- 20 Haziran 2016
- 5.755
- 10.094
- 248
Canım sen yerleşme kanaması yaşamış mıydın ya çoğu insan kahverengi akıntı falan yaşamış. Bugün bir hafta oldu transfer dahil ama. Bişey olmadıOy kuzum ben eminim çok güzel haber gelecek senden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen yerleşme kanaması yaşamış mıydın ya çoğu insan kahverengi akıntı falan yaşamış. Bugün bir hafta oldu transfer dahil ama. Bişey olmadıOy kuzum ben eminim çok güzel haber gelecek senden![]()
Sakin tatlımCanım sen yerleşme kanaması yaşamış mıydın ya çoğu insan kahverengi akıntı falan yaşamış. Bugün bir hafta oldu transfer dahil ama. Bişey olmadı![]()
Hahahahah yaaa seni yerimSakin tatlımtakip ediyorum kaç gündür bi rahat durmadın :)) meşguliyet bul. Dizi izle kitap oku.
Sizin var mı gelişme3. gün tek embriyom vardı kuzum 6.2’ydi. Güzel geçti şu anlık bir sorun yok test gününü bekliyorum![]()
Yok canım transfer dahil 7. günüm daha test falan yapmadım hiçSizin var mı gelişme![]()
Merhaba canım benim bu aralar okulun son dönemleri çok yoğunum hiç bakamadım kusura bakmaCanım öğretmenim neredesin sen merak ettim ismini etiket yapamadım kaç sayfa geriye gittim mesajını bulmak içinnasılsın iyi misin herşey yolunda mı mesajımı görünce bir el
salla kuzum beni haberdar edersin inşallah
![]()
Sen nasılsın hamislik nasıl gidiyorCanım öğretmenim neredesin sen merak ettim ismini etiket yapamadım kaç sayfa geriye gittim mesajını bulmak içinnasılsın iyi misin herşey yolunda mı mesajımı görünce bir el
salla kuzum beni haberdar edersin inşallah
![]()
Kızlar bu progestan fitil beni mahvediyor ya kaşıntı yanma yaptı
Canım sen yerleşme kanaması yaşamış mıydın ya çoğu insan kahverengi akıntı falan yaşamış. Bugün bir hafta oldu transfer dahil ama. Bişey olmadı![]()
Sakin tatlımtakip ediyorum kaç gündür bi rahat durmadın :)) meşguliyet bul. Dizi izle kitap oku.
Hahahahah yaaa seni yerimgerçekten kahvaltıdan sonra koltuğa çöküp kafada kurma seanslarına başlıyorum
Yarın idrar testlerine başlıcam ama çok korkuyorum. Bugün alacakaranlık izliyim dedim ergenlikte izlerdim inanır mısın orda bile ağladım hormonlar manyak etti
Merhaba canım benim bu aralar okulun son dönemleri çok yoğunum hiç bakamadım kusura bakmaiyiyim çok şükür hastalnmayi bekliyorukm işte geçen ay bir ay boyunca adet olmustum doktor duphaston vermisti şimdi kullandım bıraktım bir haftadır hastalansam diğer ay tedavi için gideceğim de hastalanmiuorum ,
bütün sene mi yaza göre ayarlıyorum yaz olunca da adetlerim kafayı yiyor.Onu sormak için girdim bende bı baktım yazmışsın.cansin sen nasıl unutmuyosun kimseyi
![]()
Sen nasılsın hamislik nasıl gidiyor![]()
Kuzum hayır hiç yaşamadım öyle şeyler , kız bildiğin benim bariz hiç belirtim yoktuCanım sen yerleşme kanaması yaşamış mıydın ya çoğu insan kahverengi akıntı falan yaşamış. Bugün bir hafta oldu transfer dahil ama. Bişey olmadı![]()
Sabah erkenden test yapıcam sonra da meditasyonKuzum hayır hiç yaşamadım öyle şeyler , kız bildiğin benim bariz hiç belirtim yoktuseninde çok güzel ilerliyor sürecin çiçek gibi güzel haberlerini alıcaz
meditasyon müzikleri aç kuzum biraz nefes egzersizi yap sakinleştir kendini gergin hissettiğinde
Test yapmanı hiç önermiyorum bugün transferimin 7.günüydü sabah erken test yaptım negatif çıktı yaptığımdan beri kendimi çok kötü hissediyorum nasıl olsa yok düşüncesiyle iğnelerimi bile yapasım gelmiyor. Doktorum da baya kızdı aslında yaptığım için. Kendini tutmaya çalış lütfenSabah erkenden test yapıcam sonra da meditasyon![]()
Ekstra iğnesini de kullanıyorum balımm transfere kadar dayan dediGeçmiş olsun canım sana gelmiyordur bunu doktoruna söyle ona göre iğne yazarlar![]()
Kuzum valla yaptım negatif zaten biraz buruldum ama daha çok erken. Senin 3. gün müydü?Test yapmanı hiç önermiyorum bugün transferimin 7.günüydü sabah erken test yaptım negatif çıktı yaptığımdan beri kendimi çok kötü hissediyorum nasıl olsa yok düşüncesiyle iğnelerimi bile yapasım gelmiyor. Doktorum da baya kızdı aslında yaptığım için. Kendini tutmaya çalış lütfen![]()
6.gün benim durum daha vahim diye düşünüyorum en azından silik de olsa çıkardı doktor da umutsuzluğa düşürmemek için tuttuysa kanda bile yeni yükseliyordur idrara bu 7. 8.günlerde yansıması çok olası değil dediKuzum valla yaptım negatif zaten biraz buruldum ama daha çok erken. Senin 3. gün müydü?
Yani sabah derken 8-9 zannetmiştim 4te yapmışsınKuzum valla yaptım negatif zaten biraz buruldum ama daha çok erken. Senin 3. gün müydü?