Erkek İnfertilitesi Mart-Nisan - Mayıs KAAN AYDOS randevusu olanlar tedavi olacaklar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar Kaan hocadan cevap gelmiş bir sıkıntı yok ama takvıye olarak Max seed adlı ilacı 3 ay kullanın demiş bu ilacı duyan veya kullanan var mı ben ilk defa duyuyorum

Kızlar Kaan hocadan cevap gelmiş bir sıkıntı yok ama takvıye olarak Max seed adlı ilacı 3 ay kullanın demiş bu ilacı duyan veya kullanan var mı ben ilk defa duyuyorum
Sizde durum nasıldı Peki Kaan hoca ne dedi, dediğiniz ilaçı bilmiyorum bizde yarın sonuç göndereceğiz sperm DNA hasarı istemişti , 1 Mayıs’ta tedaviye başladık

Sizde durum nasıldı Peki Kaan hoca ne dedi, dediğiniz ilaçı bilmiyorum bizde yarın sonuç göndereceğiz sperm DNA hasarı istemişti , 1 Mayıs’ta tedaviye başladık
Bizde hareket ve morfoloji düşüktü sonuçlar iyi geldi şükürler olsun önceki sonuçlardan epey fark var olumlu yönde. Dna hasarı da %17 çıktı sorun yok dedi Kaan hoca sadece takviye olarak dediğim ilacı verdi. Beklemek istemiyorsanız tüp bebek yaptırabilirsiniz demiş. İnşallah gerek kalmadan tez vakitte nasip eder Rabbim şuan okunan ezanlar hürmetine..
Sizde durum ne ?

Hadi inş gönlünüze göre olur herşey insan olumlu şeyler duymayı çok istiyor, bizde sayı çok az dı 200 bin civarlarında iki sefer tüp denedik olumsuz olunca Kaan Hoca ya gidelim dedik , on beş gün sonra test istemişti ml de 1 milyon toplamda 4 milyon olmuştu sperm , Haziran’ın 20 lerinde hasar testi istedi bakalım yarın yazacağız % 13 hasarlı yazıyor testte, sayı ile bilgimiz YÖK hoca istemedi bizde baktırmadık şimdi diyorum baktırsamıydık, tüp bebeğin kesin garantisi olsa yarın hemen yaptırırım ama doğal yolla bekleyin dediyse hoca bence beklemeye değer

Merhaba kızlar ben de bir aydır kaan hocaya ulaşmaya çalışıyorum ne doktormus yaa ulaşılamıyor inşallah değer bizde sayı ve hareket sıkıntısı var yeni bisey çıkmazsa inşallah beş yıldır iki tüp bebek bi aşılama süreci ve hep olumsuz bitmiş bi psikolojiyle çırpınıyorum Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

Kızlar merhaba konu eski ama merak ettim olumlu sonuç alabildinizmi. Eşimin %35 dna hasarı vardı ve ileri hızlı hareketli %0 dı. Hasar klomen ve max-seed le %9 a düştü yaklaşık 2 ayda. İleri hızlı içinde hoca önemsiz ileri hızlı diye bişey dünyada kalmadı türkiyede hala bakıyolar o olmasada olur dedi. En son normal yollarla hamile kalabileceğimi söyleyim 3 ay maxseed e devam etmemizi söyleyip tedaviyi sonlandırdı. Sizde durumlar nasıl güzel gelişmeler oldu deyin lütfen.

Bizede aynı seyi söyledi suan hamilesiniz sanırım Allah kucagınıza almayı nasip etsin normal yollamı oldu gebelik ne kadar sürede oldu söylermisiniz.

Merhaba. Kocanızın semen analizi nasıl? Sorunu çözdünüz mü? Şu an morfolojiniz ve hareketliliğiniz nedir? Ne yapmaya karar verdiniz? Tüp Bebek yapmak mı yoksa doğal hamileliği mi bekliyorsunuz?

Kocam çok düşük sperm% 1 morfoloji ve% 16 hareketlilik problemleri vardı. Eylül ayında Tribestan vitaminlerini almaya karar verdik, yeme şeklimizi değiştirdik: keçiboynuzu ekstresi, uzum, İncir, hurma, ceviz vb. 3 ay sonra tekrar kontrol etmeye gittik. Ve% 3 morfoloji ve% 25 motilite idi. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Doğrudan IVF'ye gidelim mi yoksa doktor Kaan Aydos'tan tedavi isteyelim mi. Çünkü ben düşükleri en aza indirmek istiyorum. Onu sadece şubat ayının sonunda ziyaret edeceğiz. Beklemesi zor.

Son düzenleme:
Merhaba. Kocanızın semen analizi nasıl? Sorunu çözdünüz mü? Şu an morfolojiniz ve hareketliliğiniz nedir? Ne yapmaya karar verdiniz? Tüp Bebek yapmak mı yoksa doğal hamileliği mi bekliyorsunuz?

Kocam çok düşük sperm% 1 morfoloji ve% 16 hareketlilik problemleri vardı. Eylül ayında Tribestan vitaminlerini almaya karar verdik, yeme şeklimizi değiştirdik: keçiboynuzu ekstresi, uzum, İncir, hurma, ceviz vb. 3 ay sonra tekrar kontrol etmeye gittik. Ve% 3 morfoloji ve% 25 motilite idi. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Doğrudan IVF'ye gidelim mi yoksa doktor Kaan Aydos'tan tedavi isteyelim mi. Çünkü ben düşükleri en aza indirmek istiyorum. Onu sadece şubat ayının sonunda ziyaret edeceğiz. Beklemesi zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…