kızlar ya benim yarın regl günüm ama ben dayanamayıp cumartesi yaptım idrar testi ve çift çizgi çıktı, dünden beri kasıklarım ağrıo regl olmam di miiieyvahedigeldismile
kızlar ya benim yarın regl günüm ama ben dayanamayıp cumartesi yaptım idrar testi ve çift çizgi çıktı, dünden beri kasıklarım ağrıo regl olmam di miiieyvahedigeldismile
pandacım hamiş olduğunda ilk ay bazen 1-2 ay adet günlerinde sanki regl olcakmış gibi ağrıların olur..olur olur geçer yani..panik yapma..hamişliğin tadını çıkar..hayırlı olsun..
çift çizgi miiiii delikafadulden ollelyyyyyy hayırlı olsunnn canım
kız benimde 11.gün..tüm hızla çalışmalara devam..dün akşam sorma bi yorgun bi yorgunum...adam diyo sen yorgunsun boşver yarın olsun..ben olmazz diyorum kaçmasın yumurtalar..ben gözümü kaparım vazifemi yaparım dedim:roflol:gül gül... ne konsantrasyon kaldı ne bişey..:roflol:
kız benimde 11.gün..tüm hızla çalışmalara devam..dün akşam sorma bi yorgun bi yorgunum...adam diyo sen yorgunsun boşver yarın olsun..ben olmazz diyorum kaçmasın yumurtalar..ben gözümü kaparım vazifemi yaparım dedim:roflol:gül gül... ne konsantrasyon kaldı ne bişey..:roflol:
hergün hergün görev haline geldi artık :sm_cool:
hergün hergün çok zor yaaa
bizim genelde 1 dolu 1 boş oluyo :kedi:
kız pandacım azcık tüyo ver.naptında tutturdun bu ay..anladın mı hamiş olduğunu..belirtilerin nelerdi..ne zamanlar çalışma yaptınız vs.vs..:ecrin_bebek:
aaaaaaa hamiş varmış aramızda pandammmm tebrikleeeeeeerrrrrr
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
amin tatlım saol.darısı başınıza inşallah
her gün her gün..can mı dayanır kııı..azcık adamıda düşünmek gerek..petrol boru hattı mı bu,bu değmenin suyu nerden geliyo ki:roflol:
walla canım yumurtlama gününü hesapladık ona göre gün aşırı ilşkiye girdik işte bi de haftasonuna denk geldi ilşkiye gişrdikten sora kalkmadım sabah kadr yattım. hamile olduumu hissettim aslında vücudum biraz daha kadınsılaştı gibi geldi bana çok aşırı duygusallaştım herşeye ağlar oldum canım çok alakasız şeylker çekiodu
slm kızçelerimm ben gelmişemmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?