• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhabalar transferi saymazsak
dün 9. Günümdü
kendi test günümde yaptırdım
kan testim 209.5 çıktıı
Çok şükür çook sevindimm🤲 kızlar yarın tekrar vericem inşallah katlar artar ama aynı yerde sizce sorun olurmu
Tedavimi istanbul şişli memorialde yaptırıyorum gerçekten çok memnun kaldım
Hayirli olsun katlanarak artacağına eminim 💓 kaçıncı gün embriyosuydu

Merhabalar transferi saymazsak
dün 9. Günümdü
kendi test günümde yaptırdım
kan testim 209.5 çıktıı
Çok şükür çook sevindimm🤲 kızlar yarın tekrar vericem inşallah katlar artar ama aynı yerde sizce sorun olurmu
Tedavimi istanbul şişli memorialde yaptırıyorum gerçekten çok memnun kaldım
Hayirli olsun hangi doktor ilk tedavide mi pozitif

Kuzum progesteron 2,5 gelmiş doktor 1,5 altında olmasını bekleriz bugün dedi ama tam olarak tutunmaz diyemem dedi. Kararı bize bıraktı ben anlamadım nasıl karar verebilirim ki

Hımm bilemedim canım benim tutunmasında bir etki eder mi yani bunun neyin kararını sana bırakıyor sonuçta onlar bu işin uzmanı olur mu olmaz mı onlar daha iyi bilir 😒

Amiin insallahh 🤲 5.gun embriyosu ama hucresinden tam emin degilim cok guzel kaliteli embriyomdu

Normalde 8 hücreli 3.gün embriyosu oluyor ondan şaşırdım dedim belki geriden gelmiş o zaman blast olmuştur 5.günde maşallah 🧿 çok şükür sağlıcakla katlanarak devam etsin Amin 🤲❤️

Kuzum transfer yapıcaz bakalım hayırlısı inşallah perşembe günü

Hadi gözün aydın olsun canım inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler beklediğine değer hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle Amin 🤲 Rahim kalınlığın ölçüldü mü istedikleri gibi miydi acaba 😍

Hadi gözün aydın olsun canım inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler beklediğine değer hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle Amin 🤲 Rahim kalınlığın ölçüldü mü istedikleri gibi miydi acaba 😍
Evet kuzum 7 olmuş ama transfer gününe kadar daha da artış bekliyoruz çarşamba sabahtan tekrar kontrolüm var. Bugün çatlatma iğnesi yapıcaz.

Evet kuzum 7 olmuş ama transfer gününe kadar daha da artış bekliyoruz çarşamba sabahtan tekrar kontrolüm var. Bugün çatlatma iğnesi yapıcaz.

Çok güzel maşallah 🧿 o güne kadar daha da kalınlaşır Allah’ın izniyle sende her daim destekle yiyecekle hadi inşallah canım hayırlara vesile olsun Amin 🤲🥹

Amin canım benim sana çok sarılıp ağlayasım geldi hep yanımdaydın 🩷

Canımsın benim sana kocaman sarılıyorum 🥰 inşallah hamileyim dediğin günleri bekliyorum bebeğin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah Allahım yüzüne baksın yardımcın olsun inşallah tüm dualarım seninle canım benim 🤲😘

Sen sadece rahat ol sakın stres yapma pozitif ol hiçbir zaman karamsarlığa kapılma Allah’ın izniyle sonu güzel olucak heyecanla bekliyorum seni Şans 🍀 senden yana olsun Haziran Ayı senin Ayın olsun canım Amin Ecmain inşallah 🤲🫶🏼🥲

Back
X