kız nazoo oku oku güldüm valla bı gün bu ne performanss gülümm
neyi görecek canım anlamadım
evet canım ya gülmekten öldüm burdasezencim nazo bugün tam formunda
hamilelik yüzünden sıyırdık hepimiz sanırım artık akannehir
çıldırıyorum galibadelikafadulden
anlamaz canım hiç sanmıyorum ben 5 haftalıkken gittim fındık kadar bişey zor gözüktü döllenmeyide anlayamazyumurtanın döllenip döllenmediğini görebilir mi yani anlaşılır mı bu sürede?
anlamaz canım hiç sanmıyorum ben 5 haftalıkken gittim fındık kadar bişey zor gözüktü döllenmeyide anlayamaz
kızlar bi de bişi sorcam, adet olmadan önce yumurtlama döneminden sonra yani o arada kalan bizi deli eden süre içinde alttan ultrasonla görebilir mi doktor?
naaniiinaaaniiiinaaaaniiiiii...naaaa....niiiiiii...burda bebek bebek ...çift çizgi..çift çizgi..falan diye azcıkım sıyrıktıran arkidiş...gel ablana tedavi edeyim seni...rahatla...oommmmmdelikafadulden
nazoya baktırın kızlar belkim o görür ileri teknolojik görme yeteneğine sahipppöfffffffffff niye ya niyeeeeeeeee
nazo acilen erkenden sonuç veren testlerin üretimene geçmelisin canım yoksam hakkaten sıyırcaz biz bu gidişle
hahahhhhaaaaa daha öyle bi ultrason icat edilmedi sibelimm..sakın dr ye falan da sorma adam gülmekten ölür..:roflol:
yaf o zaman bu tıp o kadar da ilerlememiş
benim ihtiyaçlarıma cevap veremiyo kaydirigubbakcemile3
walla bencede daha 10 gün yapılan gi test bile yok
ha ha ha o zamana kadar senin torunların olur canımm bekleme bence hemenşimdi benim tıptan beklediğim şu,
öyle bi test olsun ki değil 10 gün, ilişki sonrası hemen söylesin tuttu tamamdır, ya da tutmadı yarın tekrar dene gibi :roflol:
en doğru sonuç 10 gün sonra kan testinde çıkıyomuş sibelcimm
ha ha ha o zamana kadar senin torunların olur canımm bekleme bence hemen
vericektir canım zamanı gelince hepsi olucakkah ne güzel söyledin torunların olur diyeeeee
Allah'ım önce bebişimi versin sonra da torunları inşallaaaaaaaaahhhhh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?