Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

amin kuzucumm kesinlikle öyle yiyecekleri rızık varsa elbet nasip olacaktır ama biraz da şunu düşünüyorum heveslenip mutlu olduktan bağlandıktan sonra kaybetmek daha büyük bir yıkım negatif görmektense Allah herkese kalbinin muradını sağlıkla üzülmeden uğraşmadan versin inşallah

Amin canım benim
Çok doğru diyorsun bende hep diyordum pozitif olup kötü şeyler yaşamaktansa baştan negatif olsun diye Allahım kimseye yaşatmasın inşallah herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin Rabbim

Amin amin inşallah inşallah duyarız ya perşembe kontrol günler geçmiyor sanki normal herhalde ya demi 6+2 kalp atımını duymamak

Evet canım benim normal 8.haftaya kadar stres yapma sakin kal inşallah bebeklerin sana şans getirsin güzel sağlıklı günlerin olsun bebeklerinle beraber
Aynen canım zaman geçmiyor ilk üç ay ama ondan sonra emin ol hızlı geçecek inşallah

İnşallah canım ya stres yapmıyorum da işte illa herkeste olan birşey acaba duyar mıyım sağlıklı mı vs vs

İnşallah canım ya stres yapmıyorum da işte illa herkeste olan birşey acaba duyar mıyım sağlıklı mı vs vs

Çok haklısın vallahi hepimiz öyleyiz
Doğuma kadar da bu bitmiyor emin ol sürekli acaba iyiler mi acaba bir sıkıntı var mı demekten kafan allak bullak oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…