Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tablodaki hamiş olan kızlarım inşallah herkes iyidir sağlıcakla vaktinde bebeklerimize kavuşuruz Amin eğer görürseniz buraya yazın durumunuzla ilgili

Merhaba canım, çok şükür bebişlerde bende çok iyiz doğumu bekliyoruz heyecanla, heran bebişler gelebilir sende epey ilerledin sanırım? Nasılsın?

Çok şükür canım iyi olmana sevindim
İyi çok şükür bu haftalara eriştiren Rabbime hamdolsun dilerim sağlıcakla hayırlısıyla kavuşursun minik mucizelerine Amin
Biz de iyiyiz çok şükür her şey yolunda bebeklerim de iyi hamdolsun evet canım Elhamdüllilah 6 aylık olduk inşallah umarım bizde sağlıcakla 37. Haftaya ulaşabiliriz Amin

Transfer sonrası 10. Gün de kan aldı . Birde 13. Günde tekrar randevu verdi fakat progesteronum biraz düşükmüş o yüzden fitili x2 günde 3 defaya çıkardı
Merhabalar bende transfer sonrası 15.gundeyim progesteron 5.97 çıktı ama beyan 372den 1160 ay çıktı sizin progesteron değeriz kaçtı ne gibi sıkıntılara yol açar hiç bilgim yok

Selamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım her buraya baktığımda içimi nedense bir hüzün kaplıyor dilerim Allahtan buradaki negatif olan arkadaşlarım hepsi pozitif hayırlı haberler alırlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin

Mayala yutkunamadim gözlerim dolduamin canım amin insAllah bizlerde tez vakit hayirli güzel haberler alırız veririz aleykümselam bu arada ben histereskopi oldum beklemedeyim onumizdeki ay nasip olursa başlayacağız dua et banasiz de iyi misinizaz kaldı dimi senin sağlıkla hayırla kucağına al insAllah canım benim

Yaa canım benim Amin inşallah çok yoruldun çok emek verdin dilerim Rabbim yaşadıklarının mükafatını verecektir inşallah En güzel sağlıklı bir şekilde nasip etsin Amin bu sefer sağlıcakla hayırlısıyla mucizene kavuşursun bize de güzel haberlerini buraya yazmak nasip olsun çok çok Amin çok geçmiş olsun canım inşallah sana da şifa olsun hayırlısıyla sağlıcakla başlamak nasip olsun sürecin ummadığın kadar güzel hayırlı sağlıklı güzel geçsin sağlıklı kaliteleri yumurtaların sağlıklı kaliteli Altın embriyoların olsun inşallah Amin her daim dualarımdasınız
Bizde iyiyiz canım çok sağol Allah razı olsun evet son iki ay artık Allah nasip ederse darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına olsun Rabbim size de bu heyecanlı güzel günleri göstersin Amin Yarabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…