- 14 Ağustos 2024
- 2.432
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.014
- 73
Kanama olursa ki inşaallah olmaz. Coraspirini keser.Tutunma konusunda sıkıntı yok onu biliyorum ama Allah korusun cokda dillendirmek istemiyorm ama kanama riskini arttiracagindan korkuyorum bu seferde
Yarın 6+6 hayırlısıula kuzum evet kontrol yarınBenim doğuştan canım hipo hipoyum
Aşkım sen yarın rahat görürsün, ben geçen sefer göbekten 6+5 görmüştüm, yarın dimi kontrol?
Canım olsada inşallah ayrı keselerdir, yoksa sıkıntı
Benim yumurtlamam oluyordu.Ama sanırım o tüp bebekte klasik ilaçlar.Pergoveris+menopur kullandım göbekten vuruldum. Gonal f ve cetrodite sonradan verildi mesela bana. İlaçlar aynı anda birden fazla yumurtayı büyütmek ve daha fazla yumurta salınmasını sağlamak içinmiş.o zamanlar araştırmıştım.cetrodite gonal f falan da yumurtaları çatlatma falan işleri içindiBen de gonal f ve pergoveris kullandım. Benim de sanırım yumurtlama olmuyordu çünkü öncesinde ben ovulasyon testlerinde hiç pik görmemiştim.
Süper.korkmayın.Bana da folikül sayın az demişti.Fsh-LH-eastriol değerlerim iyiydi ama annem 38 inde menopoza girmiş.ailede erken menopoz var mı diye sormuştu.30 yaşında 6-7 folikül saymıştı. Normalde 10 tane falan olmasının gerektiğini söyledi.Sizin gayet iyi demek ki.Sağlıkla büyüsün sağlıkla embriyo olsunlarBenimde ölçü biçti sonra sağda 4 solda 6 saydı herhalde küçük foliküllerdi. En çok kistten korkuyordum allahtan birşey demedi kuzum ya
Yani kararı biraz bana bıraktı açıkçası bilinen bi yararı da yok ama zararı da Yok dedi ama araştırdım baya bı sanırım kullanmayacağım ikisini birKanama olursa ki inşaallah olmaz. Coraspirini keser.
Ben gonal f 150 ve pergoveris kullandım sonra son 3 gün cetrotide eklendi, son gün ovitrelle vurundum ertesi gün de opu oldumBenim yumurtlamam oluyordu.Ama sanırım o tüp bebekte klasik ilaçlar.Pergoveris+menopur kullandım göbekten vuruldum. Gonal f ve cetrodite sonradan verildi mesela bana. İlaçlar aynı anda birden fazla yumurtayı büyütmek ve daha fazla yumurta salınmasını sağlamak içinmiş.o zamanlar araştırmıştım.cetrodite gonal f falan da yumurtaları çatlatma falan işleri içindi
Daha reglimin 3. Günündeyim sayısal olarak 10 tane saydı ama tabi ileride ne olur büyürler mi büyümezler mi dolu mu boş mu şimdiden konuşmak eeken olurSüper.korkmayın.Bana da folikül sayın az demişti.Fsh-LH-eastriol değerlerim iyiydi ama annem 38 inde menopoza girmiş.ailede erken menopoz var mı diye sormuştu.30 yaşında 6-7 folikül saymıştı. Normalde 10 tane falan olmasının gerektiğini söyledi.Sizin gayet iyi demek ki.Sağlıkla büyüsün sağlıkla embriyo olsunlar
Biz beraber transfer oluruz sanırımKuzum biraz yumurtaların gelişme süresine de bağlı. Şimdi ben 5 nisanda iğnelere başladım 14 nisanda opu oldum. 9 gün ilaç tedavisi görmüş oldum yani. Eğer ki taze transfer için progesteron değerim yüksek olmasaydı bana amh düşük olduğu için riske atmayıp 3. gün taze transfer yapacaklardı bu durumda da 17 nisanda transfer olacaktım.
Senin de ortalama böyle bir süreçten geçtiğini varsayarak bugün iğnelere başlıyorsan benim gibi 9 gün kullandığını düşünelim (seninki daha az ya da çok olabilir dediğim gibi çok kişisel bu süreçler ama farzı misal konuşalım ) 9 mayısta opu olursun. Eğer 3. gün taze transfer yapmak isterse 12 mayısta, eğer 5. güne götürüp de taze transfer yapmak isterse 14 mayısta transfer olursun.
Pgt falan yaptırmayı düşünüyor musun? Pgt için 5. güne gönderip mecburen örnek alındıktan sonra donduruyorlar sonuç gelene kadar.
Eğer donmuş transfer olacaksa da işte ben reglimi bekledim şimdi rahim kalınlaştırıyoruz estrofemle. 9 mayısta kontrolüm var eğer rahim kalınlığı uygunsa transfer tarihi belli olacak 13-14 mayıs civarı olur demişti. Hayırlısı bakalım.
Senin de taze transfer yaparlarsa hemen hemen yakın tarihlere denk gelir.
İnşallah canım dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur Rabbim seni müjdelesin inşallah Aminilk tüp bebeğin mi yoksa daha önce tecrüben oldu m
Amin çok teşekkür ederim 3. Denememİnşallah canım dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur Rabbim seni müjdelesin inşallah Aminilk tüp bebeğin mi yoksa daha önce tecrüben oldu mu
Şöyle düşünün.Normal doğal yoldan gebe kalan kadınlar bir tane yumurtluyor ve o dölleniyor. Ve bebek oluyor.hepimiz dünyaya öyle geldik.Ama tüp bebek anneleri olarak bizler bir ayda 10 tane falan yumurtlamış oluyoruzDaha reglimin 3. Günündeyim sayısal olarak 10 tane saydı ama tabi ileride ne olur büyürler mi büyümezler mi dolu mu boş mu şimdiden konuşmak eeken olurumarım on ve üzerine çıkar. Bana da sordu da bizim ailede yok hiç öyle bebek arayan yada erken menepoza giren. Bi ben çıktım herhalde numunelik
Canım sen şu an kaçıncı haftadasin kalp atışını ne zaman duydunBenim doğuştan canım hipo hipoyum
Aşkım sen yarın rahat görürsün, ben geçen sefer göbekten 6+5 görmüştüm, yarın dimi kontrol?
Canım olsada inşallah ayrı keselerdir, yoksa sıkıntı
Amin çok teşekkür ederim 3. Denemem
Hep bi heyecanlı bekleyiş ya hiç bitmiyor anlaşılanŞöyle düşünün.Normal doğal yoldan gebe kalan kadınlar bir tane yumurtluyor ve o dölleniyor. Ve bebek oluyor.hepimiz dünyaya öyle geldik.Ama tüp bebek anneleri olarak bizler bir ayda 10 tane falan yumurtlamış oluyoruzrabbim güzel sonuçlara ulaştırsın. Çok heyecanlı bi dönem o kaçtane döllendi kaç tanesi yaşam savaşı veriyor olayı.Embriyolog arıyor 1./3. Ve 5. Gün heyecan dorukta oluyo
Az önce bir olay oldu ve ben bi adama kızdım sinir patlaması yaşadım sonra kendi kendime küfredim ağladımBir şey olmuş mudur? Zarar görmez değil mi ya içime dert oldu.
Kızlar bir de çiğ kabak çekirdeği nar suyu demiştiniz sanırım bu süreçte; bir kaç tane daha birşey sayıyordumuz neydii onlarr
öncelikle hayırlısı olsun. Benim pıhtılaşma genetik testim normal ve herhangi bir sorunum olmamasına rağmen hem ecoprin ( corasprinle aynı) hem de oksapar iğne kullandım ehr gün. Tranfer öncesi başladım. ilk denememde 7.gün lekelenmem gelince, ikincisinde 5.gün lekelenmem gelince kestirdi hem iğneyi hem hapı. Yani pıhtılaşma sorunu varsa da hayli hayli kullandırır diye düşünüyorumPıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti ve oksapara başladık 4000 lik ama doktorum hem iğneyi yap hem coraspin iç dedi yani açıkçası kafam bulandı çok ağır olmazmı ikisi bir korktum bu seferde fazla sulanirsa da kötü ne yapacağını bilmeedim
Oksapar acaba enox la aynımı eğer öyleyse bende hem enox hem coraspin kullanıyodum, ama dün ufak bi lekelenmem oldu coraspini kestik. 4 sene öncede aynı şekilde ikisinide aynı anda kullandım sorun olmamıştı.İnşallah Rabbim yüzüne baksın sana ve bebeğine şifa olsun inşallah dilerim bir sıkıntı çıkmaz doktorun sıkıntı görmediyse belli ki sorun olmaz yani inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?