mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Off offfff neler denemedik ki ama gelmiyor işte inatçı nazar boncuğum.En sonunda bizde doktora karar verdik inşallah doktor kaçırmaz günlerime direnemez nazar bocuğum...

canım ben de pek umutlu deildim bu aydan ama olmuşkaydirigubbakcemile3 doktor deseydi bi de bebik annesinin karnında diee rahatlıcam iicebayanssulusmile

gelsin meleklerimiz konsunlar göbüşümüze ALLAHIMIZIN izninle :Saruboceq:

Canım HARZEMŞAH sil hamişlik listesinden.Sabah EREN SEZEN girdi bebeğini kaybettiğini 2 gün önce kalbi durduğunu söyledi kürtaj olmuş canım HARZEMŞAH.

canım tebrik ederim sorunsuz hamilelik geçirirsin inş.devlet hastaneleri iyi değil cnmm ilgilenmiyolar doğru dürüst sigortan varsa özele gitt

saol tatlım emekli sandığına bağlıyım bi tek hamilelik testi mi yapıolar yoksa daha test istiolar mı bilio musun

iyidir canm opuyorumnanaktan
yarın sonucumu alcam kısmetse temiz çıkarsa korunmayı bırakıyoz dr.dedi.
hayırlısı olsun herşeyin.
sen nasılsın hiç uğramıyon artık?
ben geliyorum okuyorum yazdıklarınızı ama denk gelemiyoruz sen olmuyosun ayy hadi başlayın çalışmalarada gelsin bebişinn

kız dilek senin tıkerı görünce hamişsin sandım..azizem hele şükür gıı..gelebildin..ay biz bi kaynattık bugün burayı sormayın gitsin..vaktiniz olduğunda geçmişi okuyun bi gülün:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…