- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi goncammm48
-
Yok eczaneden alıcam kaan hoca bize neofortil önerdi Ama ben içeriğini yeterli bulmadım bundan alcam size gün kaç kez dedi bizde sayı az dabak canım kutusuda böyle üstünde sperm şekilleri felanda var size de doktormu önerdi
Günde iki demiş canım aç tok yazmamış aslında bunu kullananlar sayı artırmak için bize neden verdi bende anlamadım açıkçası bizde hiç yok çünkğ faydası mı var acabaüretimeYok eczaneden alıcam kaan hoca bize neofortil önerdi Ama ben içeriğini yeterli bulmadım bundan alcam size gün kaç kez dedi bizde sayı az da
Canım bizdeYok eczaneden alıcam kaan hoca bize neofortil önerdi Ama ben içeriğini yeterli bulmadım bundan alcam size gün kaç kez dedi bizde sayı az da
İnşallah olur faydası hepimizedeCanım bizdecanparcamugurum arkadaşın dediğini aldık , dün sipariş verdim eczane den bugun gelmiş , bakalım faydası olacak mi , başka bi arkadaş sayıyı çok artırıyor demiş bakalım inş bizdede etkisi iyi olur
Kaan hoca dedi ise alın sonuçta içinde vitamin var iğne tedavisine başlamadı mı hormon tedavisi yani?Günde iki demiş canım aç tok yazmamış aslında bunu kullananlar sayı artırmak için bize neden verdi bende anlamadım açıkçası bizde hiç yok çünkğ faydası mı var acabaüretime
Biz suan çakşır suyu kullanıyoruz test sonucuna göre buna geçebilirim sizde mi günde 2 kez kullanıcaksınızCanım bizdecanparcamugurum arkadaşın dediğini aldık , dün sipariş verdim eczane den bugun gelmiş , bakalım faydası olacak mi , başka bi arkadaş sayıyı çok artırıyor demiş bakalım inş bizdede etkisi iyi olur
Faydası olsunda yeterki kullanmak sıkıntı değil canım bizim hormon sorunumuz yoktu iki hafta ilaç tedavisi gördü eşim tahlil verdik çıkış olmadı ama hormonlar iki katına çıktı ama iğne vermedi hoca bu vitamini vermiş iste bide klomene devam diyorKaan hoca dedi ise alın sonuçta içinde vitamin var iğne tedavisine başlamadı mı hormon tedavisi yani?
Evet canım iki kere kullanacagız , siz kendiniz mi başladınız çakşıra Canım hoca ile konuştunuz muBiz suan çakşır suyu kullanıyoruz test sonucuna göre buna geçebilirim sizde mi günde 2 kez kullanıcaksınız
Kaan hoca doğal bekleyin tüp denemeyin dedi ama sayımız az bende çakşır deniyorum kendisi denemimizi söylemedi sormadım.tedavimizi bitirdiEvet canım iki kere kullanacagız , siz kendiniz mi başladınız çakşıra Canım hoca ile konuştunuz mu
Klomen fsh tedavisinde kullanılan bi hormon ilacı zaten iğnenin bi alt basamağı şimdiden hayırlı olsun tedavimiz umarım kısa sürede güzel sonuç alırsınızFaydası olsunda yeterki kullanmak sıkıntı değil canım bizim hormon sorunumuz yoktu iki hafta ilaç tedavisi gördü eşim tahlil verdik çıkış olmadı ama hormonlar iki katına çıktı ama iğne vermedi hoca bu vitamini vermiş iste bide klomene devam diyor
Sayınız kaç kaç Canım doğal yolla deneyin dediyse olabilir ki öyle demiştir demi, hasar falan varmıydı siZdeKaan hoca doğal bekleyin tüp denemeyin dedi ama sayımız az bende çakşır deniyorum kendisi denemimizi söylemedi sormadım.tedavimizi bitirdi
Elle ediyor,siz arayın netleştirin tarihi kıymet hemşireyleHanımlar Kaan hocadan haziranın ilk haftasına randevu almıştık ama net tarıh söylememişti ve aramadılar bir daha da tarihi netleştirmek için biz mi arıyoruz? Bir de Kaan hoca elle mi muayene ediyor doppler ile mi?
Sayı toplamda 12 milyon hasar vardı düştü bekliyoruz bakalımSayınız kaç kaç Canım doğal yolla deneyin dediyse olabilir ki öyle demiştir demi, hasar falan varmıydı siZde
Ayy ne güzel hadi inşallah güzel haberlerin gelir Canım yaSayı toplamda 12 milyon hasar vardı düştü bekliyoruz bakalım
Sayı toplamda 12 milyon hasar vardı düştü bekliyoruz bakalım
Ne yalan söyleyim bana hiç gerçekci gelmedi bu sayı ile doğal okucağı sadece tüp bebek için zaman imkanımız yok onun için bekliyoruz yine de amin diyorumSayı toplamda 12 milyon hasar vardı düştü bekliyoruz bakalım
canım hızı ve kalitesi iyi ise neden olasın 3 milyon le hamile kalan da var 75 milyon ile kalamayandaNe yalan söyleyim bana hiç gerçekci gelmedi bu sayı ile doğal okucağı sadece tüp bebek için zaman imkanımız yok onun için bekliyoruz yine de amin diyorum
Canım onların aramasını kesinlikle bekleme ara sen sor randevu alacaktık diye çünkü öne çekebiliyolar benim eşim ultrason gibi bişeyle baktı dedi ama tam olarak ne bilmiyorum bi sıvı sürüp monitörden bakmış ellede muayene etmiş galibaHanımlar Kaan hocadan haziranın ilk haftasına randevu almıştık ama net tarıh söylememişti ve aramadılar bir daha da tarihi netleştirmek için biz mi arıyoruz? Bir de Kaan hoca elle mi muayene ediyor doppler ile mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?