- 1 Şubat 2024
- 866
- 600
- 23
Ben hunharca sürüyorum aşkoCanim ayni durumdayiz doktor travazol verdi cok kasininca onu suruyorum zarari yok dedi ama hergun surmuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hunharca sürüyorum aşkoCanim ayni durumdayiz doktor travazol verdi cok kasininca onu suruyorum zarari yok dedi ama hergun surmuyorum
Evet berbat birseyBen hunharca sürüyorum aşkoEstrofem akıntı yaptırmaya başlayınca içerideki akıntıdan kaşınmaya başlamıştı bide bunun yüzünden hepten kaşındı yandı.
allahtan rahatlatıyor krem
Bana dayan dedi ama bilmiyorum nasıl olur elimi sokmamak için kendimi zor tutuyorum cart cart kaşıyasım varEvet berbat birseyama fitil cok onemliymis doktor biraktirtmadi bana hatta suresini uzatti bile
Soguk suyla yikayip kremliyordum ben hafifletiyor oyle benim simdi hafifledi ama bazen artiyor popo bolgeme de akiyor fitil cok kasindiriyorBana dayan dedi ama bilmiyorum nasıl olur elimi sokmamak için kendimi zor tutuyorum cart cart kaşıyasım var![]()
Ne çektik vallahi yaSoguk suyla yikayip kremliyordum ben hafifletiyor oyle benim simdi hafifledi ama bazen artiyor popo bolgeme de akiyor fitil cok kasindiriyor(
Nasıl geçti kontrol? Bir türlü yazamadım kaç gündür.. Benim güzel geçti çok şükür hareketli bebiş maşallah gösterdi kendisini oynayıp duruyor içerideMaşallahcanım inşallah böyle sağlıcakla devam eder Allah’ın izniyle
Bende iyiyim Elhamdüllilah canım çok şükür şimdilik herşey yolunda bende cuma günü kontrole gideceğim nasip olursa dilerim her şey sağlıklı güzel ilerler hepimiz için Amin![]()
Cnm nasılsın napıyosunTransfer gününü sayma 7.gün yani daha idrara yansımamış olabilir onun için stres yapma bekleyip görelim mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah![]()
Nasıl geçti kontrol? Bir türlü yazamadım kaç gündür.. Benim güzel geçti çok şükür hareketli bebiş maşallah gösterdi kendisini oynayıp duruyor içeridesağlıklı olsun inşallah evlatlarımız hep
![]()
Cnm nasılsın napıyosun![]()
Pazar günüTest gününüz ne zaman
kızlar selam , semen analizinde cinsel perhiz için kaç gün olmalı ideali ? bize 2-4 gibi bişiy dedi sanki doktor ama teyit edeyim sizlerden de
Çok teşekkür ettimAleyküm selam canım en az 2 gün en fazla 4 gün yani iki şekilde perhiz olur![]()
Maşallahh canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaAmin canım inşallah sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah
Çok şükür iyi geçti canım ikisi de artık insan görünümü almış elleri kollarını hareket ettiriyorlardı Elhamdüllilah doktor da hareketli olduğu için zor görüntü alıyorum dedişu an herşey yolunda 8 temmuzda perinotoloji uzmanında randevum var detaylı ultrason olacak inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Amin
![]()
Canm sabah versen keşke iki gün sonra tekrar veriyorsunyaa ikinci gün o akşam olmak bilmiyorummayala kuzum pazartesi akşam acilde test vermeye karar verdik. Salı günü klinikte verirsem çok beklicem diye düşünüyorum anca akşamüstü çıkıyor. O güne kadar test yapıyım mı?
mayala kuzum pazartesi akşam acilde test vermeye karar verdik. Salı günü klinikte verirsem çok beklicem diye düşünüyorum anca akşamüstü çıkıyor. O güne kadar test yapıyım mı?
Maşallahh canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına![]()
Canm sabah versen keşke iki gün sonra tekrar veriyorsunyaa ikinci gün o akşam olmak bilmiyorum
Hadi inşallah pozitif alırsın canmm kaçınxı gün olucakk