nazo ben finikeden sen nerden canım?
hoşgeldin canım.tabiki hamile kalma şansın var.ama 27 şubattan beri nerdeyse 1,5 aydır adet görmedin mi?mutlaka dr.gitmen lazım.eğer gebelik yoksa bu gecikmenin sebebi araştırılır,düzensizliğin tedavi edilir.muhtemelen pko olabilirsin canım.geçmiş olsun.
doktora gitmeye korkuyorum arkadaslar kotu bisey var diyecek diye:s 6 aydir deniyoruz daha onceleri adet duzensizligi yoktu sonra 3 yil hap kullandim biraktim ve duzensiz olmaya basladi inanin cok korkuyorum..:s nasil bekledigimede gelirse onceki aylar hep erken davrandim ve hayal kirikligina ugradim suanda cesaretim yok acikcasi
doktora gitmeye korkuyorum arkadaslar kotu bisey var diyecek diye:s 6 aydir deniyoruz daha onceleri adet duzensizligi yoktu sonra 3 yil hap kullandim biraktim ve duzensiz olmaya basladi inanin cok korkuyorum..:s nasil bekledigimede gelirse onceki aylar hep erken davrandim ve hayal kirikligina ugradim suanda cesaretim yok acikcasi
hb canim yok daha adet olmadim ve pko ne acaba?
anlıyorum seni ama git yine de eğer bişey bile varsa tedavi olursun, erken teşhis çok önemli, ama belki de kötü bişey yoktur ve bebişin geliyordur, hemen git zaman kaybetme.
insallah yoktur ve hamileyimdir allah isteyen herkese nasip etsin
adette düzensizliğe ve gecikmeye neden olan bir çok sebeb var.bunların başında kistler geliyo,sonra hormonal bozukluklar,stres vs.vs.pko(polikistikover)yumurtalıklatda oluşan çok sayıda küçük kistler demektir.adet düzensizliği,ağrılı adet,kilo,kıllanma,sivilce,ağrı yapabilir,bazen hiç bi belirtide vermeyebilir.tedavi edilmesi gerekir,gebeliği engeller.benim ki yaşadıklarım tecrübelerden kalpağrısı,cimcimenin dediği gibi her bünye farklıdır.senin mutlaka bi doktora mümkünse özele gidip ayrıntılı muayene olman gerek..
nazo ben temmuz 2008 de evlendim kasım 2009 a kadar hep eşim korundu . adetim hep düzenli geldi bekarkende evliykende. kasım dan bu yana yumurtlama günümü takip ettim ama pek o günlere denk gelmedi ilişkilerimiz bi aksilik felan çıktı yapamadık yada ilk günü yaptım onunla kaldı felan .bakalım mart ayında da son günü yapamadık yinede umutluyum inşllah bu ay halime kalırım.artık kafaya takmaya başladım.2-3 daha olmazsa dr gitmeyi düşünüoyrum.hayırlısı bakalım.
ayy simdi daha cok korktum acilen doktora gitsem iyi olcak dediginiz gibi:s
korkma güzelim.korkacak bişey yok.Herşey insanlar için..çözümü olan şeyler bunlar..sen ihmal etme o kadar.inşallah bişeyciğin yoktur.olmasa bile gebelik öncesi her kadının genel bi muayaneden geçmesi çok faydalıdır..unutmayın..önemli olan gebe kalmak değil..sağlıklı gebelik yaşayarak,sağlıklı bireyler dünyaya getirmek,bunun içinde en baştan önlem almak gerek..ay bugün bende haydar dümen gibiyim ayol..sorun cevaplıyalım köşesi mi açsak ne kızlar?:roflol:
korkma güzelim.korkacak bişey yok.Herşey insanlar için..çözümü olan şeyler bunlar..sen ihmal etme o kadar.inşallah bişeyciğin yoktur.olmasa bile gebelik öncesi her kadının genel bi muayaneden geçmesi çok faydalıdır..unutmayın..önemli olan gebe kalmak değil..sağlıklı gebelik yaşayarak,sağlıklı bireyler dünyaya getirmek,bunun içinde en baştan önlem almak gerek..ay bugün bende haydar dümen gibiyim ayol..sorun cevaplıyalım köşesi mi açsak ne kızlar?:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?