Ben pıhtılaşma testi yapmadım mesela..ama ilk bebeğimi kaybettiğim için doktor önlem amaçlı oksapar verdi ama coraspirin kesti.İlkinde sadece coraspirin kullanıyordumöncelikle hayırlısı olsun. Benim pıhtılaşma genetik testim normal ve herhangi bir sorunum olmamasına rağmen hem ecoprin ( corasprinle aynı) hem de oksapar iğne kullandım ehr gün. Tranfer öncesi başladım. ilk denememde 7.gün lekelenmem gelince, ikincisinde 5.gün lekelenmem gelince kestirdi hem iğneyi hem hapı. Yani pıhtılaşma sorunu varsa da hayli hayli kullandırır diye düşünüyorum
Oksapar acaba enox la aynımı eğer öyleyse bende hem enox hem coraspin kullanıyodum, ama dün ufak bi lekelenmem oldu coraspini kestik. 4 sene öncede aynı şekilde ikisinide aynı anda kullandım sorun olmamıştı.
Teşekkür ederim pıhtılaşma geçmişim yok ama genetik testim pozitif maalesef arada kalmak çok kötü bir durum gerçektenöncelikle hayırlısı olsun. Benim pıhtılaşma genetik testim normal ve herhangi bir sorunum olmamasına rağmen hem ecoprin ( corasprinle aynı) hem de oksapar iğne kullandım ehr gün. Tranfer öncesi başladım. ilk denememde 7.gün lekelenmem gelince, ikincisinde 5.gün lekelenmem gelince kestirdi hem iğneyi hem hapı. Yani pıhtılaşma sorunu varsa da hayli hayli kullandırır diye düşünüyorum
Ben pıhtılaşma testi yapmadım mesela..ama ilk bebeğimi kaybettiğim için doktor önlem amaçlı oksapar verdi ama coraspirin kesti.İlkinde sadece coraspirin kullanıyordum
EVet canım enoxda kan sulandırıcı. Sizin gebelik varmı şuan yoksa transfer mi oldunuzOksapar acaba enox la aynımı eğer öyleyse bende hem enox hem coraspin kullanıyodum, ama dün ufak bi lekelenmem oldu coraspini kestik. 4 sene öncede aynı şekilde ikisinide aynı anda kullandım sorun olmamıştı.
Amin bitanemBu sefer sağlıcakla güzel ilerlesin inşallah Amin
Ay çok heyecanlı.Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsinYarın 6+6 hayırlısıula kuzum evet kontrol yarın
Canım şu an 6+1, daha kalp atışına gitmedik 8 mayıs inşallahCanım sen şu an kaçıncı haftadasin kalp atışını ne zaman duydun
Amin inşaallah teşekkür ederimAy çok heyecanlı.Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Benim bilinen bir pıhtılaşma sorunum olmadığı halde hem oksapar hem coraspin kullanıyorum. Hatta lekelenmem varken bile kesmedi, lekelenmeyi kafana takma dedi doktorum. Şükür ki üç gün sürdü sonra bitti lekelenme. Yani canınızı sıkmayın normal demek kiPıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti ve oksapara başladık 4000 lik ama doktorum hem iğneyi yap hem coraspin iç dedi yani açıkçası kafam bulandı çok ağır olmazmı ikisi bir korktum bu seferde fazla sulanirsa da kötü ne yapacağını bilmeedim
Gözün aydın canım sıkıntısız atlatırsın inşallah. Mayıs bizim olsunProgesteronum 0,050 çıkmış yani tedaviye başlıyoruz. Estrofemle rahim kalınlaştırıcaz.
Her şey iyiyse 13-14 mayıs gibi transfer yaparız dedi doktor
Canım bende aynı durumdayım hem oksapar hem Coraspirin günde birer tane korkma bişey olmaz Allah’ın izniylePıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti ve oksapara başladık 4000 lik ama doktorum hem iğneyi yap hem coraspin iç dedi yani açıkçası kafam bulandı çok ağır olmazmı ikisi bir korktum bu seferde fazla sulanirsa da kötü ne yapacağını bilmeedim
Ben pozitif gördüm doktorum ilk 3 ay devam dedi hem Progesteron kalçadan hem göbekten yer kalmadı artıkBenim bilinen bir pıhtılaşma sorunum olmadığı halde hem oksapar hem coraspin kullanıyorum. Hatta lekelenmem varken bile kesmedi, lekelenmeyi kafana takma dedi doktorum. Şükür ki üç gün sürdü sonra bitti lekelenme. Yani canınızı sıkmayın normal demek kiacaba bunları pozitif gördükten sonra ne kadar daha kullanıcaz? Göbeğim harita gibi oldu çok da yakıyor oksapar, progestan gibi değil.
Benim yarın test günüm, evdeki testlerde silik çizgi gördüm ama yarın belli olucak. Ama daha önce aynı doktorumla aynı tedaviyi gördüm ve 2,5 yaşında kızım varEVet canım enoxda kan sulandırıcı. Sizin gebelik varmı şuan yoksa transfer mi oldunuz
İnositol daha çok pcosu olanlar için mi ?Kuzum ben folik asit, d vitamini, omega 3 balık yağı ve koenzim q10 kullanıyorum. Hepsi de rahmi güçlendirici ve tutunmaya yararlı şeyler. Hemşirelerime de danıştım hepsi onay verdi.
Opu döneminde sadece folik asit ve d vitamini kullandım ama şimdiki aklım olsa inositol falan da kullanırdım. Takviyeyi ihmal ettim.
Onun dışında doğal olarak kahveyi ve paketli gıdayı azaltacağım, nar suyu ve yaban mersini aldım onları tüketeceğim kuzum.
Coraspin kesiliyormus galiba ama oksapar doğuma kadar devam ediyormuş ama sizin 12. Haftada kesilebilir pıhtılaşma sorunu olmadığı için.Benim bilinen bir pıhtılaşma sorunum olmadığı halde hem oksapar hem coraspin kullanıyorum. Hatta lekelenmem varken bile kesmedi, lekelenmeyi kafana takma dedi doktorum. Şükür ki üç gün sürdü sonra bitti lekelenme. Yani canınızı sıkmayın normal demek kiacaba bunları pozitif gördükten sonra ne kadar daha kullanıcaz? Göbeğim harita gibi oldu çok da yakıyor oksapar, progestan gibi değil.
Allah'ıma emanetiz zaten hepimiz doktorlar ne derse onu yapıyoruz sağlıkla bu günleri atlatalim inşallahCanım bende aynı durumdayım hem oksapar hem Coraspirin günde birer tane korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle
Maşallah sübhanallah Allah bağışlasınBenim yarın test günüm, evdeki testlerde silik çizgi gördüm ama yarın belli olucak. Ama daha önce aynı doktorumla aynı tedaviyi gördüm ve 2,5 yaşında kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?