- Konu Sahibi goncammm48
-
Yazacaksın Canım yazacaksın yazmasan bile gün gelecek o zman yazacaksın ve bu süreçte neyi öğrendim biliyor musun herkesin durumu faklı Canım aynı gibi görünenlerde farklı , aynı tedavi farklı sonuç rabbim büyük CanımAllah razı olsun canım. İçimi ferahlattın
Aylardır buralarda takılıyorum, olumlu örnekleri bulmaya çalışıyorum, dua gruplarına katıldım, gece gündüz dua ediyorum, Rabbim çok büyük. Buraya üye olmasaydım eşime destek olacak gücü kendimde bulamayabilirdim.
Doktor ne dediyse onu yapıyoruz canım. Isırgan otu çayı, siyah çekirdekli kuru üzüm, keçiboynuzu pekmezi, havuç. Bir de promen k vitamin. Onun dışında haftada 3 gün iğneleri var.
İnşallah salı günü güzel şeyler yazarım buraya.
Hipogonadizm kaynaklı azosperm canım. Fsh ve testosteron çok düşüktü, bu tedavi ile yükseldi. Doktor hormonlar yükselirse 6 ay içinde normal yollardan çıkış olur demişti. Benzer durumda bir hastam var onda güzel çıkış oldu demişti. İlk bir ay içinde hormonlar yükselince biz de baya umutlandık. Hormon tahlili ni gönderince doktor sperm tahlili de istedi. Üç ay oldu başlayalı, doktorun verdiği sürenin yarısı. Belki altı aya yakın sayı artar diye umuyorum.Sizdeki sorun neydi Canım tam olarak
Sağ olasın canım, inşallahOoo çok ii Canım o gruplarda çıkış oluyormus Canım için ferah tut sen
Tamamen yanlış öğrenmissin kendini üzme tüp bebek için eğer nasininde varsa 1 tane sperm bulunması bile yeterli..1 sperm 1 yumurta olsa bile sans herzaman var kendini yanlış şeylere inanıp üzme lütfenMoralim çok bozuldu arkadaşlarEşime belli etmiyorum, son ana kadar da belli etmicem çünkü hevesle tedavisine devam ediyor. Doktorun önerdiği bitkisel ve tıbbi her şeyi kullanmaya devam ediyor.. Üç aylık tedavi sonucunda 18 tane hareketli sperm bulundu diye çok sevindik, hemen dondururuz, tüp bebek sürecine başlarız diye düşündük. Çünkü 1 tane bile olsa yetiyor diye düşünüyordum, buradaki birçok kişiden de öyle duymuştum. Ama bir arkadaş paylaşmış, 2bin 3binlerde çıkış olduğu halde doktor yeterli değil demiş. Sonra açtım internetten araştırdım, tüp bebek için ne kadar sayıda sperm gerekiyor diye, 1-2 milyon diyor..
8 Mayısta göndericez tahlil sonucunu Kaan Hoca ya. Olumsuz bir şey yazarsa diye dünden beri endişeliyim. Eşimi nasıl toparlarım sil baştan bilemiyorum. Çok inanmıştık. Çok sevinmiştik.. Hala inanamıyoruz sonuna kadar, Rabbime tevekkül ediyoruz. Ama şu endişeler vesveseler yiyor içimi şu an.
Çok sağ ol canımTamamen yanlış öğrenmissin kendini üzme tüp bebek için eğer nasininde varsa 1 tane sperm bulunması bile yeterli..1 sperm 1 yumurta olsa bile sans herzaman var kendini yanlış şeylere inanıp üzme lütfen
aa ne açıdan sakıncalıymış ki?Arkadaşlar merhaba biz de Kaan beyin hastayiz 1 buçuk yıldır. Tedavi oldu esim cevap da verdi arada çok ucurumlar olan test sonuclari oldu. Normal şekilde deneyin dedi yaşınız genç dedi biz de hep tamam dedik artik beklemekten sıkıldık ve tüp bebege gecelim dedik en son mailinde Kaan bey bundan sonra iletisim halinde olmamiz SAKINCALI diye mail attı. Biz şok başına böyle bir şey gelen var mi?
İnanın hic bir açıklama yok. Tup bebekte şu şu ilaçları kullanin yazmis en sona da artik bu şekilde iletişim kurmamiz SAKINCALI demiş. Daha önce tüp bebek icin rapor çıkartmada falan yardim ederim diyordu simdi bir daha konusmayalim diyor hani bir üslupsuzluk da yapmadık gayet seviyeli derdimizi anlattık. Esim boşluğa düştü simdi ne yapacağız çok kafam karışık.aa ne açıdan sakıncalıymış ki?
Çok şaşırdım. yani yeni sisteme geçildikten sonra tüp bebek sürecine girenlerle artık yazışmayı bırakıyormuş, yoğunluktan dolayı diye, duymuştum ama sakıncalı kelimesine anlam veremedim.İnanın hic bir açıklama yok. Tup bebekte şu şu ilaçları kullanin yazmis en sona da artik bu şekilde iletişim kurmamiz SAKINCALI demiş. Daha önce tüp bebek icin rapor çıkartmada falan yardim ederim diyordu simdi bir daha konusmayalim diyor hani bir üslupsuzluk da yapmadık gayet seviyeli derdimizi anlattık. Esim boşluğa düştü simdi ne yapacağız çok kafam karışık.
Aslında önce kendisi üniversitede hoca olduğu için ben size rapor için yardımcı olurum demişti şimdi sakıncalı deyip bıraktı yoğunum falan dese neyse de sakıncalı deyince çok ilginç geldi.Çok şaşırdım. yani yeni sisteme geçildikten sonra tüp bebek sürecine girenlerle artık yazışmayı bırakıyormuş, yoğunluktan dolayı diye, duymuştum ama sakıncalı kelimesine anlam veremedim.
Canım sakıncalı kelimesi değişik geldi neden öyle demiş olabilir ki ama tüp bebeğe geçiyoruz deyince iletişimi kesiyormuş öyle duydum, diğer hastaları ıle iletişim halinde oluyor tüp bebeğe geçince benden çıktı artık diye bakıyor sanırım kadın doğumcuların işi diye düşünüyor belkiArkadaşlar merhaba biz de Kaan beyin hastayiz 1 buçuk yıldır. Tedavi oldu esim cevap da verdi arada çok ucurumlar olan test sonuclari oldu. Normal şekilde deneyin dedi yaşınız genç dedi biz de hep tamam dedik artik beklemekten sıkıldık ve tüp bebege gecelim dedik en son mailinde Kaan bey bundan sonra iletisim halinde olmamiz SAKINCALI diye mail attı. Biz şok başına böyle bir şey gelen var mi?
Evet kadın doğumcuların işi daha çok belki haklı ama tese yapılacak hastaları ya da bizim gibi rapor çıkartalım gelin yardımcı olurum dediği hastaları yari yolda birakmak degil mi bu. Ya da ben artik yoğunluktan sizinle ilgilenemiyorum desin anlarim sakıncalı deyip mailden engellmek nedir ya. Cevabınız için teşekkür ederim.Canım sakıncalı kelimesi değişik geldi neden öyle demiş olabilir ki ama tüp bebeğe geçiyoruz deyince iletişimi kesiyormuş öyle duydum, diğer hastaları ıle iletişim halinde oluyor tüp bebeğe geçince benden çıktı artık diye bakıyor sanırım kadın doğumcuların işi diye düşünüyor belki
Yasal açıdan falan uygun olmayan bir durum mu var ki acaba? Tüp bebek için? Sizi uyardı mı yani bir konuda?Evet kadın doğumcuların işi daha çok belki haklı ama tese yapılacak hastaları ya da bizim gibi rapor çıkartalım gelin yardımcı olurum dediği hastaları yari yolda birakmak degil mi bu. Ya da ben artik yoğunluktan sizinle ilgilenemiyorum desin anlarim sakıncalı deyip mailden engellmek nedir ya. Cevabınız için teşekkür ederim.
Evet canım haklısın , raporu kendinizde çıkarabilirsiniz zor birşeyi yok , boşverin sizin yapamayacağınız birşey olsa neyseEvet kadın doğumcuların işi daha çok belki haklı ama tese yapılacak hastaları ya da bizim gibi rapor çıkartalım gelin yardımcı olurum dediği hastaları yari yolda birakmak degil mi bu. Ya da ben artik yoğunluktan sizinle ilgilenemiyorum desin anlarim sakıncalı deyip mailden engellmek nedir ya. Cevabınız için teşekkür ederim.
canım bize bulunduğumuz şehirdeki doktor morfoloji 4 ün altı tüp ile olur ancak dedi ..doğal olmaz dedi..birçok doktor da onu önemsemiyor..dün de kaan hocadan mail geldi Dna hasarımız yok çok şükür morfoloji önemli değil diyor hoca da doğal yolla bekleyin olmazsa tüp yazmış cep telefonunuda Kaan hoca söylemişti bize bir de keçiboynuzu tozu sabahları bir kaşıkBizim azosperm canım. 171 milyon toplam sperm mi yani? Maşallah. Sizde bir sorun göremedim.
Bu arada cep telefonu çok mu zararlıymış? Bize bunu söylemedi. Nohutu da sormuştum, sizin durumunuza pek faydası olmaz zararı da olmaz demişti..
Cankm çok sevindim hasar olmayışına ne güzel birde omunla uğraşmayacaksınız sayınızda çok ii maşallah şimdi sabırla beklemek kalıyor, mutlaka vitamin kullanın Canım işe yarıyor Quanzim mutlaka kullanımın derim kaliteyi artırıyor Bi arkadaşa kadın doğumcu vermiş yumurtlama sorunu varmış kaliteyi artırır demiş eşinde kullansın sperm sayı ve kalitesi artar demiş , birde bi tüp yaptırdığımız dönemde ikincisinde kırk kilit otu ve zeytinyağında incir kullanmıştık androloji kaliteyi ve hızı çok begenmışti döndürülmüş embriyomuz var faydası olduğunu düşünüyorum, birde eşim sperm testi verdi 3 kez belirli aralıklarda rapor çıkartmaya çalışırken ikisinde Kırkkilit otu kullandı spermler %100 hızlı idi digerindekş hız ıı değildi bizdeki sonuç böyleydi umarım sizede fayda edercanım bize bulunduğumuz şehirdeki doktor morfoloji 4 ün altı tüp ile olur ancak dedi ..doğal olmaz dedi..birçok doktor da onu önemsemiyor..dün de kaan hocadan mail geldi Dna hasarımız yok çok şükür morfoloji önemli değil diyor hoca da doğal yolla bekleyin olmazsa tüp yazmış cep telefonunuda Kaan hoca söylemişti bize bir de keçiboynuzu tozu sabahları bir kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?