• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Zaten Salı verecektin akşam versende belli olur sonucun inşallah bence yapma iki gün dişini sık kan da öğrenmek nasip olsun hayırlısıyla pozitifleri görünce evde bol bol test yap inşallah Rabbim yüzünü güldürsün inşallah hayırlı haberlerini Alalım inşallah Amin 🤲💕
Bütün belirtilerim yok oldu çok garip 😂😂

Oy oy hoşgeldin 🤗 sefalar getirdin canım biliyorum okul yoğunluğu var inşallah az kaldı biterse sağlıcakla tedavine odaklanırsın Amin doktora karar verdin mi kimde başlıyacaksın nasip olursa her ay düzenli gelen regl tedavi esnasında gelmez bu bir kuraldır 🫣😁
Papatya çayı içebilirsin maydanoz çayı ada çayı keki çayı bunlarda regl gelmesini hızlandırabilir inşallah en kısa zamanda olursun tedavine başlıyabilirsin belki gecikmesi hayrına oldu en azından okul da stresinde bitmiş olur Allah’ın izniyle ay inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler Rabbim yüzüne güler mucizene kavuşursun inşallah Amin Ecmain inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun bu yolda tüm engelleri kaldırsın herşey su gibi berrak temiz güzel geçsin İnşallah 🤲🥹❤️
Canım benim Allah razı olsun bakayım bir kaç gün daha gelmezse zaten onları içeceğim 🥰Bursa Bahçeci Sabri Beye gidicem canım kardesim orda yaşıyor en azından konaklama sorunum olmaz.Şisli Memorial çok istiyordum ama kalacak yer sıkıntısı var maddi anlamda altından kalkamam sanırım.Rabbim herşeyin en güzelini hayırlısıyla nasip etsin hepimizi bebislerine kavuştursun 🙏♥️

mayala mayala CinnamonQueen CinnamonQueen S silakuzu kızlar acil bakın nolur hafif peçeteye bulaşan kahverengi akıntım var ama çok hafif. Çok korkuyorum nolur yerleşme kanaması diyin. Şimdi test yaptım ama idrar su gibiydi zaten çıkmadı
Kuzucum sakin ol bu günlerde yerleşme kanaması çok oluyor. Ben yaşamadım bilgim yok ama öyledir inşallah 🙏 yoğunlaşmıyorsa hiç korkulacak bişey yok inşallah bebişko seninle🤍

mayala mayala CinnamonQueen CinnamonQueen S silakuzu kızlar acil bakın nolur hafif peçeteye bulaşan kahverengi akıntım var ama çok hafif. Çok korkuyorum nolur yerleşme kanaması diyin. Şimdi test yaptım ama idrar su gibiydi zaten çıkmadı
Canim tam yerlesme kanamasi gunleri 🥹 ben yasamadim ama yasayanlar bugunlerde yasiyor. Lekelenmeden sonraki 2. Gunde falan test yap

Kuzucum sakin ol bu günlerde yerleşme kanaması çok oluyor. Ben yaşamadım bilgim yok ama öyledir inşallah 🙏 yoğunlaşmıyorsa hiç korkulacak bişey yok inşallah bebişko seninle🤍
Canim tam yerlesme kanamasi gunleri 🥹 ben yasamadim ama yasayanlar bugunlerde yasiyor. Lekelenmeden sonraki 2. Gunde falan test yap
Kızlar hemşiremi aradım kırmızı ve yoğun olmadığı sürece sorun yok hatta olumlu bile olabilir dedi 🌷 ama test yapma daha çıkmaz 3. gün embriyosu boşuna moralini bozma dedi. Zaten salı test günümdü pazartesi akşam kan veririm artık.

Sadece peçeteye silince gelen kahverengi-bej arası lekelenme kızlar akıntı falan gibi bile değil.

Kızlar hemşiremi aradım kırmızı ve yoğun olmadığı sürece sorun yok hatta olumlu bile olabilir dedi 🌷 ama test yapma daha çıkmaz 3. gün embriyosu boşuna moralini bozma dedi. Zaten salı test günümdü pazartesi akşam kan veririm artık.

Sadece peçeteye silince gelen kahverengi-bej arası lekelenme kızlar akıntı falan gibi bile değil.
Bencede test yapıp gerilme boşuna az kaldı kuzum inşallah güzel haberlerini alıcaz🙏🙏

Canim kirmizi bile olsa yerlesme olabiliyor bazen. Buradan o sekilde olup su an hamileligi ilerleyen arkadaslarim var. Bence seninki yerlesme kanamasi 🥹🙏🏻❤️

Bencede test yapıp gerilme boşuna az kaldı kuzum inşallah güzel haberlerini alıcaz🙏🙏
Canim kirmizi bile olsa yerlesme olabiliyor bazen. Buradan o sekilde olup su an hamileligi ilerleyen arkadaslarim var. Bence seninki yerlesme kanamasi 🥹🙏🏻❤️
İnşallah kızlar çok çok sağolun beni sevindirdiniz allahım da sizi sevindirsin 🙏🏼🙏🏼

Bu arada az önce kontrol ettim geçmiş kızlar

Oh çok şükür kuzum 🙏
Canım selam içini rahat tut Allahın izniylee pozitif alırsın. İnşallahh bendede kavrengi lekelenme oldu canm hemde 3 gün falann
Kızlar arttı baya hafif kan da vardı aradım fitili ağızdan alın bi tane ekstra dedi korkuyorum

Kullandığımız ilaçlar çok baskılıyor kuzum . Zaten şuan hiçbirşey belli değil bak bi sürü insan böyle ufak kanamada yaşıyor regl oldum sanıyor ama hamiş kalıyor. Biz güzel düşünelim 🙏
İnşallah kuzum ya aşırı kötüyüm

Back
X