan biktim burada kimsem de yok dertlesecek birsey yapacak bir gun boyle kendimi kesicem evde yani aynen bugun bu psikolojideyim...
Şimdi geldik canım ultrasonla baktı kist falan yokmuş. Hormon testi için kan verdim sonucu 3 saat sonra çıkıcak, eşime sperm testi yazdı ama pazartesi gününe kaldı malesef saatten dolayı. Eğer bunlar temiz çıkarsa rahim filmi çektiricem.
Çok daha fazla stres oldum zaten ya herkes koca koca göbeklerle dolaşıyor valla psikolojim çöp oldu geldiğimden beri ağlıyorum eşimide germeye başladım.
Günaydın benimde bugün 32. Günüm ama düzensiz. Inşallah senin gelmez de hamis olursun.gun olarak say adet aralığına göregünaydın kızlar nasılsınız bakalım.
benm bugün yarın adet tarihim geçen 4ünde oldum 2 gün gecikmeli bu ayda şubat 28 çekti ya nasıl takip etcem bilmiorum 2si normal günüm çatlarım ya benn.
Günaydın benimde bugün 32. Günüm ama düzensiz. Inşallah senin gelmez de hamis olursun.gun olarak say adet aralığına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?