Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben pıhtılaşma testi yapmadım mesela..ama ilk bebeğimi kaybettiğim için doktor önlem amaçlı oksapar verdi ama coraspirin kesti.İlkinde sadece coraspirin kullanıyordum

Oksapar acaba enox la aynımı eğer öyleyse bende hem enox hem coraspin kullanıyodum, ama dün ufak bi lekelenmem oldu coraspini kestik. 4 sene öncede aynı şekilde ikisinide aynı anda kullandım sorun olmamıştı.

Allahım yüzüne baksın bir daha olmaz inşallah amin K kncek arkadaş yazmış inşallah sıkıntı yaşamazsın Amin

Teşekkür ederim pıhtılaşma geçmişim yok ama genetik testim pozitif maalesef arada kalmak çok kötü bir durum gerçekten

Oksapar acaba enox la aynımı eğer öyleyse bende hem enox hem coraspin kullanıyodum, ama dün ufak bi lekelenmem oldu coraspini kestik. 4 sene öncede aynı şekilde ikisinide aynı anda kullandım sorun olmamıştı.
EVet canım enoxda kan sulandırıcı. Sizin gebelik varmı şuan yoksa transfer mi oldunuz

Benim bilinen bir pıhtılaşma sorunum olmadığı halde hem oksapar hem coraspin kullanıyorum. Hatta lekelenmem varken bile kesmedi, lekelenmeyi kafana takma dedi doktorum. Şükür ki üç gün sürdü sonra bitti lekelenme. Yani canınızı sıkmayın normal demek ki acaba bunları pozitif gördükten sonra ne kadar daha kullanıcaz? Göbeğim harita gibi oldu çok da yakıyor oksapar, progestan gibi değil.

Canım bende aynı durumdayım hem oksapar hem Coraspirin günde birer tane korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle

Ben pozitif gördüm doktorum ilk 3 ay devam dedi hem Progesteron kalçadan hem göbekten yer kalmadı artık

İnositol daha çok pcosu olanlar için mi ?

Coraspin kesiliyormus galiba ama oksapar doğuma kadar devam ediyormuş ama sizin 12. Haftada kesilebilir pıhtılaşma sorunu olmadığı için.

Benim yarın test günüm, evdeki testlerde silik çizgi gördüm ama yarın belli olucak. Ama daha önce aynı doktorumla aynı tedaviyi gördüm ve 2,5 yaşında kızım var
Maşallah sübhanallah Allah bağışlasın Rabbim emeklerinizin karşılığını sağlıkla kolaylıkla güzel eylesin inşallah teşekkür ederim biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…