mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

yaf o zaman bu tıp o kadar da ilerlememiş
benim ihtiyaçlarıma cevap veremiyo kaydirigubbakcemile3

tıp bilem bizim taleplerimizi karşılaya mıyo..haklısın bacılar...arada sesim çıkmıyo ya..o sırada test üzerinde çalışıyom..ilişkiden hemen sonra sölüverecek bi test yapıyom..ya da dur yaa,daha adamdayken hangi spermin dölleyeceğini bilen test icat edeyim...delikafadulden

bak ben demedimmiii

şimdi benim tıptan beklediğim şu,
öyle bi test olsun ki değil 10 gün, ilişki sonrası hemen söylesin tuttu tamamdır, ya da tutmadı yarın tekrar dene gibi :roflol:

sibelcim süpersin:lepi:hemen fikrini birde dilekçe ilave edip sağlık bakanlığına oradan amerikaya ,nasa'ya masaya her yana gönderiyom..bi kaç yüzyıla cevabı gelir tatlım bekleyelim...torunlar uğraşmaz bari kız..yok ovulasyon.yok yumurta,yok hsg falan...insanlık için büyük bi adım attık kızlar....:lepi:delikafaduldendelikafadulden

off yaaa...sıyırdık mıyırdık ama kızlar..bakın nekaaa güzel..en azından dertlerimizle dalga geçip eğlenebiliyoz..bizden bu kaddar..gerisi tıp'a kalmış..guclubacismile

neyse kuzucuklarım ben işteyim ya..sizin yüzünüzden işten atılmadan biraz mola veriyom..sonra yine uğrarım..kendinize iyi bakın..takmayın takmayın..hatta bi oyun havası kaseti koyup kurtlarınızı dökün.mutlaka işe yarar...hamişler yavaş yavaş emme..haydiiiii lililililil lililililil yaaaaarrrrrr..:lepi::roflol:

haklısın nazocum iyi kafa dağattık valla sayende sağolasın
ben de biraz işime döneyim sonra yine girerim
öpüldünüz şekerler:dance:

Kızlar ben geldim.Nasılsınız?
NAZO kız gülmekten öldürdün beni...
Buarada HARZEMŞAH arkadaşımıza çok üzüldüm okurken içim titredi.Allah kimseye yaşatmasın ya...

kızlar bu kan testini nasıl yapılıyo ne diyosunuz hamile olduğumu öğrenmek içinmi yoksa sadece kan testi yaptırıcam mı?

kızlar bu kan testini nasıl yapılıyo ne diyosunuz hamile olduğumu öğrenmek içinmi yoksa sadece kan testi yaptırıcam mı?

tatlım kan testi tabii ki hamiş olup olmadığını öğrenmek için
ama doktora gittiğinde belki diğer hormonlarına da bakmak ister, doktor yazacaktır sana ne testi yaptıracağını a.s

kızlar bi yemeğe gittim coşmuşsunuz delikafadulden

walla kız bi coştuk sorma..çok şeyyy kaçırdın çokkk..biz burda insan nesli için çalışmalar başlattık..saolsun sibelde çok süper fikirler vardı..ben de onları değerlendiriyom..şu ara çok önemli bi test üzerinde çalışıyorum..laboratuvarımdayım.bayanssulusmiledelikafadulden

Allah sizi napsınn yapın o icadı hepimize lazımm :teytey:

ay bende ki avatara da bakar mısınızzemuszemussankim bebek isteyen bi forumun değilde,mercimek fırında forumuna üyeyim...aşk işte naaparsınızzz..aslında doğru,ben bebek işini en baştan ele almış bi avatar koymuşum..çin işi,japon işi,bunu yapan iki kişi sonuçta..:roflol:

napalım bebikim yaa...bu bekleme süreleri yok mu..cümleten kafayı yedirtiyo..bizde işi gırgıra sardık ki..stres dağıtalım..sen nasılsın?Şeniz

ben bomba gibiyim canım, reglimin 9. günü, bizim kazı çalışmaları devam ediyo kaydirigubbakcemile

kızlar ya benim yarın regl günüm ama ben dayanamayıp cumartesi yaptım idrar testi ve çift çizgi çıktı, dünden beri kasıklarım ağrıo regl olmam di miiieyvahedigeldismile

misafirliğe mi geldiniz gıı?girinde azıcık tutun işin ucundan..kendi başıma yaz yaz nereye kadar di mi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…