Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaaaaa sen şaka mısın şuan mutluluktan gözyaşlarıma engel olamiyorum keşke yaninda olsam sana sımsıkı sarilsam rabbim çok şükür bunu da gösterdi çok şükür bin şükür senin ve bebişlerin iyi olmasına ve bu mesaji okuduğuma çok memnunum nolur hatali birşey yazarsam kusuruma bakma vallahi heyecandan yaa kuzummm canimm mayala Bekledik ama değdi dimi kuzum seni bebişleri ve kizçemi çok öpüyorum eşini de çok tebrik ederim. Yaaa sen şuan neden yanimda degilsin nedennnnn

Son düzenleme:
M Maralim2019 Canım naptın ne durumdasın tekrar tedavi denicektin denedin mi iyi misinn?
Canim uzun süredir girmiyorum buraya tesadüfen gördüm mesajini nolur kusura bakma hayat telasina kapildik gidiyoruz. Canim ben 2. Denemeyi de yaptim oda negatif oldu. Ben tam birseylerin araştırılmadıgini düşünüyorum yada ne bilim rabbim kismet etmiyor belkide zamani var bilmiyorum. 3. Embriyo hala duruyor büyük ihtimalle onu başka bir hastanede başka bir zaman da düşünüyorum çünkü çok yoruldum vücut ve mental olarak kendimi dinlendirmek istiyorum. Sen ne durumdasin

Amin çok teşekkür ederim canım Vignettam darısı en kısa zamanda başına inşallah
Evet canım en son kadın doktoruma rutin kontrole gittim bebeklerin suyu çok fazla dedi plasentada yaşlanmış sanki idrarda protein sürekli devam ediyor vs söyledi acil beni hastaneye gönderdi sonra hastaneye girdim tüm her şey kontrol altına alındı yatış verdiler ayaklarım çok fazla ödem topladı yürüyemez olmuştum artık ve sancılarım sıklaşmaya başladı erken doğumu önlemek için serumlar verildi zar zor üç hafta o şekilde bebekleri öyle tuttular en azından 36.haftayı görsünler diye böbreklerim de sıkıntı çıktı baya zorlu son 1 ay geçirdim hastanede daha bugün taburcu ettiler beni mecburen artık doğumu gerçekleştirdiler ama şükür bende bebeklerde iyi
Allahım herkese sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı güzel doğumlar nasip eylesin inşallah

Hayırlı olsun çok sevindim
RABBIM analı babalı büyümelerini nasip etsin inşallah
Senden ses çıkmayınca anladım biseyler olduğunu sağ salim bebeklerinle eve döneceksin inşallah

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun darısı başınıza inşallah sağlıcakla kavuşun miniklere

ALLAH'tan umut kesilmez RABBIM geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
RABBIM en kısa zamanda sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

Amin amin sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah

Oh benim için öp bütün evlatlarını ben de teyze sayılırım

Amin canım güzel Maral’ım Allah razı olsun güzel dileklerin ve temennilerin için çok teşekkür ederim güzel kardeşim benim bende sana burdan oraya kadar sımsıkı sarılıyorum
Darısı en kısa zamanda senin başına inşallah
En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum bizde seni ve kızçeni çok öpüyoruz sağlıcakla güzellikle kal inşallah

Amin canım benim vaktini bekliyor sen önce bir dinlen toparlan ondan sonra tekrardan hazır olunca yaparsın bu sefer herşey sağlıklı güzel olsun inşallah Amin

Ekip aynı ekip. Herkese kalpten selamlar. Umarım herkes iyi. Ben İstanbul dayım ve pazartesi yumurta toplama işlemi var.
Kizlar dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…