heee kızlar arada kaynadı valla.ben bugün dr.gittim yine..aşağıdan kültür alınmıştı ya..o da temiz çıktı..anlamadım gitti..içerisi o kadar temiz ki...bebek tutunamıyo..ayağı kayıp düşüyo zağar:roflol:
nazo dümen :roflol: resmen kadın programında eğitici söylemlerde bulunan tipler gibi oldun :roflol:
hadi gözün aydın canım
senin ki sinek kaydı misali demek ki :roflol:
ama en azından kafan rahat eder, acaba bişey mi var da olmuyo diye düşünmekten kurtulmuşsun a.s
he kız sibel..bi ara adım ultrason nazoydu..hamişlerin bebelerinin cinsiyetlerini tutturuyodu.şimdi dümen oldum..ayy kız hepiniz doğurup doğurup gitçeniz..ben burda master mı yapcem acaba..öğretim görevlisi olarak KK ya transfer mi olsam:roflol::roflol::roflol:
güzelim ben gebe kalıyom kalmasınada 2 sefer üst üste 4-5 haftalıkken düşüyolar..içerisi cilalı demek..:roflol:
slm arkadaşlar yaa 1 hafta 10 gün uyutan uyku ilacı varmı geçmio bu günler walla asker yolu bekler gibi gün hatta saatlri sayıyorum offf ALLAH'ım yardım et
cilalı nazo dümen
nasıl yeni ismin naniknanik
slm arkadaşlar yaa 1 hafta 10 gün uyutan uyku ilacı varmı geçmio bu günler walla asker yolu bekler gibi gün hatta saatlri sayıyorum offf ALLAH'ım yardım et
geçen bi yerde izledim kızlar, yumurta döllendikten sonra rahme tutunması sırasında bi horman salgılanıyormuş. bu hormon stresten etkilenebilirmiş. döllenmiş yumurtanın rahme tutunma zamanını döllendikten sonra 8-10 gün dersek yani bu sıralarda stres yapmaman gerekirmiş. acaba tuttu mu diye düşünmek yerine, tuttuğunu, bebişinin karnında olduğunu hayal edip mutlu olmak bu salgılanan hormonu olumlu etkilermiş
ben de programın yalancısıyım, ama sonuçta mantıklı değil mia.s
geçen bi yerde izledim kızlar, yumurta döllendikten sonra rahme tutunması sırasında bi horman salgılanıyormuş. bu hormon stresten etkilenebilirmiş. döllenmiş yumurtanın rahme tutunma zamanını döllendikten sonra 8-10 gün dersek yani bu sıralarda stres yapmaman gerekirmiş. acaba tuttu mu diye düşünmek yerine, tuttuğunu, bebişinin karnında olduğunu hayal edip mutlu olmak bu salgılanan hormonu olumlu etkilermiş
ben de programın yalancısıyım, ama sonuçta mantıklı değil mia.s
bende öyle yapıyorum ama özellikle çalısırken atıcam adıma bile dikkat ediyorum sanki hamileymiş gibi
bide şu testler on gün önce belli etmezmi yaa:bbo:
bende öyle yapıyorum ama özellikle çalısırken atıcam adıma bile dikkat ediyorum sanki hamileymiş gibi
bide şu testler on gün önce belli etmezmi yaa:bbo:
neyi görecek canım anlamadımkızlar bi de bişi sorcam, adet olmadan önce yumurtlama döneminden sonra yani o arada kalan bizi deli eden süre içinde alttan ultrasonla görebilir mi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?