• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin çok iyi bir doktor ama asıl doktorum erkek olan dı yumurtamı kadın topladı transferimi ve ilk ultrasonumu erkek doktorum yaptı ikisi de çok iyi insanlardı yolları her daim açık olsun inşallah Amin 8 temmuzda o hastaneye bebek için gideceğim çiçek çikolata alıp ziyaret edeceğim inşallah 🤲🥰
Aminnn kuzum çok sevinirler 🤍 bebek nasıl gidiyor kaç haftalık oldun 🥰

O sana öyle geliyor kuzum biz hepimiz öyleydik ve o korku hiç geçmiyor ki acaba bebekler iyi mi herşey yolunda mı doktora gidince rahatlıyorum sen pozitif ol sakın moralini bozma canım inşallah Rabbim seni müjdelesin Amin 🤲❤️
Rahmin sağ tarafında dün akşamdan beri bıçak giriyormuş gibi kramplar giriyor ara ara şiddetli biraz korktum

Aminnn kuzum çok sevinirler 🤍 bebek nasıl gidiyor kaç haftalık oldun 🥰

Çok şükür şimdilik iyi ikiz benimkiler 🥰🥹 cuma günü kadın doktorumda randevum var rutin kontrol 8 temmuzda perinotoloji uzmanına gideceğim ikiz olduğu için kadın doktorum onlarla da ilerlememi istiyor şu an 10.haftayı tamamlıyoruz 11 olacaklar Allah’ın izniyle inşallah 🤲 darısı başınıza olsun inşallah Amin 🤲💕

Rahmin sağ tarafında dün akşamdan beri bıçak giriyormuş gibi kramplar giriyor ara ara şiddetli biraz korktum

Kız o bende de vardı yani korkma tutunma belirtisi de olabilir hele sen bir rahatla bebeğin seninle birlikte inşallah Amin 🤲❤️

Çok şükür şimdilik iyi ikiz benimkiler 🥰🥹 cuma günü kadın doktorumda randevum var rutin kontrol 8 temmuzda perinotoloji uzmanına gideceğim ikiz olduğu için kadın doktorum onlarla da ilerlememi istiyor şu an 10.haftayı tamamlıyoruz 11 olacaklar Allah’ın izniyle inşallah 🤲 darısı başınıza olsun inşallah Amin 🤲💕
Sağ sağlim kavuş evlatlarına canımmm 🤍 inşallah çok amin 🙏🏻🤍🍀🥰

Sağ sağlim kavuş evlatlarına canımmm 🤍 inşallah çok amin 🙏🏻🤍🍀🥰

Amin Ecmain inşallah kuzum Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Amin 🤲💕 bilmiyorum ama senden pozitif enerji alıyorum 🥰😁 inşallah yanılmam önden söylemek istemem dur bakalım sağlıcakla gelsin minik mucizeler 🫶🏼🐣

Ay sakin ol aşkım pozitifi çağır olmuş gibi hayal kur. Ben öyle yapıyorum yoksa her senaryo vardı kafamda fol yok yumurta yok daha konmadan. Stres yok 🤍
Kız o bende de vardı yani korkma tutunma belirtisi de olabilir hele sen bir rahatla bebeğin seninle birlikte inşallah Amin 🤲❤️
Ay kızlar hep iyi düşündüm iyi hayal kurdum ama yani nedense bi panik oldum. Vücudumda bişeyler oluyor kesinlikle hiç belirti yok diyemem ama iğne etkisi midir yoksa tutunmadan mıdır bilememek çok geriyor beni ☹️🩷

Canım test günü yaklaştıkça bende de o gerginlik başladı . Ama şöyle düşün biz elimizden gelenin fazlasını yaptık, bundan sonrasında top artık bebişlerimizde. İnşallah sımsıkı tutunmuşlardır bize🙏
Bence ağrın güzel bişey kuzum bu forumu hatim ettim resmen çok fazla belirti olarak bahsetmiş hamişler 🤍 bende hiç belirti yok diye kendimi dinleyip duruyorum 🫠.
Nefes egzersizi yap canım ara ara meditasyon müziği açıp . Çok iyi geliyor 🍀

Canım test günü yaklaştıkça bende de o gerginlik başladı . Ama şöyle düşün biz elimizden gelenin fazlasını yaptık, bundan sonrasında top artık bebişlerimizde. İnşallah sımsıkı tutunmuşlardır bize🙏
Bence ağrın güzel bişey kuzum bu forumu hatim ettim resmen çok fazla belirti olarak bahsetmiş hamişler 🤍 bende hiç belirti yok diye kendimi dinleyip duruyorum 🫠.
Nefes egzersizi yap canım ara ara meditasyon müziği açıp . Çok iyi geliyor 🍀
Kuzum ben belirtiden saymıyorum ya progesteron iğnesi çok canımı yakıyor mesela benim oksapar da aşırı yakan bir iğne. İğne etkileri diye düşünüyorum. Hani aa işte şu var kesin tuttu diye düşünmüyorum bence progesteronun çok etkisi var.

Kendini dinleme hiç ben de çok okudum belirtisi olmayıp pozitif çıkanları.

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla atlatırsın Rabbim şifa versin yar ve yardımcın olsun inşallah kaç haftalık oldun şimdi belki büyüdükçe bulantıların azalır kanama niye oluyor Muş doktorun demedi mi dikkat et kendine arada yaz durumundan haberdar edersin 🥹🥰🤲
Bende tersi oluyor galiba büyüdükçe bulantim daha da artıyor 10+5 Olduk kanamamda moralimin çok bozulduğu ya da ayak üstü de olsa Bi iş yaptığım gün oluyor
Dedim ya hep aklımdasınız ama inan o kadar kötüyüm ki başımı kaldıracak halim yok bugün biraz daha iyiyim çok şükür fırsattan istifade gireyim dedim
Sende durumlar nasıl

Bende tersi oluyor galiba büyüdükçe bulantim daha da artıyor 10+5 Olduk kanamamda moralimin çok bozulduğu ya da ayak üstü de olsa Bi iş yaptığım gün oluyor
Dedim ya hep aklımdasınız ama inan o kadar kötüyüm ki başımı kaldıracak halim yok bugün biraz daha iyiyim çok şükür fırsattan istifade gireyim dedim
Sende durumlar nasıl

İnşallah Rabbim daha da iyi etsin canım Amin 🤲
Bende iyiyim ☺️ Elhamdulillah Allah razı olsun 🥰

Kuzum ben belirtiden saymıyorum ya progesteron iğnesi çok canımı yakıyor mesela benim oksapar da aşırı yakan bir iğne. İğne etkileri diye düşünüyorum. Hani aa işte şu var kesin tuttu diye düşünmüyorum bence progesteronun çok etkisi var.

Kendini dinleme hiç ben de çok okudum belirtisi olmayıp pozitif çıkanları.

Haklısın belirti aramamak gerek herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor belirti olmadan pozitif olan oldu belirtisi olup pozitif olan da ama her daim olumlu düşünelim Allahım yüzünü güldürsün inşallah bebişin sana süpriz yapsın Amin 🤲🐣

Ay kızlar hep iyi düşündüm iyi hayal kurdum ama yani nedense bi panik oldum. Vücudumda bişeyler oluyor kesinlikle hiç belirti yok diyemem ama iğne etkisi midir yoksa tutunmadan mıdır bilememek çok geriyor beni ☹️🩷

O duygusal iniş çıkışlar hepimizde oluyor hiç gerilme rahat ol 🤙 sana iyi geliyorsa kısa süreli yürüyüşler yapabilirsin kendini strese katma Allah’ın izniyle inşallah iyi olur 🥰😘

Bu arada transfer gününü ve test gününü yaz ona göre tabloyu güncelleyeyeyim ❤️

O duygusal iniş çıkışlar hepimizde oluyor hiç gerilme rahat ol 🤙 sana iyi geliyorsa kısa süreli yürüyüşler yapabilirsin kendini strese katma Allah’ın izniyle inşallah iyi olur 🥰😘

Bu arada transfer gününü ve test gününü yaz ona göre tabloyu güncelleyeyeyim ❤️
Transfer 5 haziran test 17 haziran kuzum 🩷

Merhaba hustereskopi mi oldunuz bu yüzden mi temmuza kaldı Rahim dinlendirmeyi ondan mi yapıyorlar ben de histereskopi olacagim ondan ne kadar sonra transfer olur net konuşmadı doktorum
yok hayır bana dondurulmuş embriyo transferi yapacaklar bu yüzden rahim dinlendirme yapıyoruz iki adet süresi kadar

Keşke karnımızın içini görebilsek😂😂

Ah nerde kuzum keşke görebilsek ne iyi olurdu 😂 filim izler gibi onları izlerdik 🥹🫶🏼
Canım daha önce hiç hamilelik yaşadın mı yoksa evlilikten bu yana olmadı mı yoksa söyledin kaçırdım mı 🫣

Back
X