- 3 Şubat 2025
- 224
- 544
- 18
Valla söylenip duruyor kendi kendineNe diyor ya o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla söylenip duruyor kendi kendineNe diyor ya o
Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu kimse hamile kalmak için doktora gitmezdi herkes doğururdu diyor bide kalabalığa girince anlayışlı kv rolüne bürünüyor. O tavşan gibi üremeyi marifet sanıyor. Rahmetli kayınpederim aldatıyormuş hep belkide buyüzden üreyip durmuştur.Dua etsin de rabbim onu o 6 evladıyla sınamasın. Ne demek bozuk mal. Kendisine baksın o da tavşan gibi üremiş durmuş
Amin canım inşallah daha kese için gitmedik ya dış gebelik olur mu diye kafama takılıyor olsa belirti vermezmiydi ?Maşallah canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin![]()
Aynen öylelerinde asıl vicdan olmuyor. Kimseyle görüşecek halim yok zaten kimseyi görmek istemiyorum. İkinci transfer içinde birkaç ay beklemek istiyorum zaten kendimi toparlamak için. Sonrana bakarız Allah büyük.Ah kuzum emin ol öyle kişiler de hiç anlayış yok normalde dersin Allah yolunda ama bunlar zaten yapman gereken ibadetler Allahım merhamet vicdan versin inşallah
En iyisi biraz kimseyle görüşmemek yalnız kalmak sana iyi gelecektir senin üzüntün sana yeter birde halinden anlamayan kişilere laf anlatamazsın onun için uzak kal inşallah en kısa zamanda toparlarsın birgün güzel müjdeli haberlerini alırız Amin Ecmain inşallahdualarım seninle Rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin
![]()
Ay çok gereksiz varolma çabaları yapıyor kendisi. Üremesi hayattaki tek başarısıdır muhtemelen. Hiç ciddiye alıp dinleme bileBizim zamanımızda böyle şeyler yoktu kimse hamile kalmak için doktora gitmezdi herkes doğururdu diyor bide kalabalığa girince anlayışlı kv rolüne bürünüyor. O tavşan gibi üremeyi marifet sanıyor. Rahmetli kayınpederim aldatıyormuş hep belkide buyüzden üreyip durmuştur.
Hayırlı olsun canım , sular seller gibi geçsin sürecin.Kizlar merhaba hepinize mayala canim ben basladim.bugun tedaviyecok heyecanliyim hayir dualarinizi almak istedim ve yumurta asamasinda neler yiyeyim ne yapayim onceki acemice olmustu benim sizlwr ne yediniz ne yaptiniz bu asamada kaliteli yumurtalar icin
Ayyynnneeeennn öyle tek yapabildiği kendisini sürekli aldatan kocasını elinde tutmak için üreuip durmakmışAy çok gereksiz varolma çabaları yapıyor kendisi. Üremesi hayattaki tek başarısıdır muhtemelen. Hiç ciddiye alıp dinleme bile
Amin canım inşallah daha kese için gitmedik ya dış gebelik olur mu diye kafama takılıyor olsa belirti vermezmiydi ?
Kizlar merhaba hepinize mayala canim ben basladim.bugun tedaviyecok heyecanliyim hayir dualarinizi almak istedim ve yumurta asamasinda neler yiyeyim ne yapayim onceki acemice olmustu benim sizlwr ne yediniz ne yaptiniz bu asamada kaliteli yumurtalar icin
Aynen öylelerinde asıl vicdan olmuyor. Kimseyle görüşecek halim yok zaten kimseyi görmek istemiyorum. İkinci transfer içinde birkaç ay beklemek istiyorum zaten kendimi toparlamak için. Sonrana bakarız Allah büyük.
Çok sağol canım desteğin için hep yanımda oldun. Hiç beklemediğim bir zamanda nasip edecek Rabbim inşallah![]()
Allah razi olsun canim benim aminnn insAllahHayırlı olsun canım , sular seller gibi geçsin sürecin.
Ben arı sütü almıştım aktardan hergün 1 kaşık onu yedim, avokado, haşlanmış yumurta, ceviz , zeytinyağlı yemekler , kuzu eti yedim , yürüyüş yapmaya çalış hergün . Bi de köy ya da organik değilse tavuk yememeye çalış. Paketli gıda tüketme ve Ekmeği de azaltmanı tavsiye ederim![]()
Yaa Allah razi olsun nasil guzel dualar nasill aminnn agzin bal yesin mayalaMerhaba canım hayırlı olsun maşallahçok sevindim Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı güzel sonuçlar alırsın inşallah Amin
hangi doktorda karar kıldın canım inşallah dilerim ummadığın kadar kaliteli sağlıklı yumurtaların sağlıklı kaliteli altın embriyoların olsun inşallah Amin
![]()
Kabak çekirdeği tüketmeni tavsiye ederim , yaban mersiniorganik yumurta bunlarda yumurta kalitesini artırır inşallah Allahım yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorum inşallah
eşinde kabak çekirdeği yesin birde bitter çikolata spermler için faydalı şans
senden yana olsun inşallah Amin Ecmain
![]()
Yaa Allah razi olsun nasil guzel dualar nasill aminnn agzin bal yesin mayalaaminn amin Rabbim kabul etsin
bursa bahceciyi sectik canim dualar istihareler derken hayirliya yonlnedir dedim hep Rabbime insAllah hayirli olacak inaniyorum
tamam super senin dediklerini de ekran aliyorum sila canim arkadasiminkini de
harikasiniz kizlar
![]()
UtandımmmmmAy ben de kesin kusardım korkunç
Amin aşkım senin test günü ne zamandı
Değişmiyo kuzum o biz burda birkaç kişi takılıyoruz