• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canim ayni durumdayiz doktor travazol verdi cok kasininca onu suruyorum zarari yok dedi ama hergun surmuyorum
Ben hunharca sürüyorum aşko 😂 Estrofem akıntı yaptırmaya başlayınca içerideki akıntıdan kaşınmaya başlamıştı bide bunun yüzünden hepten kaşındı yandı. 😂 allahtan rahatlatıyor krem

Ben hunharca sürüyorum aşko 😂 Estrofem akıntı yaptırmaya başlayınca içerideki akıntıdan kaşınmaya başlamıştı bide bunun yüzünden hepten kaşındı yandı. 😂 allahtan rahatlatıyor krem
Evet berbat birsey 🫠🫠 ama fitil cok onemliymis doktor biraktirtmadi bana hatta suresini uzatti bile

Maşallah 🧿 canım inşallah böyle sağlıcakla devam eder Allah’ın izniyle 🤲💕
Bende iyiyim Elhamdüllilah canım çok şükür şimdilik herşey yolunda bende cuma günü kontrole gideceğim nasip olursa dilerim her şey sağlıklı güzel ilerler hepimiz için Amin 🤲❤️
Nasıl geçti kontrol? Bir türlü yazamadım kaç gündür.. Benim güzel geçti çok şükür hareketli bebiş maşallah gösterdi kendisini oynayıp duruyor içeride 🥰 sağlıklı olsun inşallah evlatlarımız hep 🙏🏻🤍🌸

Nasıl geçti kontrol? Bir türlü yazamadım kaç gündür.. Benim güzel geçti çok şükür hareketli bebiş maşallah gösterdi kendisini oynayıp duruyor içeride 🥰 sağlıklı olsun inşallah evlatlarımız hep 🙏🏻🤍🌸

Amin canım inşallah sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah 🤲😍
Çok şükür iyi geçti canım ikisi de artık insan görünümü almış elleri kollarını hareket ettiriyorlardı Elhamdüllilah doktor da hareketli olduğu için zor görüntü alıyorum dedi 💕😊 şu an herşey yolunda 8 temmuzda perinotoloji uzmanında randevum var detaylı ultrason olacak inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Amin 🤲❤️

kızlar selam , semen analizinde cinsel perhiz için kaç gün olmalı ideali ? bize 2-4 gibi bişiy dedi sanki doktor ama teyit edeyim sizlerden de

kızlar selam , semen analizinde cinsel perhiz için kaç gün olmalı ideali ? bize 2-4 gibi bişiy dedi sanki doktor ama teyit edeyim sizlerden de

Aleyküm selam canım en az 2 gün en fazla 4 gün yani iki şekilde perhiz olur 👍

mayala mayala kuzum pazartesi akşam acilde test vermeye karar verdik. Salı günü klinikte verirsem çok beklicem diye düşünüyorum anca akşamüstü çıkıyor. O güne kadar test yapıyım mı?

Amin canım inşallah sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah 🤲😍
Çok şükür iyi geçti canım ikisi de artık insan görünümü almış elleri kollarını hareket ettiriyorlardı Elhamdüllilah doktor da hareketli olduğu için zor görüntü alıyorum dedi 💕😊 şu an herşey yolunda 8 temmuzda perinotoloji uzmanında randevum var detaylı ultrason olacak inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Amin 🤲❤️
Maşallahh canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına 🙏🏻🙏🏻

mayala mayala kuzum pazartesi akşam acilde test vermeye karar verdik. Salı günü klinikte verirsem çok beklicem diye düşünüyorum anca akşamüstü çıkıyor. O güne kadar test yapıyım mı?
Canm sabah versen keşke iki gün sonra tekrar veriyorsunyaa ikinci gün o akşam olmak bilmiyorum 😀
Hadi inşallah pozitif alırsın canmm kaçınxı gün olucakk

Zaten Salı verecektin akşam versende belli olur sonucun inşallah bence yapma iki gün dişini sık kan da öğrenmek nasip olsun hayırlısıyla pozitifleri görünce evde bol bol test yap inşallah Rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı haberlerini Alalım inşallah Amin 🤲💕

Back
X