mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

doktora gitmeye korkuyorum arkadaslar kotu bisey var diyecek diye:s 6 aydir deniyoruz daha onceleri adet duzensizligi yoktu sonra 3 yil hap kullandim biraktim ve duzensiz olmaya basladi inanin cok korkuyorum..:s nasil bekledigimede gelirse onceki aylar hep erken davrandim ve hayal kirikligina ugradim suanda cesaretim yok acikcasi

hb canim yok daha adet olmadim ve pko ne acaba?

anlıyorum seni ama git yine de eğer bişey bile varsa tedavi olursun, erken teşhis çok önemli, ama belki de kötü bişey yoktur ve bebişin geliyordur, hemen git zaman kaybetme.

güzelim doktora gitmeye niye korkuyosun, Allah dermansız dert vermesin. Bi problem varsa bile hemen tedavi olursun. Böyle konularda erken davranmak çok önemli. Doktor çok büyük ihtimalle kan tahlili yaptırır sana, hormonlarını kontrol eder ve alttan ultrasonla rahimini inceler. Ama sen ihmal edersen gitmeyi eğer bi sorun varsa tedavin gecikir ve zorlaşır elbet.
İnşallah bir şeyin yoktur ve hamişsindir.
Ama onun için de doktora gidip test yaptırman gerek a.s

nazo ben temmuz 2008 de evlendim kasım 2009 a kadar hep eşim korundu . adetim hep düzenli geldi bekarkende evliykende. kasım dan bu yana yumurtlama günümü takip ettim ama pek o günlere denk gelmedi ilişkilerimiz bi aksilik felan çıktı yapamadık yada ilk günü yaptım onunla kaldı felan .bakalım mart ayında da son günü yapamadık yinede umutluyum inşllah bu ay halime kalırım.artık kafaya takmaya başladım.2-3 daha olmazsa dr gitmeyi düşünüoyrum.hayırlısı bakalım.

hb canim yok daha adet olmadim ve pko ne acaba?

adette düzensizliğe ve gecikmeye neden olan bir çok sebeb var.bunların başında kistler geliyo,sonra hormonal bozukluklar,stres vs.vs.pko(polikistikover)yumurtalıklatda oluşan çok sayıda küçük kistler demektir.adet düzensizliği,ağrılı adet,kilo,kıllanma,sivilce,ağrı yapabilir,bazen hiç bi belirtide vermeyebilir.tedavi edilmesi gerekir,gebeliği engeller.benim ki yaşadıklarım tecrübelerden kalpağrısı,cimcimenin dediği gibi her bünye farklıdır.senin mutlaka bi doktora mümkünse özele gidip ayrıntılı muayene olman gerek..

ayy simdi daha cok korktum acilen doktora gitsem iyi olcak dediginiz gibi:s

ooo daha erken..panik yapma sakın.hem yeni evli sayılırsın.günlerini takip edip kaçırmadan 6 ay denemen lazım en az..yine olmazsa o zaman bi dr.görünürsün..tıp çok ilerledi çokkk.Allah isteyen herkese versin inşallah..:Saruboceq:

Arkadaslar hepınıze destegınız ıcın tesekkur edıyorum sıze ıyı sohbetler benım cıkmam gerekıyor sonra yıne gorusuruz ınsallah.. Allah herkesın gonlune gore versın.. Hayırlı gunler..

bi de kızlar yumurtlama dönemiyle kendimizi kıstlamamız gerek, evet yumurtlama döneminde gebe kalma şansı çok artıyor diğer günlere göre ama öyle çok duydum ki yumurtlama döneminde ilişkiye girmeyen ama hamile kalanları...
Biraz da bu bizde stres yapıyo sanırım yumurtlama döneminde yapalım fikri yani....

ayy simdi daha cok korktum acilen doktora gitsem iyi olcak dediginiz gibi:s

korkma güzelim.korkacak bişey yok.Herşey insanlar için..çözümü olan şeyler bunlar..sen ihmal etme o kadar.inşallah bişeyciğin yoktur.olmasa bile gebelik öncesi her kadının genel bi muayaneden geçmesi çok faydalıdır..unutmayın..önemli olan gebe kalmak değil..sağlıklı gebelik yaşayarak,sağlıklı bireyler dünyaya getirmek,bunun içinde en baştan önlem almak gerek..ay bugün bende haydar dümen gibiyim ayol..sorun cevaplıyalım köşesi mi açsak ne kızlar?:roflol:

nazo dümen :roflol: resmen kadın programında eğitici söylemlerde bulunan tipler gibi oldun :roflol:

cok haklisin umarim size iyi haberlerle donerim simdilik hoscakalin gorusmek uzere insallah

heee kızlar arada kaynadı valla.ben bugün dr.gittim yine..aşağıdan kültür alınmıştı ya..o da temiz çıktı..anlamadım gitti..içerisi o kadar temiz ki...bebek tutunamıyo..ayağı kayıp düşüyo zağar:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…