mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hadi gözün aydın canım
senin ki sinek kaydı misali demek ki :roflol:
ama en azından kafan rahat eder, acaba bişey mi var da olmuyo diye düşünmekten kurtulmuşsun a.s

nazo dümen :roflol: resmen kadın programında eğitici söylemlerde bulunan tipler gibi oldun :roflol:

he kız sibel..bi ara adım ultrason nazoydu..hamişlerin bebelerinin cinsiyetlerini tutturuyodu.şimdi dümen oldum..ayy kız hepiniz doğurup doğurup gitçeniz..ben burda master mı yapcem acaba..öğretim görevlisi olarak KK ya transfer mi olsam:roflol::roflol::roflol:

slm arkadaşlar yaa 1 hafta 10 gün uyutan uyku ilacı varmı geçmio bu günler walla asker yolu bekler gibi gün hatta saatlri sayıyorum offf ALLAH'ım yardım et

hadi gözün aydın canım
senin ki sinek kaydı misali demek ki :roflol:
ama en azından kafan rahat eder, acaba bişey mi var da olmuyo diye düşünmekten kurtulmuşsun a.s

güzelim ben gebe kalıyom kalmasınada 2 sefer üst üste 4-5 haftalıkken düşüyolar..içerisi cilalı demek..:roflol:

alemsin valla
şekerim bi kere hepimiz nisanda hamiş kalcaz ben çok umutluyum
enfeksiyona rağmen umutluyum o derece yani, neyimeyse bu ay umutlanmak
hani derler ya umut fakirin ekmeği diye :teytey:

slm arkadaşlar yaa 1 hafta 10 gün uyutan uyku ilacı varmı geçmio bu günler walla asker yolu bekler gibi gün hatta saatlri sayıyorum offf ALLAH'ım yardım et

gir bi ameliyathaneye nolur bana narkoz verin şuracıkta 1 hafta 10 gün kıvrılır yatarım de:roflolyy oyy kıyamam sana kuzum..günlük yaşantınızı aksatmayın,strese girmeyin..unutun gitsin..hatta hatırlamamak için gezin dolaşın,wc ye bile girmeyin..mümkünse bugünlerde kk ya bile seyrek takılın derim ben ordinalyus dümenden prof olaraktan..:roflol:

düşünmemeye çalışırken bile onu düşünüyorum 2.5 yıldır bekliyorum yolunu ama bu ay daha bi başka işte kistim vardı geçen ay onu hallettik rahim filmi falan çektirdim 26 marta testlerde iyi bide incir kürü....

geçen bi yerde izledim kızlar, yumurta döllendikten sonra rahme tutunması sırasında bi horman salgılanıyormuş. bu hormon stresten etkilenebilirmiş. döllenmiş yumurtanın rahme tutunma zamanını döllendikten sonra 8-10 gün dersek yani bu sıralarda stres yapmaman gerekirmiş. acaba tuttu mu diye düşünmek yerine, tuttuğunu, bebişinin karnında olduğunu hayal edip mutlu olmak bu salgılanan hormonu olumlu etkilermiş
ben de programın yalancısıyım, ama sonuçta mantıklı değil mia.s

bence en güzeli...yok yaaa bu ay tutmamıştır...zaten ben gelecek aya hamile kalmak istiyorum deyin kızlar...kendinizi dinlemeyin...:roflol:ya ben size diyom ama adet öncesi beni görün siz manyak oluyom..elde değil be güzelim kafaya takmamak,bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz..her ay hayal edip,ümitlenip sonra hüsran...mafoldumbençokkk zorçokkk..en iyisi bi meşgale bulmak..

bende öyle yapıyorum ama özellikle çalısırken atıcam adıma bile dikkat ediyorum sanki hamileymiş gibi
bide şu testler on gün önce belli etmezmi yaa:bbo:

bende öyle yapıyorum ama özellikle çalısırken atıcam adıma bile dikkat ediyorum sanki hamileymiş gibi

evet yaa..süper fikir..ticarete atılıyom kızlar...hemen bi mucit bulmam lazım önce..gününden 10 gün önce sonuç veren test icat ettirip satayım...paraya para demem valla...şakkıdıalkisalkisalkis

kan tahlilinden belli olur ama idrar testinden belli olmaz pek
yaaaa ben de erkenden öğrenmek istiyorum hep, varsa var yoksa yok, kırmızıları beklemek çok zor geliyo

huu aşşadaki kuzucuklarım..hamişlerim..asansör bozuk bi zahmet siz geliven gari yukarı

kızlar bi de bişi sorcam, adet olmadan önce yumurtlama döneminden sonra yani o arada kalan bizi deli eden süre içinde alttan ultrasonla görebilir mi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…