yaf o zaman bu tıp o kadar da ilerlememiş
benim ihtiyaçlarıma cevap veremiyo kaydirigubbakcemile3
bak ben demedimmiiitıp bilem bizim taleplerimizi karşılaya mıyo..haklısın bacılar...arada sesim çıkmıyo ya..o sırada test üzerinde çalışıyom..ilişkiden hemen sonra sölüverecek bi test yapıyom..ya da dur yaa,daha adamdayken hangi spermin dölleyeceğini bilen test icat edeyim...delikafadulden
sibel nazo senin aletini icat etmeye çalışıyo heralde çok yoğun baksana:roflol:
artıkın nazocum 10 yıl aramızda olmaz anca icat eder gülümm:roflol:cefakar nazom benim hemen arkadaşının imdadına yetişir
:roflol:
şimdi benim tıptan beklediğim şu,
öyle bi test olsun ki değil 10 gün, ilişki sonrası hemen söylesin tuttu tamamdır, ya da tutmadı yarın tekrar dene gibi :roflol:
neyse kuzucuklarım ben işteyim ya..sizin yüzünüzden işten atılmadan biraz mola veriyom..sonra yine uğrarım..kendinize iyi bakın..takmayın takmayın..hatta bi oyun havası kaseti koyup kurtlarınızı dökün.mutlaka işe yarar...hamişler yavaş yavaş emme..haydiiiii lililililil lililililil yaaaaarrrrrr..:lepi::roflol:
kızlar bu kan testini nasıl yapılıyo ne diyosunuz hamile olduğumu öğrenmek içinmi yoksa sadece kan testi yaptırıcam mı?
kızlar bi yemeğe gittim coşmuşsunuz delikafadulden
kızlar bi yemeğe gittim coşmuşsunuz delikafadulden
walla kız bi coştuk sorma..çok şeyyy kaçırdın çokkk..biz burda insan nesli için çalışmalar başlattık..saolsun sibelde çok süper fikirler vardı..ben de onları değerlendiriyom..şu ara çok önemli bi test üzerinde çalışıyorum..laboratuvarımdayım.bayanssulusmiledelikafadulden
Allah sizi napsınn yapın o icadı hepimize lazımm :teytey:
napalım bebikim yaa...bu bekleme süreleri yok mu..cümleten kafayı yedirtiyo..bizde işi gırgıra sardık ki..stres dağıtalım..sen nasılsın?Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?