- 1 Mayıs 2025
- 102
- 154
- 18
- 33
İsmini değiştirmiş ondan dikkat etmemişsin bigmama yazıyor o kişi![]()
aaaa dün görmüştüm bigmama yı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsmini değiştirmiş ondan dikkat etmemişsin bigmama yazıyor o kişi![]()
Allah razı olsun. Evlat sahibi olmak isteyip bu yolda çok çaba sarfeden tüm anne adaylarina kolaylıklar diliyorumÇok geçmiş olsun size de, inşallah güzel haberler alırsınız yarın vakti şimdi değilse de elbet bir gün![]()
Yalnız b.hceci beni cidden şoka uğrattı. Kalp atışı için ayrı muayene parası istediler. Gebelik muayeneler tüp bebeğe dahil değilmiş. O kadar para veriyoruz en azından bi kalp atışı için gidebilirdik ki kendilerine de belirttim bu durumu ama politikaları bu yöndeymiş. Sosyal medyada adınız çıktı dedim![]()
Diyarbakır benim. O zaman hazırlıklı olun muhtemelen ikinci testten sonra söylerler size de gebelik muayenesi ayrıca ücretli diyeaaaa bende b*hçeci umut tayım yoksa sizde mi![]()
Kızlar merhaba son 1 aydır bu sayfayı okudum hepinizin sevinciyle mutlu olup kayıplarıyla üzüldüm bende sevincimi sizlerle paylaşmak istedim 29 Nisan da iki adet 4aa kalite dondurulmuş 5.gun embriyo transferi oldum 6.gun test yaptım bembeyaz çok üzüldüm 7.gun yaptım silik çizgiyi gördüm ve bugün 8.gun kan testi 118 geldi sevinçten ne yapacağımı bilemedim sizlerle paylaşmak istedim Allah herkese nasip etsin hepimize kucağımızi doldurmayı nasip etsin iyi varsınız canım güzel kadinlar![]()
Evet öyle benim bugün ikinci test günümdü. Sonucuma göre pazartesi kalp atışı için gidebilirsiniz dedilerbenden cuma günü 2. testi istediler ona göre randevu vereceğiz dediler yani bence öyle o an heyecandan pek hatırlamıyorum![]()
İnsallah ikizlerin olurSelam kızlar , mart döneminde 3. Transferim negatif olmuştu , o dönemlerde pozitif haber alanları şimdi görüyorum çok çok sevindim
Ben 3. Transfer için hazırlıklara başladım .
9 Mayıs cuma transferim olacak inşallah , bu kez çift embriyo deneyeceğiz , bana da dua edin olur mu![]()
Evet öyle benim bugün ikinci test günümdü. Sonucuma göre pazartesi kalp atışı için gidebilirsiniz dediler![]()
İkinci test için para istediler mifarklı bir yerde yaptırabilirsiniz dediler bana çünkü pakete ilk test dahilmiş
bugün şansıma 4. de artık elimin üstünden alabildiler hiç böyle olmazdı aşırı can sıkıcıydı ama sonucu güzel oldu şükür
![]()
Yalnız b.hceci beni cidden şoka uğrattı. Kalp atışı için ayrı muayene parası istediler. Gebelik muayeneler tüp bebeğe dahil değilmiş. O kadar para veriyoruz en azından bi kalp atışı için gidebilirdik ki kendilerine de belirttim bu durumu ama politikaları bu yöndeymiş. Sosyal medyada adınız çıktı dedim![]()
Ben testleri orda yaptırmadım açıkçası şehir olarak başka yerde yaşıyorum. Ama evet sadece bir test ücretliymişİkinci test için para istediler mifarklı bir yerde yaptırabilirsiniz dediler bana çünkü pakete ilk test dahilmiş
bugün şansıma 4. de artık elimin üstünden alabildiler hiç böyle olmazdı aşırı can sıkıcıydı ama sonucu güzel oldu şükür
![]()
Ayy saka gibiler çok paracılar Yaa ben de bursa bahceciyle görüştüm şu rahim dinlendirme işini anlayamadım siz anladınız mı 20bin istiyorlar buna ve histerwskopi de çok pahalı geldi bana 66 çıktı o daYalnız b.hceci beni cidden şoka uğrattı. Kalp atışı için ayrı muayene parası istediler. Gebelik muayeneler tüp bebeğe dahil değilmiş. O kadar para veriyoruz en azından bi kalp atışı için gidebilirdik ki kendilerine de belirttim bu durumu ama politikaları bu yöndeymiş. Sosyal medyada adınız çıktı dedim![]()
Bitmiyor anlaşılanAy evet pozitiften sonra da betanın düzenli artma stresi kese stresi ve kalp atışı stresi var![]()
Rahim dinlendirme transfere kadar embriyoları dondurma ücreti sadece, transfer sonrası da tekrar senelik dondurma ücreti veriyoruzAyy saka gibiler çok paracılar Yaa ben de bursa bahceciyle görüştüm şu rahim dinlendirme işini anlayamadım siz anladınız mı 20bin istiyorlar buna ve histerwskopi de çok pahalı geldi bana 66 çıktı o da