bu karbonat testi de nedir kızlar, ilk kez duyuyorum
eve gidince deneyecem valla merak ettim
merhaba arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olurmusunuz?
adaşız demek oo ne güzel..sositososito
sibelcim ben de nazodan duydum vallaaa kız nazoo kabartma tozu var karbonat yok olur muuuuuuuuuuu:roflol:
evet kankivereliniortakhihoyyyt
söyle canım yardımcı olabileceğimiz birşeyse memnuniyetleyerimseniben
diğer forumlara baktım şöyle bi bu karbonat testine güvenmeyin diyolar :S
snmyal hoşgeldin
diğer forumlara baktım şöyle bi bu karbonat testine güvenmeyin diyolar :S
snmyal hoşgeldin
iki nazan arasında kaldım demek
hemen dilek tutiim
Allah nolur nisana hamiş olayım :Saruboceq::CüvCüv:
tabiki güvenme kız cimcime..bizimkisi umut işte..nasrettin hoca hesabı ya tutarsa ..:roflol:
inş hepimiz:CüvCüv::Saruboceq:
öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler vesade.sorunum şu benim bugün regl tarihimdi ben 2 gündür idrar testi yapıyorum ilk başta bişey çıkmıyor sonradan ikinci çizgi silik çıkıyor(ama uzun süre sonra) yani iki testte de öyle bugün de yaptım şuan yine birşey yok bu şekilde olupta hamile kalanı duydunuzmu?
öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler vesade.sorunum şu benim bugün regl tarihimdi ben 2 gündür idrar testi yapıyorum ilk başta bişey çıkmıyor sonradan ikinci çizgi silik çıkıyor(ama uzun süre sonra) yani iki testte de öyle bugün de yaptım şuan yine birşey yok bu şekilde olupta hamile kalanı duydunuzmu?
negatif çıkıyorsa muhtemelen hamile değilsin sonradan çıkan çift çizgiye güvenmeyin diyorlar sen birkaçgün sonra tekrar yap derim yada için rahat etmeyecekse kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?