• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin Ecmain inşallah kuzum Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Amin 🤲💕 bilmiyorum ama senden pozitif enerji alıyorum 🥰😁 inşallah yanılmam önden söylemek istemem dur bakalım sağlıcakla gelsin minik mucizeler 🫶🏼🐣
Ağzın bal yesin ne güzel konuşuyorsun sen öyle Allahım nasip et aminnnn 🥹🤍🤍🙏🏻🙏🏻

Kuzum ben belirtiden saymıyorum ya progesteron iğnesi çok canımı yakıyor mesela benim oksapar da aşırı yakan bir iğne. İğne etkileri diye düşünüyorum. Hani aa işte şu var kesin tuttu diye düşünmüyorum bence progesteronun çok etkisi var.

Kendini dinleme hiç ben de çok okudum belirtisi olmayıp pozitif çıkanları.
Evet canım oksapar 0,6 kullanıyorum ben bi de göbüşüm mosmor oldu, progesterondan h bahsetmiyorum 🤭
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum , güzel olacak her şey inşallah 🦋🦋

Ah nerde kuzum keşke görebilsek ne iyi olurdu 😂 filim izler gibi onları izlerdik 🥹🫶🏼
Canım daha önce hiç hamilelik yaşadın mı yoksa evlilikten bu yana olmadı mı yoksa söyledin kaçırdım mı 🫣
Kuzum bizim aslında bebek düşüncemiz yoktu ama benim çikolata kistlerim olduğu için ben üniversiteden beri zaten hep kontrole gidiyordum. Evlendikten sonra doktorum çocuk sormaya başladı zaten kistler büyümesin diye doğum kontrol hapı kullandım hep. En son kasım gibi tekrar sordu ben hayır diyince amh bakmak istedi. Orda zaten amh düşük çıkınca birden apar topar biz bebek yapmaya tutuştuk. Aralıkta hsg çekindim ocakta başladık denemelere. Bir kez letuyla yumurta büyüttük olmadı. Sonra doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. Aslında ben 3 ay deneme sonucu olmayınca amh düşük çıktı ve kistlerim var diye tüp bebeğe başladım. Belki biraz daha deneyebilirdik ama kısmet işte. Daha önce hiç hamile kalmadım. İnşallah şimdi kalıcam 🙏🏼
Tutunmak olduğuna inanmak istiyorummmm ve inandım 🤍🍀🤰🏻 test zamanın ne zaman aşkım
17 haziran canım ay amin inşallah 🩷🩷🙏🏼

Kuzum bizim aslında bebek düşüncemiz yoktu ama benim çikolata kistlerim olduğu için ben üniversiteden beri zaten hep kontrole gidiyordum. Evlendikten sonra doktorum çocuk sormaya başladı zaten kistler büyümesin diye doğum kontrol hapı kullandım hep. En son kasım gibi tekrar sordu ben hayır diyince amh bakmak istedi. Orda zaten amh düşük çıkınca birden apar topar biz bebek yapmaya tutuştuk. Aralıkta hsg çekindim ocakta başladık denemelere. Bir kez letuyla yumurta büyüttük olmadı. Sonra doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. Aslında ben 3 ay deneme sonucu olmayınca amh düşük çıktı ve kistlerim var diye tüp bebeğe başladım. Belki biraz daha deneyebilirdik ama kısmet işte. Daha önce hiç hamile kalmadım. İnşallah şimdi kalıcam 🙏🏼

17 haziran canım ay amin inşallah 🩷🩷🙏🏼

Amin Ecmain inşallah canım benim anladım inşallah Rabbim bebeğine sağlıcakla kavuştursun inşallah 🤲🥹 😍

İnşallah Rabbim daha da iyi etsin canım Amin 🤲
Bende iyiyim ☺️ Elhamdulillah Allah razı olsun 🥰
Hep beraber her daim iyi olalım ve bu yolda yürüyen herkesin de güzel haberlerini almayı RABBIM nasip etsin inşallah 🤲
Senin ikisi de tutmuş galiba çok sevindim RABBIM sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🤗

Hep beraber her daim iyi olalım ve bu yolda yürüyen herkesin de güzel haberlerini almayı RABBIM nasip etsin inşallah 🤲
Senin ikisi de tutmuş galiba çok sevindim RABBIM sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🤗

Amin Amin inşallah 🤲❤️
Evet canım çok şükür Rabbim bana ikisini de nasip etti biz bir tane beklerken bize büyük sürpriz oldu çok şükür Rabbime 🥹🤲 Amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım vaktinde zamanında inşallah 🤲💕 Aslında ben transfere gitmeden önce gecesi ikiz bebekler gördüm rüyamda çok güzel bir rüyaydı ama ben birini tutacağını hissettim ama ikisinin olacağını hiç düşünmedim 🥲

Erkek mi kedin aman ondan profil resmin kediliydi 😂 maşallah 🧿 canım inşallah o günleri görmek nasip olsun 🤲😍
Evet erkek ama kedi değil de köpek gibi hiç yanımdan ayrılmaz. Sanki transferi hissetmiş gibi çok bulaşmıyor bana 😂 nasipse abi olucak beraber büyütücez bebişi 🩷

Evet erkek ama kedi değil de köpek gibi hiç yanımdan ayrılmaz. Sanki transferi hissetmiş gibi çok bulaşmıyor bana 😂 nasipse abi olucak beraber büyütücez bebişi 🩷

Oy oy hissetmiştir bence inşallah Amin Amin 🤲🥹
Geçen sene bir reels izlemiştim eve bebeği getiriyorlar bebek ağlıyor kedi de buna ne gerek vardı diye bakıyordu 😆

Kızlar günaydın bugün resmen adetten bir gün önce kasık ve bel ağrısı olur ya o şekilde uyandım kafamı kaldıramıyorum yataktan niye böyle oldu ya ☹️

Back
X