- 20 Haziran 2016
- 5.804
- 10.129
- 248
5 haziran transfer günüm kuzum 3. gün embriyosuCanm sabah versen keşke iki gün sonra tekrar veriyorsunyaa ikinci gün o akşam olmak bilmiyorum
Hadi inşallah pozitif alırsın canmm kaçınxı gün olucakk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 haziran transfer günüm kuzum 3. gün embriyosuCanm sabah versen keşke iki gün sonra tekrar veriyorsunyaa ikinci gün o akşam olmak bilmiyorum
Hadi inşallah pozitif alırsın canmm kaçınxı gün olucakk
Bütün belirtilerim yok oldu çok garipZaten Salı verecektin akşam versende belli olur sonucun inşallah bence yapma iki gün dişini sık kan da öğrenmek nasip olsun hayırlısıyla pozitifleri görünce evde bol bol test yap inşallah Rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı haberlerini Alalım inşallah Amin![]()
Bütün belirtilerim yok oldu çok garip![]()
Canım benim Allah razı olsun bakayım bir kaç gün daha gelmezse zaten onları içeceğimOy oy hoşgeldinsefalar getirdin canım biliyorum okul yoğunluğu var inşallah az kaldı biterse sağlıcakla tedavine odaklanırsın Amin doktora karar verdin mi kimde başlıyacaksın nasip olursa her ay düzenli gelen regl tedavi esnasında gelmez bu bir kuraldır
Papatya çayı içebilirsin maydanoz çayı ada çayı keki çayı bunlarda regl gelmesini hızlandırabilir inşallah en kısa zamanda olursun tedavine başlıyabilirsin belki gecikmesi hayrına oldu en azından okul da stresinde bitmiş olur Allah’ın izniyle ay inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Rabbim yüzüne güler mucizene kavuşursun inşallah Amin Ecmain inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun bu yolda tüm engelleri kaldırsın herşey su gibi berrak temiz güzel geçsin İnşallah![]()
Kuzucum sakin ol bu günlerde yerleşme kanaması çok oluyor. Ben yaşamadım bilgim yok ama öyledir inşallahmayala
CinnamonQueen S silakuzu kızlar acil bakın nolur hafif peçeteye bulaşan kahverengi akıntım var ama çok hafif. Çok korkuyorum nolur yerleşme kanaması diyin. Şimdi test yaptım ama idrar su gibiydi zaten çıkmadı
Canim tam yerlesme kanamasi gunlerimayala
CinnamonQueen S silakuzu kızlar acil bakın nolur hafif peçeteye bulaşan kahverengi akıntım var ama çok hafif. Çok korkuyorum nolur yerleşme kanaması diyin. Şimdi test yaptım ama idrar su gibiydi zaten çıkmadı
Kuzucum sakin ol bu günlerde yerleşme kanaması çok oluyor. Ben yaşamadım bilgim yok ama öyledir inşallahyoğunlaşmıyorsa hiç korkulacak bişey yok inşallah bebişko seninle
![]()
Kızlar hemşiremi aradım kırmızı ve yoğun olmadığı sürece sorun yok hatta olumlu bile olabilir dediCanim tam yerlesme kanamasi gunleriben yasamadim ama yasayanlar bugunlerde yasiyor. Lekelenmeden sonraki 2. Gunde falan test yap
Bencede test yapıp gerilme boşuna az kaldı kuzum inşallah güzel haberlerini alıcazKızlar hemşiremi aradım kırmızı ve yoğun olmadığı sürece sorun yok hatta olumlu bile olabilir dediama test yapma daha çıkmaz 3. gün embriyosu boşuna moralini bozma dedi. Zaten salı test günümdü pazartesi akşam kan veririm artık.
Sadece peçeteye silince gelen kahverengi-bej arası lekelenme kızlar akıntı falan gibi bile değil.
Canim kirmizi bile olsa yerlesme olabiliyor bazen. Buradan o sekilde olup su an hamileligi ilerleyen arkadaslarim var. Bence seninki yerlesme kanamasiKızlar hemşiremi aradım kırmızı ve yoğun olmadığı sürece sorun yok hatta olumlu bile olabilir dediama test yapma daha çıkmaz 3. gün embriyosu boşuna moralini bozma dedi. Zaten salı test günümdü pazartesi akşam kan veririm artık.
Sadece peçeteye silince gelen kahverengi-bej arası lekelenme kızlar akıntı falan gibi bile değil.
Bencede test yapıp gerilme boşuna az kaldı kuzum inşallah güzel haberlerini alıcaz![]()
İnşallah kızlar çok çok sağolun beni sevindirdiniz allahım da sizi sevindirsinCanim kirmizi bile olsa yerlesme olabiliyor bazen. Buradan o sekilde olup su an hamileligi ilerleyen arkadaslarim var. Bence seninki yerlesme kanamasi![]()
Oh çok şükür kuzumİnşallah kızlar çok çok sağolun beni sevindirdiniz allahım da sizi sevindirsin
Bu arada az önce kontrol ettim geçmiş kızlar
Canım selam içini rahat tut Allahın izniylee pozitif alırsın. İnşallahh bendede kavrengi lekelenme oldu canm hemde 3 gün falannİnşallah kızlar çok çok sağolun beni sevindirdiniz allahım da sizi sevindirsin
Bu arada az önce kontrol ettim geçmiş kızlar
Canim kirmizi bile olsa yerlesme olabiliyor bazen. Buradan o sekilde olup su an hamileligi ilerleyen arkadaslarim var. Bence seninki yerlesme kanamasi![]()
Oh çok şükür kuzum![]()
Kızlar arttı baya hafif kan da vardı aradım fitili ağızdan alın bi tane ekstra dedi korkuyorumCanım selam içini rahat tut Allahın izniylee pozitif alırsın. İnşallahh bendede kavrengi lekelenme oldu canm hemde 3 gün falann
Canim fitile ek olarak progestan ignesi de oluyor musun? Benim kanamam olmustu direkt kalcadan yaptirdim. Hemsirene sorsana biKızlar arttı baya hafif kan da vardı aradım fitili ağızdan alın bi tane ekstra dedi korkuyorum
Oluyorum kuzum ama onu arttırma dedi 2 günde 1 oluyorum dün oldum iğneyi. Ayrıca oksapar kullanıyorum ona da devam et dediCanim fitile ek olarak progestan ignesi de oluyor musun? Benim kanamam olmustu direkt kalcadan yaptirdim. Hemsirene sorsana bi
Kuzum çok hareket etme uzan genelde dinlendir kendini. Strestende biraz artmış olabilirOluyorum kuzum ama onu arttırma dedi 2 günde 1 oluyorum dün oldum iğneyi. Ayrıca oksapar kullanıyorum ona da devam et dedi
Olabilir bilmiyorum ki bu ilaçları kullanırken regl olabilir miyim kiKuzum çok hareket etme uzan genelde dinlendir kendini. Strestende biraz artmış olabilir
Kullandığımız ilaçlar çok baskılıyor kuzum . Zaten şuan hiçbirşey belli değil bak bi sürü insan böyle ufak kanamada yaşıyor regl oldum sanıyor ama hamiş kalıyor. Biz güzel düşünelimOlabilir bilmiyorum ki bu ilaçları kullanırken regl olabilir miyim ki
İnşallah kuzum ya aşırı kötüyümKullandığımız ilaçlar çok baskılıyor kuzum . Zaten şuan hiçbirşey belli değil bak bi sürü insan böyle ufak kanamada yaşıyor regl oldum sanıyor ama hamiş kalıyor. Biz güzel düşünelim![]()