Erkek İnfertilitesi Mart-Nisan - Mayıs KAAN AYDOS randevusu olanlar tedavi olacaklar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anliyorm camim ins gerek kalmaz.ama teseden alinan sperm daha kaliteli diye biliylrm dnasi daha az bozulmus.mesele nor.al15 20dna kabul ediliyor.tesfen alininca 5 6 oluo
Evet teseden alınanlar iş olabilirde eşimin işlem görmesini istemiyorum açıkcası hem o hem ben birde biz kimse ile paylaşmadık aileler dahil işlemler sırasında birimiz sağlam olalım yani

Tüp bebek neyse olur diyorsun ama tese ne bileyim hazır değilim sanırım ,ayrıca Kızlar daha kötü olur mu diye de korkmuyor değilim Kaan hocaya güveniyorum tabi ama herkesin bünyesi farklı elimizdekileri de kaybetmeyiz inş

Evet teseden alınanlar iş olabilirde eşimin işlem görmesini istemiyorum açıkcası hem o hem ben birde biz kimse ile paylaşmadık aileler dahil işlemler sırasında birimiz sağlam olalım yani
Merhaba tese olayına cok zorda kalmadıkca girmenizin anlamı yok bizim hasar 51 di 3 ayda kaan hocayla 8 e düştü takılma yani düzeliyor hasar

Bizim de benim ailemin hiçbir şekilde haberi yok. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim darda zorda koymasın inşallah.

Merhaba tese olayına cok zorda kalmadıkca girmenizin anlamı yok bizim hasar 51 di 3 ayda kaan hocayla 8 e düştü takılma yani düzeliyor hasar
Meraba canim bizmde hasar yuksek tedavie basladk 1haftadr kaan hoca 1ay sonraya dna test istedi cok erken diyilmi? Ben en erken 3ayda dyzelir biliyodm ama

Evet bende senin gibi düşünüyorum Canım ama Kaan hoca direk sorun değil soerm çıkışı Çarda ameliyat ile daha sağlıklı bulunur deyince açıkcası üzüldüm , tese olup tüp yaptırınca hamile olacağımı ve Doğum yapacağımı bilsem sıııntu değil ama ya sonuç alamazsak boşuna neden işlem görsün ki eşim beki daha kötü olacak işlemden sonra offff bu kısımları tam bilemiyorum şimdilik

Bizim de benim ailemin hiçbir şekilde haberi yok. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim darda zorda koymasın inşallah.
Yaa bizde iki yıldır bu işin içindeyiz ilkinde hamile kaldım 8 haftalık düşşk oldu o zöan gebeliği söyledik fakat herkes istedik oldu gibi Bilgi kimse tüp bebek yaptırdığınızı bilmiyor açıkcası söylememe taraftarı da değilşm iyi ki söylememişiz diyorum çünkü zorlu ve sabır gerektiren bi süreç Canım, insanlara laf anlatmak istemiyorum bu aileler anne babalar bile olsa belki de biz onları teselli edeceğiz biz bu duruma alıştık sayılır inş güzel haberleri en kusa zamanda veririz canım

Meraba canim bizmde hasar yuksek tedavie basladk 1haftadr kaan hoca 1ay sonraya dna test istedi cok erken diyilmi? Ben en erken 3ayda dyzelir biliyodm ama
Bizdende 1,5 ay sonra istemisti uygun tedavimi die kontrok ediyor bizim o dönemde 29 dan 51 e cıktı ilaçları hemen değişti sonra 8 e düştü

Önce bi tedavi olun hasar düşerse hiç gerek kalmaz ki bence düşer

Önce bi tedavi olun hasar düşerse hiç gerek kalmaz ki bence düşer
Canım bizde hasara bakılmadı bile sayı az olduğu İçin 200 300 binlerde , hoca sayıyı artıralım sonra bakalım falanda demedi ilaçları verdi. Tüp bebek me zman düşünüyorsunuz dedi ben çalıştığım İçin yaza düşünüyoruz öyle dedik güzel dedi bende 3. 4 aylık tedavi öneriyorum dedi tüpdeki şansınız artsın kaliteli olsun dedi , fsh dan döktü mü dedik tam olarak öyle diyemem 30 larda olsaydı ama sizinki öyle değil dedi kafanıza takmayın kötü değilseniz dedi ameliyatla iyileri bulunur dedi öyle bakalım inş sayımız artar da hiç gerek kalmaz

Moralim çok bozuldu arkadaşlar Eşime belli etmiyorum, son ana kadar da belli etmicem çünkü hevesle tedavisine devam ediyor. Doktorun önerdiği bitkisel ve tıbbi her şeyi kullanmaya devam ediyor.. Üç aylık tedavi sonucunda 18 tane hareketli sperm bulundu diye çok sevindik, hemen dondururuz, tüp bebek sürecine başlarız diye düşündük. Çünkü 1 tane bile olsa yetiyor diye düşünüyordum, buradaki birçok kişiden de öyle duymuştum. Ama bir arkadaş paylaşmış, 2bin 3binlerde çıkış olduğu halde doktor yeterli değil demiş. Sonra açtım internetten araştırdım, tüp bebek için ne kadar sayıda sperm gerekiyor diye, 1-2 milyon diyor..
8 Mayısta göndericez tahlil sonucunu Kaan Hoca ya. Olumsuz bir şey yazarsa diye dünden beri endişeliyim. Eşimi nasıl toparlarım sil baştan bilemiyorum. Çok inanmıştık. Çok sevinmiştik.. Hala inanamıyoruz sonuna kadar, Rabbime tevekkül ediyoruz. Ama şu endişeler vesveseler yiyor içimi şu an.

Canım benim sıkma canını niye bu kadar üzülüyorsun Rabbimden umut kesilirmi ayrıca ne kadar doğruluğu var ki bunun tamam benim çok bi bilgim yok ama tüp bebekte dışarda dölleme yapıp yerleşme olmuyomu milyonlarca spermlemi yapıolar bunu mantıksız bence kötü düşünme gerçekten güvenilir yerlerden yap arastırma canınıda sıkma. Allah büyük şimdi bu kadar çıkış olduysa dahada olur Allahın izniyle

İnşallah canım benim, Allah razı olsun, doğru diyorsun. Belki o arkadaşınki farklı bir durumdur, dna hasarıdır. Belki bu yüzden sayının da fazla olması gerekiyordur.. Rabbim hayırla sonuçlandırsın bütün bekleyişlerimizi. İnşallah güzel haberler alırız doktordan. İnşallah burada başka insanlara umut oluruz. Çok sağ ol desteğin için

Canım lütfen hiç çanınızı sıkmayın herkesde durum çok farklı bak ben erkek infertiletisinde kendimce çok araştırdım bizim gibi ılan varmı varsa ne yapmışlar nasıl sonuç almışlar diye ama herkesin bünyesi farklı onu anladım, siz kendi durumunuza bakacaksınız eşine deste ol tabi Canım bu süreçler birlikte güzel, herşeye de hazırlıklı olun rabbim büyük Canım bizim ilk denememizde eşimden iki sefer örnek istediler birleştirip en iyilerini seçeceğiz dediler, işlemden sonra sorduk olumsuz konuştu embriyologlar o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki tamam bı iş bitti dedim transafer bile istemiyordum gitmeyecektim saten olumsuz diye ama tutunmuştu biliyor musun ,7 8 kişi ile başlamıştık iki kişinin pozitifti biri de bendim , o yüzden herşey rabnimşn elinde YÖK ii kalıteli kalitesiz hızlı değil bunların hepsi genel geçer kurallar , kişiden kişiye değişiyor herşey buna İnan ve olumlu düşün, buradaki herkes iki üç aya gerek normal herkese tedavi ile hamile olup yazarız Canım buna İnan ben çok inanıyorum. Bitkisel neler yapıyorsunuz Canım biz ısırgan cayı ve Quanzim kullanıyoruz hocanın verdiği tedavinin yanında

Allah razı olsun canım. İçimi ferahlattın
Aylardır buralarda takılıyorum, olumlu örnekleri bulmaya çalışıyorum, dua gruplarına katıldım, gece gündüz dua ediyorum, Rabbim çok büyük. Buraya üye olmasaydım eşime destek olacak gücü kendimde bulamayabilirdim.

Doktor ne dediyse onu yapıyoruz canım. Isırgan otu çayı, siyah çekirdekli kuru üzüm, keçiboynuzu pekmezi, havuç. Bir de promen k vitamin. Onun dışında haftada 3 gün iğneleri var.

İnşallah salı günü güzel şeyler yazarım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…