mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

illa kahve falı şart değil kuzum..konsantre olup o kişiyi düşünsem bile bazen içime doğuyo..aptala malum oluyo..:roflol: o yüzden sıraya geçin..beni skıştırmayın..tek tek gelin üleeennnnn:roflol:

valla ben bilmem
beklenen adet tarihine göre sıradan bak işte
ne cinim di miiii :roflol:

illa kahve falı şart değil kuzum..konsantre olup o kişiyi düşünsem bile bazen içime doğuyo..aptala malum oluyo..:roflol: o yüzden sıraya geçin..beni skıştırmayın..tek tek gelin üleeennnnn:roflol:

birinciyim birinciyim :roflol::roflol:

illa kahve falı şart değil kuzum..konsantre olup o kişiyi düşünsem bile bazen içime doğuyo..aptala malum oluyo..:roflol: O yüzden sıraya geçin..beni skıştırmayın..tek tek gelin üleeennnnn:roflol:

benimde bi arkidiş vardı hissederdi üleee yıldınız çok yüksek galiba sizin

tamam..kızlar...bana bırakın..ben baktıkça..size sölerim...ama öle uzun uzadıya olmaz...hemen 2 yalanın belini kırarımm o kaaa

wooww üstat sen medyumluğa doğru ilerliyon kız
yakında bu işin ticaretinide yaparsın sen :roflol:

bakı kızlar KK ya geleli beri aldığım ünvanlar:
1- ultrason nazo dediniz
2-nazo dümen dediniz
3-prof nazo dümen dediniz
4-medyum nazo da oldum...gam yemem gari...bi gebe olamadım emme:roflol::roflol:

Kızlar size bişey sorcam

şimdi benim bu ay 12 de regli olmam gerekiyordu ama 9 da oldum hep düzenlidir benim, neyse ilk gün genelde kahverngi gelir sonrada başlarım olmaya ama bu ay hemen oldum ama kıpkırmızı yani sanki elimi falan kesmişim gibi neyse hep 3 gün sürer bu seferde 3 gün sabahı bitti gibi ama demin tuvalere gittim geldim kahverngi bişeyler gelmiş. bide akşamları inanılmaz üşümeye baladım dün hele suratım sapsarı hafifi hafif midem bulanıyo gibi, bugünde yanaklarım kıpkırmızı ve üzerimde hırka var ve ben çok üşüyorum, ve çok yemek istiyorum nedir sizce bu? kırmızı kan neyin nesidir
bilen var mı

hatun kişilerim
sizlere doyum olmaz
ben kaçar
gece mesaisine kalanların bellerine kuvvet diliyorum yerimseniben
iyi akşamlar

tatlım başka nedenleri de olabilir tabi ama bana da böyle olmuştu, meğer üşütmüşüm ve varinal enfeksiyom varmış benneyaptımki
inşallah senin bu durumun sadece mevsimseldir ya da inşallah güzel bi haber getirir sana :Saruboceq:

Bilmiyorum ki canım kendimi çok keyifli hissetmiyorum genelde regli olmadan önce böle olurdum ve inanılmaz çok sinirlenmeye başladım herşeye kızıyorum ve çok uyuyorum:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…