mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar ya benim yarın regl günüm ama ben dayanamayıp cumartesi yaptım idrar testi ve çift çizgi çıktı, dünden beri kasıklarım ağrıo regl olmam di miiieyvahedigeldismile

anaaaa...pandaya bak sen..kız hamiş olmuşun..bağırsana..hala regl olurmuyum diye soruyo..Allah iyiliğini versin..TEBRİKLER arkadaşımmmalkisalkisalkis

pandacım hamiş olduğunda ilk ay bazen 1-2 ay adet günlerinde sanki regl olcakmış gibi ağrıların olur..olur olur geçer yani..panik yapma..hamişliğin tadını çıkar..hayırlı olsun..

çift çizgi miiiii delikafadulden ollelyyyyyy hayırlı olsunnn canım

kız benimde 11.gün..tüm hızla çalışmalara devam..dün akşam sorma bi yorgun bi yorgunum...adam diyo sen yorgunsun boşver yarın olsun..ben olmazz diyorum kaçmasın yumurtalar..ben gözümü kaparım vazifemi yaparım dedim:roflol:gül gül... ne konsantrasyon kaldı ne bişey..:roflol:

offfffsırnaşık şey nazoooo çok alemsin yaaaa

hergün hergün görev haline geldi artık :sm_cool:

kız pandacım azcık tüyo ver.naptında tutturdun bu ay..anladın mı hamiş olduğunu..belirtilerin nelerdi..ne zamanlar çalışma yaptınız vs.vs..:ecrin_bebek:

aaaaaaa hamiş varmış aramızda pandammmm tebrikleeeeeeerrrrrr
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

kız pandacım azcık tüyo ver.naptında tutturdun bu ay..anladın mı hamiş olduğunu..belirtilerin nelerdi..ne zamanlar çalışma yaptınız vs.vs..:ecrin_bebek:

walla canım yumurtlama gününü hesapladık ona göre gün aşırı ilşkiye girdik işte bi de haftasonuna denk geldi ilşkiye gişrdikten sora kalkmadım sabah kadr yattım. hamile olduumu hissettim aslında vücudum biraz daha kadınsılaştı gibi geldi bana çok aşırı duygusallaştım herşeye ağlar oldum canım çok alakasız şeylker çekiodu

her gün her gün..can mı dayanır kııı..azcık adamıda düşünmek gerek..petrol boru hattı mı bu,bu değmenin suyu nerden geliyo ki:roflol:

Kız alemsin ya nereden geliyor bunlar aklına...

haydin şekerpareler ben çıkıyorum artık,
hepicüünüze bu akşam ki çalışmalarınızda başarılar dilerim :)
yarın görüşürüüüüzzz

Off offfff neler denemedik ki ama gelmiyor işte inatçı nazar boncuğum.En sonunda bizde doktora karar verdik inşallah doktor kaçırmaz günlerime direnemez nazar bocuğum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…