RABBIM hiç kimsenin çabasını boşa çıkarmasın ve en kısa zamanda senin de ve isteyen herkesin de kucağını sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun inşallah
Canım Maralim yumurta toplandı 2 tane. Çok şükür 2side 3.gün donduruldu bugün. Havuz yapacak doktor. İnşallah Ocak ayında yine bir İstanbul yapacağım. Transfer de doktor uygun görürse ocakda yaparım
Canim benim Canimmm seni bebişleri ve minnoş ablamızı çok öpüyoruz inşallah kuzum olurda güzel haber alirsam ilk burdan yazicam daha var tabi sizde bitanem sağlıcakla kalin bebişleri hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip etsin Rabbim
Oyy inşallah canım benim vallahi eski günleri özledim
Sizinle sohbet etmeyi iyi ki sizi tanıdım hepinizi çok seviyorum
Amin canımın için güzel dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi minnoşlarda teyzesinin ellerinden öper
Canım Maralim yumurta toplandı 2 tane. Çok şükür 2side 3.gün donduruldu bugün. Havuz yapacak doktor. İnşallah Ocak ayında yine bir İstanbul yapacağım. Transfer de doktor uygun görürse ocakda yaparım
Yaa çok sevindim senin adına çok şükür Rabbime hamdolsun Allahım sağlıklı kaliteli bol Altın embriyolar nasip eylesin inşallah güzel haberlerini bekliyorum monarozam arada durumynla ilgili yaz cancağzım
Yaa çok sevindim senin adına çok şükür Rabbime hamdolsun Allahım sağlıklı kaliteli bol Altın embriyolar nasip eylesin inşallah güzel haberlerini bekliyorum monarozam arada durumynla ilgili yaz cancağzım
Allah razı olsun canim benim. İnşallah cuma Almanya ya dönüp 10 gün sonra tekrar İstanbul'a geleceğim2. Yumurta toplama işlemi yapılacak İnşallah herşey yolunda ve iyi olur. Sen ve bebisler nasılsınız canım mayala