mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sibelcim ben de nazodan duydum vallaaa kız nazoo kabartma tozu var karbonat yok olur muuuuuuuuuuu:roflol:

olmaz:roflol:illa ki karbonat olacakmış.temiz bi kaba 1 tatlı kaşığı döküp bekleyin..kabarır köpürürse hamiş,kabarmadan dibe çökerse değil demekmiş..cokacimcoook

söyle canım yardımcı olabileceğimiz birşeyse memnuniyetleyerimseniben

öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler vesade.sorunum şu benim bugün regl tarihimdi ben 2 gündür idrar testi yapıyorum ilk başta bişey çıkmıyor sonradan ikinci çizgi silik çıkıyor(ama uzun süre sonra) yani iki testte de öyle bugün de yaptım şuan yine birşey yok bu şekilde olupta hamile kalanı duydunuzmu?

yemek tarifi gibiymiş bu da kızlar yahu boşverin karbonatı falan off uğraşmayınnnnnnn.olcaksa olur yawwwww olmadıysada can sağlığı olsunnnn tatlişkolarrrrrr

bu arada benim kızım 11 yaşında ilkokul son sınıfa gidiyo..araları çok..çünkü bu 2.evliliğm..bizim deniz var ya onun gibi 2.koca 2.çocuk isteyenlerdenim.akannehir

negatif çıkıyorsa muhtemelen hamile değilsin sonradan çıkan çift çizgiye güvenmeyin diyorlar sen birkaçgün sonra tekrar yap derim yada için rahat etmeyecekse kan testi yaptır

canım benim bildiğim idrar testini yapıp 5 dak sonra bakacaksın. Daha fazla süre atıyorum 1 saat sonra fln baktığında geçerliliğini yitiriyo. Uzun süre sonra çıkan silik çizgi bence pek de güvenilir değil. Ama şunu da unutma daha adetin gecikmediği için çizgiyi görememiş de olabilirsin. Çünkü çoğunlukla çift çizgi için adetin gecikmesinden sonra 5 gün sonra fln güvenli sonuç veriyo o testler. İnşallah hamilesindir yani istiyorsan tabi...

arkadaşım anlattığın şeyi geçen ay bende yaşadım..tam 4 farklı test yaptım aynen dediğin gibi oldu.çok umutlanmıştım ama günüm 2 gün geçince adet oldum..5 dakkadan sonra çıkan çizgileri dikkate alma .üzgünüm..mafoldumben

testi ilerleyen günlerde tekrar et canım derim ya da kan testi yaptırmak en mantıklısı galibaabilmiyorumkismile

negatif çıkıyorsa muhtemelen hamile değilsin sonradan çıkan çift çizgiye güvenmeyin diyorlar sen birkaçgün sonra tekrar yap derim yada için rahat etmeyecekse kan testi yaptır

teşekkürler bende çok beklemiyorum gerçi bu ay bi dahaki ay aşılama yaptıracaktık.olursada süpriz olur.tekrar sağol..

çok sağolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için desenize olan benim 3 tane teste oldu:)))hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…