- 28 Ağustos 2023
- 1.109
- 279
- 43
Nerede yaptirdin canimİnşallah canım teşekkür ederim bende zeki akkumla uğur değer arasında kararsızım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede yaptirdin canimİnşallah canım teşekkür ederim bende zeki akkumla uğur değer arasında kararsızım
Ağzın bal yesin ne güzel konuşuyorsun sen öyle Allahım nasip et aminnnnAmin Ecmain inşallah kuzum Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Aminbilmiyorum ama senden pozitif enerji alıyorum
inşallah yanılmam önden söylemek istemem dur bakalım sağlıcakla gelsin minik mucizeler
![]()
Tutunmak olduğuna inanmak istiyorummmm ve inandımAy kızlar hep iyi düşündüm iyi hayal kurdum ama yani nedense bi panik oldum. Vücudumda bişeyler oluyor kesinlikle hiç belirti yok diyemem ama iğne etkisi midir yoksa tutunmadan mıdır bilememek çok geriyor beni![]()
Evet canım oksapar 0,6 kullanıyorum ben bi de göbüşüm mosmor oldu, progesterondan h bahsetmiyorumKuzum ben belirtiden saymıyorum ya progesteron iğnesi çok canımı yakıyor mesela benim oksapar da aşırı yakan bir iğne. İğne etkileri diye düşünüyorum. Hani aa işte şu var kesin tuttu diye düşünmüyorum bence progesteronun çok etkisi var.
Kendini dinleme hiç ben de çok okudum belirtisi olmayıp pozitif çıkanları.
Kuzum bizim aslında bebek düşüncemiz yoktu ama benim çikolata kistlerim olduğu için ben üniversiteden beri zaten hep kontrole gidiyordum. Evlendikten sonra doktorum çocuk sormaya başladı zaten kistler büyümesin diye doğum kontrol hapı kullandım hep. En son kasım gibi tekrar sordu ben hayır diyince amh bakmak istedi. Orda zaten amh düşük çıkınca birden apar topar biz bebek yapmaya tutuştuk. Aralıkta hsg çekindim ocakta başladık denemelere. Bir kez letuyla yumurta büyüttük olmadı. Sonra doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. Aslında ben 3 ay deneme sonucu olmayınca amh düşük çıktı ve kistlerim var diye tüp bebeğe başladım. Belki biraz daha deneyebilirdik ama kısmet işte. Daha önce hiç hamile kalmadım. İnşallah şimdi kalıcamAh nerde kuzum keşke görebilsek ne iyi olurdufilim izler gibi onları izlerdik
Canım daha önce hiç hamilelik yaşadın mı yoksa evlilikten bu yana olmadı mı yoksa söyledin kaçırdım mı![]()
17 haziran canım ay amin inşallahTutunmak olduğuna inanmak istiyorummmm ve inandımtest zamanın ne zaman aşkım
Kuzum bizim aslında bebek düşüncemiz yoktu ama benim çikolata kistlerim olduğu için ben üniversiteden beri zaten hep kontrole gidiyordum. Evlendikten sonra doktorum çocuk sormaya başladı zaten kistler büyümesin diye doğum kontrol hapı kullandım hep. En son kasım gibi tekrar sordu ben hayır diyince amh bakmak istedi. Orda zaten amh düşük çıkınca birden apar topar biz bebek yapmaya tutuştuk. Aralıkta hsg çekindim ocakta başladık denemelere. Bir kez letuyla yumurta büyüttük olmadı. Sonra doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. Aslında ben 3 ay deneme sonucu olmayınca amh düşük çıktı ve kistlerim var diye tüp bebeğe başladım. Belki biraz daha deneyebilirdik ama kısmet işte. Daha önce hiç hamile kalmadım. İnşallah şimdi kalıcam
17 haziran canım ay amin inşallah![]()
Hep beraber her daim iyi olalım ve bu yolda yürüyen herkesin de güzel haberlerini almayı RABBIM nasip etsin inşallahİnşallah Rabbim daha da iyi etsin canım Amin
Bende iyiyimElhamdulillah Allah razı olsun
![]()
Bir tane kedim var teyzesi abi olucak inşallahAmin Ecmain inşallah canım benim anladım inşallah Rabbim bebeğine sağlıcakla kavuştursun inşallah![]()
![]()
Hep beraber her daim iyi olalım ve bu yolda yürüyen herkesin de güzel haberlerini almayı RABBIM nasip etsin inşallah
Senin ikisi de tutmuş galiba çok sevindim RABBIM sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()
Bir tane kedim var teyzesi abi olucak inşallah![]()
Evet erkek ama kedi değil de köpek gibi hiç yanımdan ayrılmaz. Sanki transferi hissetmiş gibi çok bulaşmıyor banaErkek mi kedin aman ondan profil resmin kediliydimaşallah
canım inşallah o günleri görmek nasip olsun
![]()
Evet erkek ama kedi değil de köpek gibi hiç yanımdan ayrılmaz. Sanki transferi hissetmiş gibi çok bulaşmıyor bananasipse abi olucak beraber büyütücez bebişi
![]()
Yaptırmadım canım yazın düşünüyorduk yaptırmayı araştırıyordum ama çok şükür hamile olduğumu öğrendim tüp deil yaniNerede yaptirdin canim
Canım transfer tarihim 24 mayıs. Test günüm de bugün az önce kan verdim sonuç çıkınca arayacaklar
Ay hadi bakalım dualarım seninle canım , inşallah çok güzel gelecek değerinCanım transfer tarihim 24 mayıs. Test günüm de bugün az önce kan verdim sonuç çıkınca arayacaklar
Ay nasıl heyecanlandım kuzum ya inşallah pozitifCanım transfer tarihim 24 mayıs. Test günüm de bugün az önce kan verdim sonuç çıkınca arayacaklar
Seni diğer gruptan hatırlıyorum çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimYaptırmadım canım yazın düşünüyorduk yaptırmayı araştırıyordum ama çok şükür hamile olduğumu öğrendim tüp deil yanidarısı sizlere inşallah
Amin inşallah çok korkuyorum vallaAy hadi bakalım dualarım seninle canım , inşallah çok güzel gelecek değerin![]()
Zaten Regl belirtilerine çok benzer aşkım hamilelik bence bebiş yaptırıyorrrrKızlar günaydın bugün resmen adetten bir gün önce kasık ve bel ağrısı olur ya o şekilde uyandım kafamı kaldıramıyorum yataktan niye böyle oldu ya![]()