- 31 Ocak 2025
- 584
- 882
- 18
- 33
Kızz amaannn saat 6 ne çatlatırlar insanııKızlar ben ilk transferimde kan vermeye gittim sabah 8 de neyse dediler 12 gibi doktor arayacak sonuç için neyse eve geldim işlerimi yaptım uzanıyorum kalkıyorum ses yok saat oldu 4 nasıl sinir olmuştum ama birde heyecan stres dedim allahım zaten 14 gün bana bir yıl gibi geldi bunlar niye böyle yapıyor neyse eşim dedi bunlar artık aramaz ben işe gidiyorum o kadar Ketüm olmuşum ki test bile yapmıyom neyse sinirden uyuya kalmışım o dönemde iki ablam ve arkadaşım biliyordu bunlarda demiş mayala aramadı galiba negatif üzülmüşlerneyse uyandım eşim aradı akşam saat 6 dedi doktor aradı sakin ol hamilesin doktor çok özür dilemiş yoğunluk varmış ondan dolayı hay dedim beni eni sonu kalpten götürecekler o anı size anlatamam elim ayağım resmen heyecandan boşaldı dedim bunun için kaç saat beni mahvettiniz
Ayy kıyamam yaa eziyet olmuş sana resmen kuzumKızlar ben ilk transferimde kan vermeye gittim sabah 8 de neyse dediler 12 gibi doktor arayacak sonuç için neyse eve geldim işlerimi yaptım uzanıyorum kalkıyorum ses yok saat oldu 4 nasıl sinir olmuştum ama birde heyecan stres dedim allahım zaten 14 gün bana bir yıl gibi geldi bunlar niye böyle yapıyor neyse eşim dedi bunlar artık aramaz ben işe gidiyorum o kadar Ketüm olmuşum ki test bile yapmıyom neyse sinirden uyuya kalmışım o dönemde iki ablam ve arkadaşım biliyordu bunlarda demiş mayala aramadı galiba negatif üzülmüşlerneyse uyandım eşim aradı akşam saat 6 dedi doktor aradı sakin ol hamilesin doktor çok özür dilemiş yoğunluk varmış ondan dolayı hay dedim beni eni sonu kalpten götürecekler o anı size anlatamam elim ayağım resmen heyecandan boşaldı dedim bunun için kaç saat beni mahvettiniz
Kevser kurnaz var instagramda mutlaka bakın tüp bebek için tarifleri varBen hiç yapmadım iyi geliyorsa onu da yapalım
Geçmiş olsun canım, bende hsg çektirdiğim ay hamile kalmıştım; ama kimyasaldı. Hsgden sonra hamile kalan çok kişi varmış meğer..Merhabalar, ben geçen hafta hsg çektirdim. Sanırım yumurta toplamam 2 ay sonraya kaldı. Doktor bu 2 ay içinde kendiliğinden de olabilir dedi. Hem de eşimin de kullanması gereken ilaçlar vardı bu süreci bekliyoruz
Tamamdır bakarım çok teşekkürKevser kurnaz var instagramda mutlaka bakın tüp bebek için tarifleri var
Canım muhtemelen genetik testi yapcaklardır embriyona bi çok kişi yaptorıyor atık zaten sıkma canını iyi olan embriyolarını bulurlar testleazonce bir tlf geldi yerle bir oldum. Bende talasemi taşıyıcılığı var eşimin testi de sınırda çıktı. Hematoloji bölümüyle görüşmemizi istediler. Eğer hematoloji embriyoya biyopsi yapsın derlerse biyopsi yapacaklarmış. Bizim olduğumuz bölgede hematoloji bölümü yok bizde 1-2 doktora sorduk. Sıkıntı olmaz dediler. Bilmiyorum napicaz . Yaşayan oldu mu
Kızz amaannn saat 6 ne çatlatırlar insanııAman sonu güzel olsunda canım güç olmasın
Amin Amin inşallah canlarAyy kıyamam yaa eziyet olmuş sana resmen kuzumAma galiba çok mutlu ol diye bu ertelemeler ne dersin
Akdeniz anemisi evet. Ben de var, annemde var. . Evlenirken bir sorun yok demişlerdi. Hatta sağlık ocağından bu testi istediğimizde sende var ama eşinde de olsa zaten izin olmazdı evliliğinize dedi. Esinde yoktu demişlerdi şimdi sınırda çıkmış anlamadımCanim talasemi akdeniz anemisi oluyor dimi ? Sizde varsa genetik yatkinlik olarak bebeğe geçme ihtimali çok yüksek diye biliyorum o yüzden embriyodan biyopsi yani pgt yaptirmak istemişlerdir. Bence en doğrusu bu ki en sağlıklı embriyo bulsunlar genel amaç bu. Umarim sonucu çok iyi gelir.
Amin ecmain canım, RABBİM dileyen herkese naspmetsin sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimiziHoşgeldin canımmGözünüz aydın Allah sağlıkla kolaylıklı kucağınıza almayı nasip etsinn
Videoyu izledim, doktorun uzmanlığına saygım sonsuz ama kendisi tüp bebek tedavisi görmeyen insanlar “rahatlayın, gevşeyin” demesin ya… çünkü çok büyük bir emek ve masraf var, ayrıca bir insanın çocuğunun olması veya olmaması, ya da bir çocuğu varken ikincisinin olması hayatında çok büyük bir fark yaratıyor…Embriyo Transferi sonrası yapılması gerekenler
Şuna tıklayın ve izleyin kızlar çok güzel özetlemiş bence
Toplanıyor ayrı stres embriyolog araması çok ayrı bi stres konuluyor bu seferde test için ayrı stres tabiki meraklı stresli olacağız kalbimiz ağzımızda geziyoruzVideoyu izledim, doktorun uzmanlığına saygım sonsuz ama kendisi tüp bebek tedavisi görmeyen insanlar “rahatlayın, gevşeyin” demesin ya… çünkü çok büyük bir emek ve masraf var, ayrıca bir insanın çocuğunun olması veya olmaması, ya da bir çocuğu varken ikincisinin olması hayatında çok büyük bir fark yaratıyor…
Ayrıca arkadaşlar, 2011’de, 2016’da ve 2019’da yapılmış çalışmalara denk geldim, psikolojik stresin tüp bebek tedavisinin sonucuna etki etmediği bulunmuş, linkleri paylaşıyorum merak edenler (ve benim gibi stresli olanlar) için:
Emotional distress in infertile women and failure of assisted reproductive technologies: meta-analysis of prospective psychosocial studies
Objective To examine whether pretreatment emotional distress in women is associated with achievement of pregnancy after a cycle of assisted reproductive technology. Design Meta-analysis of prospective psychosocial studies. Data sources PubMed, Medline, Embase, PsycINFO, PsychNET, ISI Web of...www.bmj.com
Videoyu izledim, doktorun uzmanlığına saygım sonsuz ama kendisi tüp bebek tedavisi görmeyen insanlar “rahatlayın, gevşeyin” demesin ya… çünkü çok büyük bir emek ve masraf var, ayrıca bir insanın çocuğunun olması veya olmaması, ya da bir çocuğu varken ikincisinin olması hayatında çok büyük bir fark yaratıyor…
Ayrıca arkadaşlar, 2011’de, 2016’da ve 2019’da yapılmış çalışmalara denk geldim, psikolojik stresin tüp bebek tedavisinin sonucuna etki etmediği bulunmuş, linkleri paylaşıyorum merak edenler (ve benim gibi stresli olanlar) için:
Emotional distress in infertile women and failure of assisted reproductive technologies: meta-analysis of prospective psychosocial studies
Objective To examine whether pretreatment emotional distress in women is associated with achievement of pregnancy after a cycle of assisted reproductive technology. Design Meta-analysis of prospective psychosocial studies. Data sources PubMed, Medline, Embase, PsycINFO, PsychNET, ISI Web of...www.bmj.com
Videoyu izledim, doktorun uzmanlığına saygım sonsuz ama kendisi tüp bebek tedavisi görmeyen insanlar “rahatlayın, gevşeyin” demesin ya… çünkü çok büyük bir emek ve masraf var, ayrıca bir insanın çocuğunun olması veya olmaması, ya da bir çocuğu varken ikincisinin olması hayatında çok büyük bir fark yaratıyor…
Kesinlikle elde olmadan stres olunuyor sadece ben bu stres konusunda iki türlü düşünüyorum.Toplanıyor ayrı stres embriyolog araması çok ayrı bi stres konuluyor bu seferde test için ayrı stres tabiki meraklı stresli olacağız kalbimiz ağzımızda geziyoruz
Benim de ayağa kalkınca bembeyaz sanki hiç içine girmemiş gibi 2 tane bide benim belki ondandırZaten fazlasını atar uzanarak mı katıyorsunuz ben ayağa kalkmadan akmıyor lavaboya kalkınca fazla tortularını atıyor zaten o içinde kaldığı sürece etki ediyor
Sağol canım bide öyle deneyeyim zaten benim kanama da oldu damara denk geldi herhaldeCanım ilaç dağılsın diye biraz ovalamak, sonrasında buz uygulamak iyi geliyormuş. Bende bugün öyle yaptım. Sende bir öyle dene istersen.. Fitil maalesef geliyor dışarı, mümkün olduğunca geriye ittir ve fitilden sonra uzan bi 15-20 dk
Hoş geldinizMerhabalar kizlar, bu grubu geç farkettim maşallah baya aktifdiğer grup çok sakin. Beni de ekleyebilir misiniz listeye rica etsem. Yaş 39 5.gun embriyosu 4. Transfer 5 Mart - test günü 14 Mart bir düşük,bir erken doğum, geçen ay da negatif transfer var ama bu sefer umutluyum bakalım
Ivıg nedir acaba ne için yapılıyorMaşallahbu sefer de tutar inşallah, bana da yarar inşallah IVIG
Teşekkür ederim umarım hepimizin çektiği bu sıkıntılar karşılığını bulur. Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasınHoş geldinizAllahım pozitif görmeyi nasip edip sonrasından kese ve kal atışı duymayı nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?