mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

EVET CANMM EN İYİSİ DUA ETMEK CANMM...
HİÇ CANINI SIKMA ALLAHIMIZ ZAMANINI BİLİYO YETERKİ HAYIRLI VE SAĞLIKLI OLSUN CANMM.:Saruboceq:

evet benim ilk olcak olursa 5 aydır istiyorum :ecrin_bebek:

5ay nekii snelerce bekleyenler var seni çok ii anlıorum beklemek çok zorr ama ümidini kesme sakın rabbim sanada verecek zamanı vvar demekki üzülme belkide bebişin seninledirryerimseniben

Canım eşim sağ olsun ön sevişme konusunda elinden geleni yapıyor...Bak bu konuda aklısın belli bir süre sonra aklıma bebek geliyor ve çıkmıyor ama gelmediği zamanda kuruluk oluyor...
diloş gelmio galiba ben hiç denk gelemiorum onunla yaaa

Geldim kuşum...2 gün oldu eskisi kadar sık giremedim canım...Girsemde bu topikte kimse olmayınca başka muhabbet topiklerine kayıyorum...
Kızlar az önce Kuran-ı okudum dua ettim herşey için...Allah duyarda kabul eder inşallah dualarımı...

düşünme cnm bebişi sal çayıra mevlam kayıra de.eşinle gezionmu yoksa değerlendirionuzmu evde olmasınıı..allahım dualarınız kabul etsinn:1hug::1hug:

düşünme cnm bebişi sal çayıra mevlam kayıra de.eşinle gezionmu yoksa değerlendirionuzmu evde olmasınıı..allahım dualarınız kabul etsinn:1hug::1hug:

Ah bir olsa takmamak kafaya...
Canım zaten eşim 1 haftalık izinli...Pazartesi iş başı yapacak...Adetimle beraber bugün 7 gün oldu zaten adetim 3 gün sürüyor ve 4. günü bişey kalmıyor...Bitttiği gibi başladım çalışmalara...Doktorum bu ayın 16 gelin dedi kontrole 15 dede yaramazlık önerdi ama ben o güne kadar boş geçirmeyi düşünmüyorum...Çünkü başka bir topikte okudum...Doktoru 13 çağırmış onu takibe ama kızın 2 gün önce yumurtası çatlamış erkenden bunuda okuyunca dedim 16 sına kadar devam sonrası yine devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…