Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tutunma konusunda sıkıntı yok onu biliyorum ama Allah korusun cokda dillendirmek istemiyorm ama kanama riskini arttiracagindan korkuyorum bu seferde
Kanama olursa ki inşaallah olmaz. Coraspirini keser.

Ben de gonal f ve pergoveris kullandım. Benim de sanırım yumurtlama olmuyordu çünkü öncesinde ben ovulasyon testlerinde hiç pik görmemiştim.
Benim yumurtlamam oluyordu.Ama sanırım o tüp bebekte klasik ilaçlar.Pergoveris+menopur kullandım göbekten vuruldum. Gonal f ve cetrodite sonradan verildi mesela bana. İlaçlar aynı anda birden fazla yumurtayı büyütmek ve daha fazla yumurta salınmasını sağlamak içinmiş.o zamanlar araştırmıştım.cetrodite gonal f falan da yumurtaları çatlatma falan işleri içindi

Benimde ölçü biçti sonra sağda 4 solda 6 saydı herhalde küçük foliküllerdi. En çok kistten korkuyordum allahtan birşey demedi kuzum ya
Süper.korkmayın.Bana da folikül sayın az demişti.Fsh-LH-eastriol değerlerim iyiydi ama annem 38 inde menopoza girmiş.ailede erken menopoz var mı diye sormuştu.30 yaşında 6-7 folikül saymıştı. Normalde 10 tane falan olmasının gerektiğini söyledi.Sizin gayet iyi demek ki.Sağlıkla büyüsün sağlıkla embriyo olsunlar

Ben gonal f 150 ve pergoveris kullandım sonra son 3 gün cetrotide eklendi, son gün ovitrelle vurundum ertesi gün de opu oldum

Daha reglimin 3. Günündeyim sayısal olarak 10 tane saydı ama tabi ileride ne olur büyürler mi büyümezler mi dolu mu boş mu şimdiden konuşmak eeken olur umarım on ve üzerine çıkar. Bana da sordu da bizim ailede yok hiç öyle bebek arayan yada erken menepoza giren. Bi ben çıktım herhalde numunelik

Biz beraber transfer oluruz sanırım benimde cuma kontrolüm var.geçen cuma başladım estrofeme. Tahmini benimde 13-15 mayıs gibi olur.takibe aldım zaten sizi

Kızlar bir de çiğ kabak çekirdeği nar suyu demiştiniz sanırım bu süreçte; bir kaç tane daha birşey sayıyordumuz neydii onlarr

Şöyle düşünün.Normal doğal yoldan gebe kalan kadınlar bir tane yumurtluyor ve o dölleniyor. Ve bebek oluyor.hepimiz dünyaya öyle geldik.Ama tüp bebek anneleri olarak bizler bir ayda 10 tane falan yumurtlamış oluyoruz rabbim güzel sonuçlara ulaştırsın. Çok heyecanlı bi dönem o kaçtane döllendi kaç tanesi yaşam savaşı veriyor olayı.Embriyolog arıyor 1./3. Ve 5. Gün heyecan dorukta oluyo

Az önce bir olay oldu ve ben bi adama kızdım sinir patlaması yaşadım sonra kendi kendime küfredim ağladım Bir şey olmuş mudur? Zarar görmez değil mi ya içime dert oldu.

Benim doğuştan canım hipo hipoyum

Aşkım sen yarın rahat görürsün, ben geçen sefer göbekten 6+5 görmüştüm, yarın dimi kontrol?

Canım olsada inşallah ayrı keselerdir, yoksa sıkıntı
Canım sen şu an kaçıncı haftadasin kalp atışını ne zaman duydun

Hep bi heyecanlı bekleyiş ya hiç bitmiyor anlaşılan

Az önce bir olay oldu ve ben bi adama kızdım sinir patlaması yaşadım sonra kendi kendime küfredim ağladım Bir şey olmuş mudur? Zarar görmez değil mi ya içime dert oldu.

Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah canım talihsiz bir olay yaşanmış keşke olmasaydı kendine dikkat et

Kızlar bir de çiğ kabak çekirdeği nar suyu demiştiniz sanırım bu süreçte; bir kaç tane daha birşey sayıyordumuz neydii onlarr

Organik yumurta yaban mersini de ye bunlar yumurta kalitesini artırıyor

öncelikle hayırlısı olsun. Benim pıhtılaşma genetik testim normal ve herhangi bir sorunum olmamasına rağmen hem ecoprin ( corasprinle aynı) hem de oksapar iğne kullandım ehr gün. Tranfer öncesi başladım. ilk denememde 7.gün lekelenmem gelince, ikincisinde 5.gün lekelenmem gelince kestirdi hem iğneyi hem hapı. Yani pıhtılaşma sorunu varsa da hayli hayli kullandırır diye düşünüyorum

İnşallah Rabbim yüzüne baksın sana ve bebeğine şifa olsun inşallah dilerim bir sıkıntı çıkmaz doktorun sıkıntı görmediyse belli ki sorun olmaz yani inşallah Amin
Oksapar acaba enox la aynımı eğer öyleyse bende hem enox hem coraspin kullanıyodum, ama dün ufak bi lekelenmem oldu coraspini kestik. 4 sene öncede aynı şekilde ikisinide aynı anda kullandım sorun olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…