mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

senin şu değneği bide bana dokundur..kiradan kurtulup ev sahibi olayım..bebekte gelsin..1 tane daha dilek hakkım var mı?onuda burdaki herkesin bebişi olsun dileyim..:lepi:

NAZOOM ALLAHIM TEZ ZAMANDA EV EVDEN ÖNCEDE BEBİŞ NASİP ETSİN BEN İLK EVLENDİM EV BİZİMDİ AMA KÜÇÜK DİYE BEBİŞ İSTEMEDİM ŞİMDİ YENİ EV ALDIK AMA KEŞKE DİYOM EV ALMASAYDIMDA BELKİM OZMAN DENESEYDİM BEBİŞİM OLURDU :a015::a015::gitme::gitme::çok üzgünüm::1no2:

senin şu değneği bide bana dokundur..kiradan kurtulup ev sahibi olayım..bebekte gelsin..1 tane daha dilek hakkım var mı?onuda burdaki herkesin bebişi olsun dileyim..:lepi:

keske oyle bır degnegım olsaydı emın ol ıstedıgın 3 dılek hakkını verırdım sana..

bu arada kızlar demın baktım lıdteye mart ayında hamıle sayısı 6 nsanda ıse sımdıden 6 yanı nısanın ortası bıle degıl masallah masallah. demkkı martta ıyı calısmıs mıllet darısı bıze ne olur ne olur ...:ecrin_bebek:

haydin inşallah :Saruboceq:

yandın kız için dışın kahve oldu :roflol:
iç anam iç şifa olsun :içelim:
hep uykunda kaçar :jeyyar:

Gel dım kızlarr...
ÇamaŞır astım. Okula gıttım geldım oĞlumun tıyatrosu vardı bugÜn parasını unutmuŞ onu gÖtÜrdÜm.

yandın kız için dışın kahve oldu :roflol:
iç anam iç şifa olsun :içelim:
hep uykunda kaçar :jeyyar:

illa kahve falı şart değil kuzum..konsantre olup o kişiyi düşünsem bile bazen içime doğuyo..aptala malum oluyo..:roflol: o yüzden sıraya geçin..beni skıştırmayın..tek tek gelin üleeennnnn:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…