GÜzeller ben Şİmdİlİk Çıkıyom kocİŞ geldİ ÖptÜm Çooookk....
ya canım her ay bişeyler denedim olmadı bu ay oluruna bıraktım olmassa zaten 2 ay sonra doktora gitcem cok üzülüyorum inan ama hayırlısı olsun demekten bi de dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden tatlım :sinifsinif:
bendede hiç umut yokken testte çıktı düşünmemek en iiisi
GÜzeller ben Şİmdİlİk Çıkıyom kocİŞ geldİ ÖptÜm Çooookk....
düşünmeyim diyorum ama elimde olmuyoki canım bir dakika bile aklımdan cıkmıyo... sende bebişini saglıkla kucagına alırsın inşallah canım
amin inşş.senin ilkmi ne zmandır istiosun
evet benim ilk olcak olursa 5 aydır istiyorum :ecrin_bebek:
Canım eşim sağ olsun ön sevişme konusunda elinden geleni yapıyor...Bak bu konuda aklısın belli bir süre sonra aklıma bebek geliyor ve çıkmıyor ama gelmediği zamanda kuruluk oluyor...sor tabi güzelim..aslında bu sorunun çok kolay çözümü..ama şartlar işte her zaman olmuyo.önsevişme zamanını uzun tutacaksınız..özellikle sen,görev olduğu için değil,bebek için değil,gerçekten zevk alarak yapacaksın..bu da beyinde bitiyo..eğer yorgunsan,ya da canın istemiyosa konsantre olmakta zorlanıyosun,o zamanda senden gelmesi gereken o doğal kayganlaştırıcı akıntı gelmiyo..öyle olunca da olay işkenceye dönüşüyo..çözüm mü?ortam değiştirmek,fantazi kurmak,olayı uzatmak yardımcı olabilir.umarım yardımcı olmuşumdur...a.s
diloş gelmio galiba ben hiç denk gelemiorum onunla yaaa
evet benim ilk olcak olursa 5 aydır istiyorum :ecrin_bebek:
Canım eşim sağ olsun ön sevişme konusunda elinden geleni yapıyor...Bak bu konuda aklısın belli bir süre sonra aklıma bebek geliyor ve çıkmıyor ama gelmediği zamanda kuruluk oluyor...
Geldim kuşum...2 gün oldu eskisi kadar sık giremedim canım...Girsemde bu topikte kimse olmayınca başka muhabbet topiklerine kayıyorum...
Kızlar az önce Kuran-ı okudum dua ettim herşey için...Allah duyarda kabul eder inşallah dualarımı...
Canım benim bu ay 13. denemem olacak ama gelen yok daha...Sanırım rekor deneme bende bu topikte...
Canım benim bu ay 13. denemem olacak ama gelen yok daha...Sanırım rekor deneme bende bu topikte...
düşünme cnm bebişi sal çayıra mevlam kayıra de.eşinle gezionmu yoksa değerlendirionuzmu evde olmasınıı..allahım dualarınız kabul etsinn:1hug::1hug:
bu ay inşallah son denemen olur canım allahım bebişlerimizi bu ay koyar göbüşlerimize inşallah:Saruboceq:
lmaz: ben varım 33.aydayım boshayallersmile
kızlarr naberrr ben geldimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?