sat 5mart
slm nazancım hoşgeldin :1hug:
yok kociş korunmuştu ben korunsaydım hamiş kalmam daha geç olurdu hap kullanınca hemen kalınmıyomuşhı snmi korunmuştunn bakalım ya inş vardır ama bilmiorum testte yapmıcam bi kaç gün beklicem
ben bugün dr.deydim kızlar..kan testlerimin sonucu temiz çıktı Allaha çok şükür.bir de rahimden kültür aldılar 2 gün sonra çıkacak sonuç.anlayacağınız yine açtım doktora..gerçi azizenin dediği kadar çok canım yanmadı..alıştım mı ne:roflol:
hiiiiiiiiiiiii ben çatlardım kız test yapmadan sositososito
inşallah gelmez kırmızılar da verirsin müjdeyi bize hihoyyyt[/Qaslında çatlıorum ama yapmak istemiorum kan testi felan 3ay içinde çok yaptırdığım için bekleme kararı aldım benim kırmızılar geçikecek hemde oğlum galiba ameliyat olacak yaz gelmeden o yüzden düşünmemeye çalaışıorum artık hamileliğpi
rahimden sumu aldılar senindeben bugün dr.deydim kızlar..kan testlerimin sonucu temiz çıktı Allaha çok şükür.bir de rahimden kültür aldılar 2 gün sonra çıkacak sonuç.anlayacağınız yine açtım doktora..gerçi azizenin dediği kadar çok canım yanmadı..alıştım mı ne:roflol:
ben bugün dr.deydim kızlar..kan testlerimin sonucu temiz çıktı Allaha çok şükür.bir de rahimden kültür aldılar 2 gün sonra çıkacak sonuç.anlayacağınız yine açtım doktora..gerçi azizenin dediği kadar çok canım yanmadı..alıştım mı ne:roflol:
hayırdır ne ameliyatıhiiiiiiiiiiiii ben çatlardım kız test yapmadan sositososito
inşallah gelmez kırmızılar da verirsin müjdeyi bize hihoyyyt[/Qaslında çatlıorum ama yapmak istemiorum kan testi felan 3ay içinde çok yaptırdığım için bekleme kararı aldım benim kırmızılar geçikecek hemde oğlum galiba ameliyat olacak yaz gelmeden o yüzden düşünmemeye çalaışıorum artık hamileliğpi
yok kociş korunmuştu ben korunsaydım hamiş kalmam daha geç olurdu hap kullanınca hemen kalınmıyomuş
hoşbulduk nasılsın nazommslm kızlar...ooo sezenim bilem gelmiş..hoş gelmiş..kaydirigubbakcemile5
hım demmekki benim daha epeyce bi ayım var
oh çok şükür hadi gözün aydın
simir testi için mi aldılar kültürü?
oda temiz çıkar bak görürsün :lepi:
allahın taktiri canım herkezin bünyesi bir değilki.bakarsın beklemeden olur
smaer değil tatlım..düşüklere sebep olan bi mikrop,bakteri,enfeksiyon falan var mı diye bakcekler..inşallah o da temiz çıksında çalışmalar devam etsin..bu hafta yımırta haftam.kaçırmayayım bari.göstere göstere bıktım ayoll:roflolhaoldumsmile:roflol:
hoşbulduk nasılsın nazomm
aaa alışmadınmı daha aça aça bir olduk zatenn ben hamişken bile 2 kere gözterdimmsmaer değil tatlım..düşüklere sebep olan bi mikrop,bakteri,enfeksiyon falan var mı diye bakcekler..inşallah o da temiz çıksında çalışmalar devam etsin..bu hafta yımırta haftam.kaçırmayayım bari.göstere göstere bıktım ayoll:roflolhaoldumsmile:roflol:
azizede bugün açıcaktı ne yaptı acaba onunda tekrardan su alıcaklardı iltihap gitmişmi diyesmaer değil tatlım..düşüklere sebep olan bi mikrop,bakteri,enfeksiyon falan var mı diye bakcekler..inşallah o da temiz çıksında çalışmalar devam etsin..bu hafta yımırta haftam.kaçırmayayım bari.göstere göstere bıktım ayoll:roflolhaoldumsmile:roflol:
smaer değil tatlım..düşüklere sebep olan bi mikrop,bakteri,enfeksiyon falan var mı diye bakcekler..inşallah o da temiz çıksında çalışmalar devam etsin..bu hafta yımırta haftam.kaçırmayayım bari.göstere göstere bıktım ayoll:roflolhaoldumsmile:roflol:
aaa alışmadınmı daha aça aça bir olduk zatenn ben hamişken bile 2 kere gözterdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?