• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım sen yerleşme kanaması yaşamış mıydın ya çoğu insan kahverengi akıntı falan yaşamış. Bugün bir hafta oldu transfer dahil ama. Bişey olmadı 😒
Sakin tatlım 🥰 takip ediyorum kaç gündür bi rahat durmadın :)) meşguliyet bul. Dizi izle kitap oku.

Sakin tatlım 🥰 takip ediyorum kaç gündür bi rahat durmadın :)) meşguliyet bul. Dizi izle kitap oku.
Hahahahah yaaa seni yerim 😂😂🩷🩷 gerçekten kahvaltıdan sonra koltuğa çöküp kafada kurma seanslarına başlıyorum 😂😂

Yarın idrar testlerine başlıcam ama çok korkuyorum. Bugün alacakaranlık izliyim dedim ergenlikte izlerdim inanır mısın orda bile ağladım hormonlar manyak etti

Canım öğretmenim neredesin sen merak ettim ismini etiket yapamadım kaç sayfa geriye gittim mesajını bulmak için 😁 nasılsın iyi misin herşey yolunda mı mesajımı görünce bir el 🖐️ salla kuzum beni haberdar edersin inşallah 🥰
Merhaba canım benim bu aralar okulun son dönemleri çok yoğunum hiç bakamadım kusura bakma 🥰🥰 iyiyim çok şükür hastalnmayi bekliyorukm işte geçen ay bir ay boyunca adet olmustum doktor duphaston vermisti şimdi kullandım bıraktım bir haftadır hastalansam diğer ay tedavi için gideceğim de hastalanmiuorum ,😂😂 bütün sene mi yaza göre ayarlıyorum yaz olunca da adetlerim kafayı yiyor.Onu sormak için girdim bende bı baktım yazmışsın.cansin sen nasıl unutmuyosun kimseyi 🥰🥰

Canım öğretmenim neredesin sen merak ettim ismini etiket yapamadım kaç sayfa geriye gittim mesajını bulmak için 😁 nasılsın iyi misin herşey yolunda mı mesajımı görünce bir el 🖐️ salla kuzum beni haberdar edersin inşallah 🥰
Sen nasılsın hamislik nasıl gidiyor 🥰

Canım sen yerleşme kanaması yaşamış mıydın ya çoğu insan kahverengi akıntı falan yaşamış. Bugün bir hafta oldu transfer dahil ama. Bişey olmadı 😒

Kız herkes te yerleşme kanaması olmaz olmamalı da zaten sağlıklı gebelikte kanama yaşanmaz artı doktorlar için kanama olması iyi değil fakat bazen yaşayan kadınlar var sen rahat ol canım böyle şeylerle kafanı meşgul etme 🥰

Hahahahah yaaa seni yerim 😂😂🩷🩷 gerçekten kahvaltıdan sonra koltuğa çöküp kafada kurma seanslarına başlıyorum 😂😂

Yarın idrar testlerine başlıcam ama çok korkuyorum. Bugün alacakaranlık izliyim dedim ergenlikte izlerdim inanır mısın orda bile ağladım hormonlar manyak etti

Kız hele bir rahatla sakin kal 😁 daha bunun 9 ay beklemesi var ha yolumuz uzun inşallah 🤲🥹😍

Merhaba canım benim bu aralar okulun son dönemleri çok yoğunum hiç bakamadım kusura bakma 🥰🥰 iyiyim çok şükür hastalnmayi bekliyorukm işte geçen ay bir ay boyunca adet olmustum doktor duphaston vermisti şimdi kullandım bıraktım bir haftadır hastalansam diğer ay tedavi için gideceğim de hastalanmiuorum ,😂😂 bütün sene mi yaza göre ayarlıyorum yaz olunca da adetlerim kafayı yiyor.Onu sormak için girdim bende bı baktım yazmışsın.cansin sen nasıl unutmuyosun kimseyi 🥰🥰

Oy oy hoşgeldin 🤗 sefalar getirdin canım biliyorum okul yoğunluğu var inşallah az kaldı biterse sağlıcakla tedavine odaklanırsın Amin doktora karar verdin mi kimde başlıyacaksın nasip olursa her ay düzenli gelen regl tedavi esnasında gelmez bu bir kuraldır 🫣😁
Papatya çayı içebilirsin maydanoz çayı ada çayı keki çayı bunlarda regl gelmesini hızlandırabilir inşallah en kısa zamanda olursun tedavine başlıyabilirsin belki gecikmesi hayrına oldu en azından okul da stresinde bitmiş olur Allah’ın izniyle ay inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Rabbim yüzüne güler mucizene kavuşursun inşallah Amin Ecmain inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun bu yolda tüm engelleri kaldırsın herşey su gibi berrak temiz güzel geçsin İnşallah 🤲🥹❤️

Sen nasılsın hamislik nasıl gidiyor 🥰

Çok şükür hamdolsun iyiyim canım yarın randevumuz var şimdilik herşey yolunda Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin Amin 🤲🥹😘

Kuzum hayır hiç yaşamadım öyle şeyler , kız bildiğin benim bariz hiç belirtim yoktu 🤭 seninde çok güzel ilerliyor sürecin çiçek gibi güzel haberlerini alıcaz🤍🙏 meditasyon müzikleri aç kuzum biraz nefes egzersizi yap sakinleştir kendini gergin hissettiğinde

Kuzum hayır hiç yaşamadım öyle şeyler , kız bildiğin benim bariz hiç belirtim yoktu 🤭 seninde çok güzel ilerliyor sürecin çiçek gibi güzel haberlerini alıcaz🤍🙏 meditasyon müzikleri aç kuzum biraz nefes egzersizi yap sakinleştir kendini gergin hissettiğinde
Sabah erkenden test yapıcam sonra da meditasyon😂😂🩷

Sabah erkenden test yapıcam sonra da meditasyon😂😂🩷
Test yapmanı hiç önermiyorum bugün transferimin 7.günüydü sabah erken test yaptım negatif çıktı yaptığımdan beri kendimi çok kötü hissediyorum nasıl olsa yok düşüncesiyle iğnelerimi bile yapasım gelmiyor. Doktorum da baya kızdı aslında yaptığım için. Kendini tutmaya çalış lütfen 🥺💖

Test yapmanı hiç önermiyorum bugün transferimin 7.günüydü sabah erken test yaptım negatif çıktı yaptığımdan beri kendimi çok kötü hissediyorum nasıl olsa yok düşüncesiyle iğnelerimi bile yapasım gelmiyor. Doktorum da baya kızdı aslında yaptığım için. Kendini tutmaya çalış lütfen 🥺💖
Kuzum valla yaptım negatif zaten biraz buruldum ama daha çok erken. Senin 3. gün müydü?

Kuzum valla yaptım negatif zaten biraz buruldum ama daha çok erken. Senin 3. gün müydü?
6.gün benim durum daha vahim diye düşünüyorum en azından silik de olsa çıkardı doktor da umutsuzluğa düşürmemek için tuttuysa kanda bile yeni yükseliyordur idrara bu 7. 8.günlerde yansıması çok olası değil dedi

Back
X