Oo benim kendi beslediğim tavuklarım varr tam organik yumurta yiyoruz karılı kocalıOrganik yumurta yaban mersinide ye bunlar yumurta kalitesini artırıyor
Oo benim kendi beslediğim tavuklarım varr tam organik yumurta yiyoruz karılı kocalıyaban mersini dondurulmuş harici bulmak biraz zor olur da dondurulmuş da pek bi işe yaramaz zaten diye düşünüyorum
Merhaba bir tanıdığım için soruyorum dondurulmuş 3. Gün embiryosu cozdurulup 5. Güne götürülür mu sonra tekrar cozdurulup transfer yapilir mi
Maşallah çoğul gebelik mi oldu acaba…kaçıncı gün 1257 ? Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin Amin
Kızlar merhaba, sizlere bir sorum olacaktı. Özellikle Bülent Tıraş’ta pozitif alanlar cevaplarsa çok sevinirim. Bugün itibari ile 10 haftalık olduk çok şükür. Şimdiye kadar hiç sorgulamadan Bülent hocanın verdiği tüm ilaçları kullanmaya devam ettim. 12 hafta itibari ile ilaçlar kesilecek ama benim biraz kafama takıldı. İlaçların hepsinin birden kesilmesinin bir zararı olur mu acaba? Bir de genel olarak forumda araştırdığımda estrofemi başka doktorlar kalp atışı duyulduğunda bıraktırmışlar yaklaşık 6-8. Hafta arasında. Bülent hoca 12. Haftaya kadar kullandırtıyor sabah 2 akşam 2 olacak şekilde. Acaba bunun da bir zararı olur mu? Yarın hemşireme de yazacağım ama sizlere de danışmak istedim.
Oo benim kendi beslediğim tavuklarım varr tam organik yumurta yiyoruz karılı kocalıyaban mersini dondurulmuş harici bulmak biraz zor olur da dondurulmuş da pek bi işe yaramaz zaten diye düşünüyorum
Hiç bilgim yok canımMerhaba bir tanıdığım için soruyorum dondurulmuş 3. Gün embiryosu cozdurulup 5. Güne götürülür mu sonra tekrar cozdurulup transfer yapilir mi
Evet canım bana bugün 3. Gun cozdurulup 5e goturulen embriyo transferi yapıldı diger 3. Günde donduruldu tekrardan gerek kalmaz umarım ama tekrar kullanılabilir yaniMerhaba bir tanıdığım için soruyorum dondurulmuş 3. Gün embiryosu cozdurulup 5. Güne götürülür mu sonra tekrar cozdurulup transfer yapilir mi
Hadi bakalım inşallah görürüzEvet hem bebeği hem kalbi görürsen rahat edersin canım, benide o yüzden geç çağırdı, keseyle yolk sac gördük ama
Evet canım bana bugün 3. Gun cozdurulup 5e goturulen embriyo transferi yapıldı diger 3. Günde donduruldu tekrardan gerek kalmaz umarım ama tekrar kullanılabilir yani
Canım asıl yaban mersinini dondurup öyle yiyin diyorlar dondukca içindeki antioksidani çoğalıyormus ben de alıp hep buzluğa koyuyorum öyle yiyorumOo benim kendi beslediğim tavuklarım varr tam organik yumurta yiyoruz karılı kocalıyaban mersini dondurulmuş harici bulmak biraz zor olur da dondurulmuş da pek bi işe yaramaz zaten diye düşünüyorum
Canım asıl yaban mersinini dondurup öyle yiyin diyorlar dondukca içindeki antioksidani çoğalıyormus ben de alıp hep buzluğa koyuyorum öyle yiyorum
Tebrik ederim çok güzel artmış sonucunuzIyi geceler kizlar 11. Gun beta 316
14 . Gun pazartesi 1050 cikti
Dr bu gun kese icin cagirdi ama henuz bir sey goremedi haftaya sali tekrar cagirdi insallah haftaya gozukur
Tesekkur ederim insallah keseyi de gorebilsem daha rahat edecegimTebrik ederim çok güzel artmış sonucunuz
Iyi geceler kizlar 11. Gun beta 316
14 . Gun pazartesi 1050 cikti
Dr bu gun kese icin cagirdi ama henuz bir sey goremedi haftaya sali tekrar cagirdi insallah haftaya gozukur
Tesekkur ederim insallah keseyi de gorebilsem daha rahat edecegim
Kizlarr aslında bu sayfayla ilgim yok ben ins temmuz da yapacağım ama her gün tüm yazıları okuyup takip ediyorum sizibirşey soracağım benim regl 15 gün geçti sonra 14 Nisan da hastalandım o gün bugün hala kanamam var doktora gittim duphaston verdi bir sorun görmedi sadece küçük bir kist görünüyor dedi ama ilacı sabah geç içince bile hafif kanamam oluyor bu durumu yaşayan var mı araniz da artık hayatım zindan oldu gerçekten her gün kanama görmek lten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?